P2057263 (2).JPG
P2057263 (2).JPG

P2057260.JPG
P2057260.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu:  Balmain Leave-in Conditioning Spray 

Paikka: Prime Hair and Beauty Design

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä olen käyttänyt tätä tuotetta varmasti jo neljä vuotta satunnaisesti. Mutta aivan päivittäin siitä asti, kun aloin käydä Umpulla laitattamassa mun hiukset. Ennakko-oletusta ei tainnut alkujaan olla (tykästyin vain tuoksuun joskus Sokoksen hiusosastolla hajutellessa).

Mitä tuote todella tekee? No tämä on mun mielestä sellainen tukan monitoimituote, jota käytän vaikka sun mihin. Ja parasta on se, että tämä hoitoaine käy niin mun omaan tukkaan kuin tuuhennusosiinkin. Mulla nimittäin harvoin käy, koska monesti tuuhennusosien aineet on liian stydejä omaan tukkaan (=rasvoittaa) ja toisaalta oman tukan aineet liian kepeitä lisäkuontalolle. Mutta mutta: Palataan siis siihen, mitä aine tekee! Se selvittää takkuisen tukan pesun jälkeen. Ja se lisäksi hoitoainetta voi suihkia pitkin päivää myös kuiviin hiuksiin takkujenselvittelyyn sekä sähköisyydenpoistoon. Se jopa elvyttää ”vanhat” kiharat niin, että kun harjaa aamulla hiukset ja sen jälkeen puristelee yön yli nukutut kiharat hoitsikan avulla, on tukka kuin juuri kiharrettu. Kaiken lisäksi hoitoaine ei rasvoita hiuksia, eikä tee niistä edes kuivaan tukkaan suihkittuna likaisen näköisiä.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Onhan tämä nyt yksi kannattavimpia hiustuotteita, joita koskaan olen käyttänyt. Hinta ei ole kaikista halvin, mutta pullo on todella riittoisa. Suihke”korkki” levittää nesteen sumuna tasaisesti, eikä pitkäkään tukka tarvitse kuin muutaman painalluksen.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat