PB260222 (2).jpg
PB260222 (2).jpg

 

Olen maailman huonoin löytämään uutta musiikkia. Haluaisin kuunnella rentoa kotimusaa, tsemppaavaa lenkkimusaa tai herättelevää aamubussimusiikkia, mutta Spottarin soittolista – jota kuuntelen non-stopina – on tehty viime elokuussa. Voi siis sanoa, että alkaa ihan vähän jo kyllästyttää.

Yleensä saan tiedon minun makuuni olevista biiseistä ja bändeistä siskoni kihlatulta, mutta tällä kertaa J:llä ei ollut antaa minulle oikein mitään uutta kuunneltavaa.

Joten. Jeesaathan minua vähän! Kerro ainakin, mikä musiikki sparraa sinua lenkillä/salilla (jep, tämä homma pitäisi taas ensi viikolla aloittaa) + mikä musiikki sopii rauhallisiin iltoihin kotitöiden ja ruuan laiton lomaan.

Kiitos!

-Karoliina-

// Kolmistaan-blogia voi kommentoida Lilyyn rekisteröityneet käyttäjät. Muistathan, ettei järjestelmä hyväksy erikois- ja emoji-merkkejä. //

Kommentit (4)

Sienna83
5/4 | 

Itse tykkään spotifyn kappaleradiosta. Ohjelma soittaa satunnaisia samantyylisiä kappaleita eri artisteilta.

Nāiádes
6/4 | 

Kannattaa tsekata Your Daily Mixes Spotifyista! Sinne generoituu 6 erityylistä playlistia sen perusteella mitä kuuntelee ja niihin tulee lisää biisejä aina kuunnellessa.
Sieltä saaa näppärästi vielä deletoitua epämieluisia artisteja niin, ettei niitä enää generoidu ollenkaan.

Ne löytyy Your Music -kohdan alta ja niille kyllä iso suositus!

Saranda
7/4 | 

Tää lista oli muuten mulle tuttu mut en tiennyt että sitä voi säätää niin, ettei sinne jatkossa tuu sellaisia artiseja joita ei halua kuunnella. Kiitti vinkistä, tää oli hyvä! :)

HM
8/4 | 

Paitsi nuo Spotifyn All Mighty-listat :) niin myönnäb guuglailevani simppelisti "suomi top ten" Kummasti löytyy kaikkea kivaa. Ja joillakin bloggareilla on hiukan randomisti musavinkkejä, esim. Joanna Hearts-musablogi ja Kalastajan vaimolla hyviä treenibiisejä jos diggaat brassi/lattaribiiteistä. 

Happy hunting!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat