Huomenta,

Tiedättehän ne Hollywood-kyyhkyläisten yhdistelmänimet. Ben ja Jennifer --> Bennifer. Angelina ja Brat --> Brangelina. Me ollaan nyt Eepin kanssa MykoAkilles. Kohta pääsette lukemaan, miksi!

Neiti-F vietiin aamulla päiväkodin ihanaan vilskeeseen, ja me Eepin kanssa jäimme kotiin. Ai miksikö? Sairauslomat tuplana: Minä olen nyt laskujeni mukaan 20. päivää kuumeessa (tosin MELKEIN vuorokauteen ei ole ollut lämpöä, jei!) ja Eepilta puolestaan pamahti perjantain korismatsissa akillesjänne. Kipsiä edessä ainakin semmoiset 2+ 3 viikkoa!

 

Arki lapsen kanssahan on aina vilskettä täynnä, mutta näin puolikuntoisena on vasta todella huomannut, kuinka moneen asiaan energiaansa pitäISI päivän aikana suunnata. Tylsistyttää, kun ei voi oikein tehdä mitään. Vihastuttaa, kun voimat on niin vähissä. Harmittaa Neidin puolesta, kun kotona makaa kaksi möllikkää.

Neidin sanavarastoon kuuluukin nyt valitettavasti: "Kipsi jalassa", " Mä kipiinä" ja "mä hoitaa". Illalla kun yritin (ilmeisesti aika kauhealla äänellä) laulaa Neidille nukutuslauluja, tokaisi hän: "Äiti kurkku kipiinä".

 

Nyt peukut pystyyn, että minä saan pian voimani takaisin, jotta olisi edes yksi pystyssä pysyvä vanhempi tässä talossa. On kyllä aivan ihanaa huomata, kuinka ihmiset ovat tässä tilanteessa niin avuliaita. Isovanhemmat ovat tietysti olleet isona apuna, ja siskoni tulee meille seuraneidiksi viikonloppuna. Kaveri hakee Neidin tänään hoidosta, ja naapurit toivat iltaruoka-aineksia :) Aika ihanaa yhteisöllisyyttä, myös täällä kylmässä pohjolassa, eli Lahessa!

Kuvissa piristää viikonloppuinen Neiti-F, joka pääsi Hankasalmen mummon ja papan kanssa käymään Hanksun perinteisillä Mikkomarkkinoilla. Tässä juodaan alkupalapillimehua ennen ihanaa muurikkalettua.

 

Ja muuten: Kuinka teillä on selvitty, kun vanhemmat ovat olleet isomman tai pienemmän vaivan takia pois pelistä?

 

Terkuin: Mykoplasma-Sallinen

 

 

Neidin asu:

Takki: Metsola (Kärkkäinen - 50%)

Hattu: Stadium (-70%)

Lapaset: H&M

 

Kommentit (2)

Ph
1/2 | 

Aika vaikeastihan sitä on selvitty :D mutta myös meillä ollut apu lähellä.. Yritetty keksiä paljon lapselle tekemistä. Tv:n katsomista jne.. ruoat ollut aika pitkälle eineksiä :D ja sohvan vallanut koko perhe :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat