Mä olen musan suhteen mummo. Vähän sama kuin vaatteidenkin. Kun muiden mielestä homma on jo so last season, mä vasta herään asiaan. Tästä huolimatta aion esitellä nyt tämän viikon soittolistani. Mukana uutta ja vanhaa. Eikä kaikki niin kesäistä. Mutta sitäkin parempaa. Olkaapa hyvä :)

https://youtu.be/r537MXep2T4

https://youtu.be/1XwsmGEQO8I

https://youtu.be/pa14VNsdSYM

https://youtu.be/oROjEVzJIEA

https://youtu.be/WW2VSso4Jyc

https://youtu.be/6gmCUM6EhFI

https://youtu.be/PC57z-oDPLs

https://youtu.be/mGtrNZwqpCY

https://youtu.be/ACjssHC5YkY

https://youtu.be/TzTZJy-1IKU

https://youtu.be/OdkWwgTEqag

No? Yllättikö meikkiksen soittari? Mitä itse kuuntelet juuri nyt?

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Marjo
3/4 | 

Voi, että mä oon fiilistellyt aikoinaan paljon tota Elokuun Perillä ennen pimeää! Kuulin laulun ensimmäisen kerran ajellessani lapsuuden kotiin hämärällä ja se kappale pysäytti minut ihan täysin. Niin vähä eleinen, mutta niin ihana.

Mun tän kesän suosikki on ehdottomasti Samae Koskisen Keltaista -biisi. Muita ahkerasti soitossa olevia biisejä ovat tällä hetkellä:
Donkeyboy - Downtown
Vesterinen Yhtyeineen - Kiljuit riemusta
Teleks - Säröjä sinussa
Of Monster And Men - Organs

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat