Böö,

tulin vain kertomaan, että olen innostunut harjasta, jonka muu maailma on löytänyt jo pari vuotta sitten. Tangle Teezer, rakastan sua!

IMG_0206
IMG_0206

 

En tajua miten tämmöinen pieni, suhteellisen lyhytpiikkinen läpykkä sen tekee, mutta nykyisin ei enää taistella edes märkien hiusten harjaamisen kanssa. Ja hei: Minä ennen INHOSIN harjaamista, tein sen korkeintaan kerran viikossa. Oikeasti! Sudin vain vähän pitkiä latvoja, ja jätin sitten tyven takkupesät odottamaan seuraavia kertoja. Ja sitten seuraavia ja seuraavia ja seuraavia...Ok. Tiedetään. Luvassa oli lopulta aika monta rastaa.

Arki voi helpottua näinkin mitättömällä jutulla. Jes!

IMG_0203

 

IMG_0202

Nyt kun Neiti-F:kin on saanut VIIMEIN edes vähän hiuksia päähänsä, täytyi oma Tangle Teezer hommata hänellekin. Ja juurikin vielä tämä kuvissa komeileva pompulansyöppöhärpäke, eikä mitään tylsää matkaläpykkää, kuten minulla. Kauheaa muuten, miten tämmöinen pinkki kukkasöpisharja hurmasti mutsinkin niin, että siihen 25 euron sijoittaminen ei tuntunut edes pahalle. Hmmm...outoja nämä markkinoinin ja myynnin tiet. Näin ne rahat hupenee viattomilta kansalaisilta..

Millä te muuten pidätte omat ja lapsostenne hiukset (hyvässä) kunnossa? Ja tarvitseeko harjaamisesta tapella sotkutukka-aamuina?

IMG_0204

Ihanaa viikonloppua! Mää menen huomenna jo heti aamupäivästä Pomp de Lux -kutsuille,iiiks! Sittenpähän saatte nähdä, mitä ihanaa sieltä löytyykään tänä keväänä.

- Silkkukutri-Karkki-

Kuvat:

iPhone 4S

Harja:

Tangle Teezer, kukka. Karisma (Lahti)

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat