Heipparallaa pääsiäisen jälkitunnelmista.

Kuten kerroin torstaina, meillä pääsiäinen jakautui kahteen osaan. Pariskuntapääsiäiseen Tampereella ja sen jälkeiseen perhepääsiäiseen Hankasalmella, mun lapsuudenkodissa.

Me siivoiltiin pitkästä aikaa torstaina A:n kanssa kotona oikein kunnolla. Pari viimeisintä kertaa on hoitanut nimittäin Freska. Oli ihanaa aloittaa pääsiäinen siistissä kodissa. Samalla inventoin F:n vaatekaappia (taas!) ja iskin omiakin vaatteita varastoon säilöön ja odottamaan taas uutta kirppisaikaa. Tänään pitäisi vielä hakea varastosta kesäkengät, koska pitää ehtiä viedä ne suutarille ennen kuin lähdetään vapuksi Espanjaan.

Noora ja Matti tulivat siivoilujen jälkeen meille iltapalahodareille. Otettiin Nooran kanssa muutamat blogikuvat ja sitten vaan chillaattiin puolille öin höpötellen.

Perjantaina meidän oli tarkoitus A:n kanssa vaan makoilla kotona, mutta lopulta päädyimme kuitenkin Pyhimyksen keikalle Tampere-taloon kaveripariskunnan kanssa. Mun Aino-kamu on Pyhimyksen taustatiimissä ja koska meille oli järkätty kutsuvierasliput, ei sellaista mahdollisuutta kerta kaikkiaan voinut jättää käyttämättä.

Pitkäperjantai meni siis musiikin parissa. Vitsi mä tykkään Pyhimyksestä ja show oli tosi hyvä. Sitä paitsi mä olen niin mummo, että musta oli ihana katsoa keikkaa istuskellen mukavassa tuolissa ilman, että kukaan känninen törmäili selkään.

Lauantaina suunnattiin sitten Hankasalmelle. Käytiin mökillä saunomassa ja paljussa molempina iltoina ja muuten vietettiin aikaa mun lapsuudenkodissa. Oli kiva grillailla, makoilla, pusutella siskontyttö ja kävipä hurjimmat meistä (en minä!) myös laskettelemassa Häkällä.

Herkkuruuat kuului myös vahvasti pääsiäiseen. Tänään me lopetimme pääsiäisjuhlinnan meidän perheen perinteiseen pääsiäisbrunssiin.Sitten ajelimme takaisin Tampereelle. Pyykkikone laulaa ja minä kirjoitan tätä postausta. Mies ja lapsi lähtivät vielä hetkeksi potkimaan kentälle jalkapalloa. 

Sellainen pääsiäinen meillä! Ensi viikosta tulee töiden kannalta tiukka, mutta sunnuntaina lähdetään sitten kohti Espanjan lämpöä. I-ha-naa!

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat