Heipparallaa!

Uuden asunnon suunnittelu on jo kovassa vauhdissa. Ja nyt mä tarvitsisin vähän teidän apuanne. Haussa olisi seuraavat jutut.

PicMonkey Collage
PicMonkey Collage
gallo
gallo
  1. Hobby Hallin Marrakesh -villamatto. Harmaa. Juuri kun menin nettikauppaan tilaamaan mattoa, sitä ei löytynytkään sieltä. Oli myyt loppuun. Oli vain mustia. Eli jos haluat luopua omasta harmaastasi, täällä odottelee innokas ostaja.
  2. Kodin1:n Pandora-villamattoja kyllä nettikaupassa vielä on. Mutta hitsi kun hinta on melkein keksinkertainen verrattuna Hobby Hallin mattoon. Sama tässä : Mulle kelpaisi (edullinen) second hand. Harmaa, tietysti!
  3. Toivotonta huudella? Huutelen silti. Tarvitsisin kahdet Ikean Gällö-hyllyn pidikkeet. Mielummin ne isommat, mutta käy pienemmätkin. Pliiiiiis!
  4. Ajattelin kartuttaa vähän Arabian Piilopaikka -varastojani. Saa tarjota myös saman sarjan talvimallistoa. Erityisesti haussa on ruokalautaset ja nuo korkeammat mukit.

Tavarahommissa ottakaa yhteyttä karoliina.kolmistaan@gmail.com

Ihanaa viikonloppua!

-Karoliina-

Kommentit (18)

Anne
19/18 | 

Jyväskylässä palokan keskuksella olevan mattoliikkeen muistan myyneen tuota mattoa. Mattokymppi nimeltään!

Tytti
24/18 | 

Mietin ihan samaa. Alkaako aiheet loppumaan, kun pitää tälläisestä aiheesta postata!! EVVK

piia
25/18 | 

Meillä on tuo matto harmaana, ja se on iiiihana jalkapohjaan. On myös kiva, kun se on toiselta puolelta valkovoittoinen, niin saa halutessaan vaihtelua.
Kannattaa tiirailla aktiivisesti kierrätyssivustoja, nimittäin noita pidikkeitä saattaa olla yksittäisinäkin myynnissä. Vasta itse myin yhden ison Gällo-pidikkeen, sillä ostimme varuiksi kolme, mutta hyllyt kestävät kirjojen painon kahdellakin. Jospa joku muukin olisi varautunut ylimääräisellä. :)

JJ
27/18 | 

Kannattaa käydä Vantaan hobbyhall myymälässä katsomassa (tai soittaa) onko heillä vielä mattoa jäljellä. Esim. jos on sieltäkin loppu, eikä ole tulossa takaisin, niin kannattaa kysäistä myyvätkö mallikappaleen. :)

anonymous
28/18 | 

Jos he eivät olisi eroamassa, niin omisivathan he jo kommentoineet, etteivät tokikaan eroa. Eli annetaan heille nyt rauha erota ja järjestää asiat kuntoon.. Ikävä tilanne!

Tupu
29/18 | 

ei vaan myyvät edellistä asuntoa ja muuttavat uuteen kotiin.Karoliina pähkäilee uuden yhteisen asunnon sisustusta :)

petra
30/18 | 

Moikka Karoliina! :) Ootko koskaan ajatellut tekeväsi postausta työstäsi opettajana? Koitin vähän kaivella, enkä ainakaan näin nopealla etsimisellä löytänyt sellaista sun kirjoittamana. Itsekin mahdollisesti kieltenopeksi valmistuvana olisi hurjan kivaa lukea sun ajatuksia omasta työstäsi :)

Jos mä ikinä koskaan valmistun ja saan opetöitä niin haluun kyllä olla just tollanen cool opettaja niinku sinä :D

Kaikkea hyvää kevääseen!

Mari
31/18 | 

http://m.tori.fi/vi/25691114.htm

Käviskö tämä :) Sisustusvimma iski tännekin, kun talouteeni muutti viikko sitten flyygeli ja nyt kaikki pitää järkkäillä uuteen uskoon :)

Ikäviä nuo muutamat kommentit edellä. Toivottavasti kommentoijat ehtivät hoitaa omia perhe- ja ystäväsuhteitaan, eikä aika mene vain nettikommentointeihin ja toisten mustamaalaamiseen.

32/18 | 

Vinkkinä jos ei hobbarin mattoa löydy ja maltat vähän odotella niin Anttialla on aika säännöllisesti, varmaan joka kuukausi, kamppiksia jossa saa yhden sisustusjutun -40% jonka voisi hyödyntää pandoran ostossa. He mainostavat niistä ainakin heasarissa jos sitä luet :)

Ella
33/18 | 

Kodin1 tulee myös melkein kerran kahdessa kuukaudessa alelippu.
Ja HobbyHalliin kannattaa soittaa. Sain oman pöydän soittamalla, kun nettikaupasta oli loppu!

Nanna
34/18 | 

Kummallisia kommenteja eroamisista ja muista......Outoa. Ja miksipä Karoliina ei käyttäisi bloggia haluamiensa tavaroiden löytämiseen? Parasta uudelleen käyttöä ja kierrätystä. Erilaisia bloggi postauksia tietysti vuoden varrella. Hoh hoh.

35/18 | 

Kodin 1:ssä on tarjous "osta Anno-tuotteita 100e:lla, saat -20%" tarjous koski myös tuota Pandora-mattoa :)

36/18 | 

Kodin 1:ssä oli tarjous "osta Anno tuotteita 100e:lla, saat -20%". Tarjous koski myös tuota pandora-mattoa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat