vimmamuovailuvaha5
vimmamuovailuvaha5
vimmamuovailuvaha1
vimmamuovailuvaha1
vimmamuovailuvaha2
vimmamuovailuvaha2

Piti saada vähän väriä elämään. Otettiin taulukehys, niittipyssy ja vähän Maija Louekarin Vimmalle suunnittelemaa Muovailuvaha-kangasta*.

Aika jees, vaikka itse sanonkin!

 -Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

12/11 | 

Upeet värit ! Toi kangas onkin mulle ihan uusi. Just hyvä näihin talven pimeisiin päiviin :))

Mä oon kanssa käyttänyt Marimekon kankaita tauluina kehysten tai canvaspohjien kanssa. Ne on siitä kivoja, että voi mielensä mukaan vaihtaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla kehyksiin vanhantavaran liikkeestä löytämääni tapettia.

Rentoa lauantaita !!

julia
13/11 | 

Makee taulu!

Btw musta on tosi ihana, ku sä vastailet kaikkiin sun kommenteihin tosi ihanasti ja ajatuksen kanssa, arvostan sitä bloggaajassa tosi paljon :)

14/11 | 

Huippu hienon näköinen seinällä, vau :)! Meillä on tytön kans noi leggarit, mutta nyt tuli ehkä myös kangaspakkomielle..

15/11 | 

Ja johan tuli väriä. Pieni homma mutta suuri vaikutus. Ihan uusi tuttavuus myös minulle tuollainen kangas :)

Janica
16/11 | 

Kommentoin kolmea viimeisintä postausta: Ihana uusi taulu, todella upean värinen! Joulun odotus on juuri parasta, aloitin joulukoristelun tänään :) Ja hyvä vloggaus tärkeästä aiheesta! Lisää vlogeja odotellessa. Ja sinulla on ihanat kynnet siinä videossa :)

H
17/11 | 

En tiedä mihin postaukseen olisin laittanut tämän kommentin joten päätin laittaa tähän! Ensinnäkin aivan ihana blogi teillä, tulen aina hyvälle tuulelle kun luen tätä! Seurasin Ihollaa ihan vaik teidän perheen takia, koska teillä näytti olevan aina niin rento meininki ja hauskaa! :D Mut kommentin tarkoitus oli sano Karoliinalle että sain Iholla:n kautta susta kuvan, että olet niin mukavan olonen tyyppi! Yleensä bloggaajat sanovat että kommentit merkitsee paljon mutta todellisuudessa niin ei oo:(
Mut susta sai sellasen kuvan, että ihan tosissaan välität kommenteista mikä on aivan ihanaa :) Olisi supersiistiä tuntea sun kaltanen ihminen! En nyt tiedä oliko tässä kommassa muuta ideaa kun kertoa tuo asia Karoliinalle mitä olen jo pitkään halunnut kertoo! Hyvää joulun odotusta teidän koko perheelle! Ja PS. Fiinu on super söpö<3

18/11 | 

Moikka! Mulla olis yks kysymys Eskolle! Oon lukenut täältä blogista että oot pitänyt Iholla Jukkaan,Patuun ja Yrjänään yhteyttä, mutta en ole huomannut Teroa missään näistä postauksista. Haluisin siis kysyä, että ootko pitänyt yhteyttä Teroon vai et! Kiinnostais vaan,että onko hän päässyt yhtään eteenpäin tanssijan ura haaveensa kanssa, koska hän näytti sarjassa tekevän paljon töitä sen eteen! :) Mukavaa viikkoa teille kaikille!! :--)

21/11 | 

Kiitos ihanasta kommentistasi, H! Tulipa hyvä mieli!

Ja kyllä: Mua aina harmittaa, jos en heti ehdi vastata kommentteihin. Pyrin tekemään sen aina mahdollisimman pian. Koska: Lukijoita vartenhan täällä kirjoitetaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat