OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tasan viikko sitten F ja minä veimme kamamme uuteen kotiin. Tai siis minä, isäni, siskon poikakaveri ja liuta kavereitani vei. F lähti Eskon kanssa mummolaan, jottei hänen tarvitsisi olla kaaoksen keskellä. Loistava veto ja kädenojennus Eskolta!

Olin pakannut kamat edellisiltana karmean huonovointisuuden ja lämpöilyn keskellä, mutta jollain ihmeen kaupalla koko homma kuitenkin sujui aika jouheasti.

Taas kerran mietin, kuinka onnekas olen lähipiiristäni. Toiset ajoivat päivän aikana 700 kilometria vuokseni! Jopa kävivät Ikeassa miesvoimin antamani kauppalistan kanssa. Aikamoisia sankareita!

Ystäväni Helsingin päässä taas purkivat muuttolaatikoita ja -pusseja toinen toisensa perään kolmeen asti yöllä. Yksi jopa jäi viereen nukkumaan, tueksi.

Viikko uudessa osoitteessa on ollut tunteikas. Ja kommelluksia täynnä. Niistä lisää joku toinen kerta!

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Henu
6/4 | 

Heippa Karoliina :)
Olen lukenut pitkään tätä blogia, joskus vähän kommentoinutkin.
Teillä on varmasti nyt raskaita aikoja ja kyllä mua niin ärsyttää ihmisten uteliaisuus ja törkeät kommentit. Eikö parisuhde ole kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti?

Kuitenkin kaikkea hyvää teille ja uusia tuulia elämään :) jokainen loppu, on aina kuitenkin jonkun uuden alku :)

Hauskaa pääsiäisen aikaa :)!

8/4 | 

Ymmärrän kyllä kysymykset, koska kyllä blogi tuo meidät ja tämän tilanteen väkisin lähelle ihmisiä. Tosin jotkin asiat ovat myös ihan niitä omia.

Ihanaa pääsiäistä sinnekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015