VAUVAVUOSI3.jpeg
VAUVAVUOSI3.jpeg

VAUVAVUOSI5.jpeg
VAUVAVUOSI5.jpeg

VAUVAVUOSI7.jpeg
VAUVAVUOSI7.jpeg

VAUVAVUOSI11.jpeg
VAUVAVUOSI11.jpeg

VAUVAVUOSI15.jpeg
VAUVAVUOSI15.jpeg

KARO16.jpeg
KARO16.jpeg

Minun koko pari viikkoa kestänyt uuden kirjan promoaminen sai maanantaina arvoisensa lopun, kun lounastimme Tampereen seudun bloggaajien kanssa Ratinan Hanko Sushissa. Olin kutsunut koolle yhdeksän naista, luottanut tarjoilut Hanko Sushin käsiin ja roudannut paikalle kirjat. Ja miten kivaa meillä oli!

Arvasinkin, että lounastelusta tulee rento tilaisuus, ja niinhän se olikin. Kerroin alussa ihan muutaman sanan kirjasta, mutta sitten loppuaika menikin höpistessä ja ruokaillessa. Puhuttiin vauvoista ja raskausajasta, vapusta, bloggaamisesta ja suuhieronnasta. Niin ja vaikka mistä muusta.

Yksi hassuimmista hetkistä kirjatilaisuuksissa ollessa on tietysti kirjan signeeraaminen. Tuntuu jotenkin ihan huvittavalle saada tehdä oma nimmarinsa kirjan sisäsivulle ja samalla pohtia, mitä muuta tekstiä lukijalle aina toivottelisi. Yllättävän vaikeaa puuhaa, voin sanoa!

Ja jos omaa #vauvavuotta tulee nyt himo, e-kirjana ja äänikirjana sen (ja paljon muuta) saa BookBeatista 30 päiväksi veloituksettomaan kuunteluun ja lukuun tämän linkin kautta

”Oikeana”, paperia ja kansia olevana kirjana #vauvavuoden voi puolestaan tilata Adlibriksestä.

Kivoja lukuhetkiä!

-Karoliina-

P.S. Kirjapakettien voittajille on muuten ilmoitettu henkilökohtaisesti. ONNEA!

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Taas ollaan aiheen vieressä, ja ehkä epäoleellisuuksien äärellä, mutta annan palautteen lukijana kuitenkin.
Minua nimittäin harmittaa tämä postauksien rakenne, jossa ensin on otsikko, sitten useampi kuva ja sen jälkeen tekstipötkö.
Pelkkä kuva ei kerra juuri mitään, ennen kuin on tekstin lukenut (esimerkiksi noissa polttaripostaukdissa), eikä tekstiä lukiessaan taas tunnu kovin ketterältä, jos saa aina olla hilaamalla ruutua ees taas.
Ongelmaahan ei ole silloin, kun tekstiä kuvittaa vain se yksi "pakollinen" kuva. Mutta useamman kuvan jutuissa tämä on vähän hankalaa.

Vierailija
10/8 | 

En tiedä onko blogipohjassa nyt vikaa vai onko joku TODELLA kirjoittanut tämän saman valituksen kolmeen eri postaukseen. :):)
On valittanut "ketteryyden puutteesta" mutta ketterästipä käy jokaisen tekstin tutkiminen. Ei siis syytä huoleen rakenteen(kaan) suhteen!

Karoliina Sallinen
11/8 | 

Mun on pakko sanoa, että hieman jopa alkaa pelottaa tosiaan tismalleen sama viesti kolmeen postaukseen peräjälkeen. Mutta pointti lienee se, että haluat minun huomaavan mielipiteesi, vai kuinka? Ja kiitos siitä <3 Pahoitellen on kuitenkin todettava, että tapa rakentaa tekstiä ei tule muuttumaan. Tällä tavalla olen tehnyt nyt muistaakseni ainakin 4 vuotta ja se tuntuu omimmalle tavalle. Kivaa ihan kohta alkavaa viikonloppua!

Riikkkka
12/8 | 

Kirja on loistava! Kuuntelen sitä parhaillaan äänikirjana ja toivon, ettei se loppuisi koskaan! :D

14/8 | 

Kiitos kaunis aamupäivästä, oli todella kivaa! <3 Oma juttelu jäi välillä vähemmälle, mutta yllättävän hyvin pikkumimmin kanssa selvittiin. Ja kiitos kirjasta, kohta puolivälissä! Onnea vielä!

Unska
15/8 | 

Kirja luettu ja kyllä kolahti! Vauvavuotta paraikaa elävänä pystyi kyllä samaistumaan moniin Usvan kipukohtiin ja iloihin! Kiitos Karoliina

Vierailija
16/8 | 

Ostin ja luen. Loistava! Välillä itkettää, välillä naurattaa. Kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat