rps20150610_180305
rps20150610_180305

Marssin maanantaiaamuna jännään tapaamiseen. Näin nimittäin ensimmäisen kerran minun uuden personal trainerini, Heikki Packalenin.

Heikki otti minuun yhteyden pt-postaukseni jälkeen, mutta vasta nyt kesäloman alettua tuntui, että jaksan aloittaa uuden projektin (tai oikeastaan elämäntaparemontin) elämässäni. Kiitos muuten te kaikki muutkin pt:t, jotka otitte yhteyttä. Vaikutitte kaikki aivan huikeille tyypeille. Heikin valinnassa vaakakupissa painoivat kuitenkin se, että Heikillä on alalta vuosien kokemus, sekä perheellisenä ihmisenä Heikki ymmärsi heti lapsiperhe-elämän rajoitteet.

Juttelimme Heikin kanssa hetken liikkuntataustastani ja mm. siitä, että olin edellisiltana syönyt iltapalaksi pussillisen sipsejä, puolilevyllistä suklaata ja yömyssyhömpsyksi pari senttiä rommia (ei kuulemma kauhean hyvä iltapala).

Kun kerroin Heikille, että en haluaisi laihtua, ennemminkin kerätä massaa muutaman kilon, Heikki hymähti. 95% kun kaikista pt:lle tulevaista asiakkaista kun kuulemma halusi laihtua. Tällä kertaa projekti olisi siis erikoinen pt:lle itselleenkin.

Niinpä siis päätettiin, että ohjelmaani ja ruokiani alettaisiin rakentaa niin, että riukukäsi-Sallinen saataisiin siihen kuntoon, ettei jokaista kaupasta ostettua takkia tai puseroa tarvitsisi pienentää. Kokonaisuudessahan minä en aivan petit ole, mutta jos yläosani on 1-2 kokoa pienempi kuin alaosa, tuo se aina aikamoisia ongelmia vaatekaupoissa.

Nyt aloitetaan siis eriskummallinen projekti. Meitsille massaa lisää, liikunta osaksi elämää ja ruokavalio kuntoon. Vähän pelottaa ja jännittää. Ja innostuttaa!

Mitä asioita haluaisit kuulla kunto- ja massaprojektini osalta?

-Karoliina-

*personal trainer projektin alku Heikki Packalenin ja Kolmistaan-blogin yhteistyönä

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (23)

Janica
24/23 | 

Mielenkiintoinen projekti! Minäkin olen säännöllisen epäsäännöllisesti yrittänyt käydä kuntosalilla selkäongelmien vuoksi. Lihaskuntoa pitäisi kasvattaa itsekin enemmän ja olenkin yrittänyt jumpata myös kotona silloin kun en salille jaksa vääntäytyä. Jospa itsekin innostuisi käymään enemmän salilla :) Luonnon vesiin kun ei tarkene mennä vielä uimaan, uinnista kun tykkään paljon. Kiinnostaisi kuulla kuinka lihasvoimaa, ei niinkään massaa, saisi lisää. Tässä sinun projektissasi varmaan kerrytetään hieman kumpaakin :)

Maya
25/23 | 

Itseäni kiinnostaisi kovasti kuulla millaisella ruokavaliolla lähdette liikkeelle, kun se puoli jää itsellä yleensä vähemmälle huomiolle! Tsemppiä projektiin! :)

Giz
26/23 | 

Itselläni on sama 'ongelma' eli massaa saisi tulla lisää, urheilua en edes harrasta, kun olen jo nyt tämmöinen laiheliini...Olisikin mukava kuulla, millaista ruokavaliota ja liikuntaa pt sinulle suosittelee ja miltä olosi alkaa ajan mittaan tuntumaan. Leppoisaa kesän jatkoa ja lomaa :)

27/23 | 

Mulla ihan sama tilanne kuin sulla, eli mielenkiintoinen aihe kerrassaan. Minua kiinnostaisi liikunnan suhde syömisiin ja kuinka monta kertaa viikossa olisi "pakko" liikkua. Ja erityisesti ruokavalio kiinnostaisi. Meillä on myös neljävuotias lapsi enkä millään jaksaisi alkaa kokkailemaan eri ruokia minulle, eli haluaisin syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa. Itse syön noin kaksi lämmintä ateriaa päivässä, mutta yleensä välipala jää väliin ja aamupalaksi syön ruuhkabussissa banaanin. Iltapala menee monesti jäätelöä tai karkkia mutustellen. Painoa minulla on 53kg ja pituutta 166cm. Ja haluaisin myös kuulla saitko lisää energiaa ja voimavaroja päiviisi, kun aloitit tämän ohjelman ja mistä löydät ajan liikkumiseen. Itse ostin kaksikuukautta sitten kuntosalijäsenyyden, mutta vielä en ole kertaakaan käynyt salilla tai ohjatuissa jumpissa!:-D Oikeastaan en edes tiedä mitä siellä kuntosalin puolella voisi tehdä! Tsemppiä projektiin!:)

Piia
28/23 | 

Itselläni on vähän samansuuntaisia ajatuksia, että painoa pitäisi muutamia kiloja saada lisää. Kiinnostaisi kovasti kuulla, millainen ruokavaliosi tulee olemaan ja millaisia määriä tulisi syödä. Samoin myös kiinnostaa liikuntapuoli eli miten tulisi samanaikasesti liikkua. :)

henna
29/23 | 

Olisi kiva kuulla hankalista hetkistä projektin aikana, mitä ajatuksia on herännyt ja miten niistä eteenpäin :) en siis tarkoita että niitä välttämättä tulisi :D jotenkin itellä on vaikeaa päästä eteenpäin sellaisista 'äh ei tästä tuu mitään, no jos nyt ihan vähän herkuttelen' -ajatuksista :)

30/23 | 

Mulla sama juttu! Että ei todellakaan laihduttamista tarvi miettiä, mutta massaa pitäis saada, ja kyllä jonkun verrankin. :) Vauva-arki on sulattanut turhan tehokkaasti kaikki raskauskilot ja vähän muutakin, joten nyt pitäis kyllä saada vähän lihaksia, että jaksaa! :) Tuo sun uusi ruokavalio kiinnostaa varsinkin, jos siitä saisi itellekin vinkkejä! :)

HePe
31/23 | 

Minua kiinnostaisi myös ruokavalio, erityisesti kun painin itse myös ruipelo lihasten kanssa, jotta sais lisää sitä massaa...eli mitä syödä jotta siitä olisi hyötyä eikä pelkkää piilo rasvaa...ja erityisesti että paljonko pitää syödä jotta sitä lihas massaa alkaisi kertymään:D Jos mahdollista niin niitä kotitreeni vinkkejä olis myös mukava kuulla, kun en mikään sali intoilija satu olemaan;)

Piia
32/23 | 

Kuulisin mielelläni ruokavaliosta, mitä ja miten pitäisi syödä. Itselläni on samanlaisia ajatuksia, hieman lisää painoa olisi kiva saada. Samoin se kiinnostaa, millaista liikuntaa ruokavalioon pitäisi liittää. :)

Hanna
33/23 | 

En tiedä kuinka vanhoja postauksia enää kommentoit tai tsekkaat, mutta nyt on pakko kommentoida(vaikkakin viiveellä) postausta "Bloggaamisella saa helposti rahaa ja ilmaisia lahjoja. Vai saako?" Kommentoin nyt tähän, vaikka postauksen aihe on aivan eri, koska toivon että tavoitat tämän. Tietenkin sinun kuuluu saada palkkaa tästä sivutyöstä, mitä teet. Olipa se palkka missä muodossa tahansa. Lukijana minua ei kiinnosta se onko tavarat, vaatteet jne sinulle ilmaisia lahjoja tai näkyvyden vuoksi annettuja- minulle ne ovat ilmaisia vinkkejä! Täältä olen esim bongannut Tarramonsterin tarrat, Polarn O. Pyretin vaatevinkkejä ja muuta mukavaa. Ja myös mahtavan vinkin; Tigerin teipit joilla julisteesta kuin julisteesta tai postikortista saa ihanan pienen sisustustaulun, jotka sopivat lapsiperheen tyyliin, ollen kuitenkin sopivan aikuismaisia (mustavalkeat graafiset kortit ja muutamat Marimekon lapsiaiheiset kortit TOIMII!) Summa summarum, mielestäni useimmat mainosjutut ovat samassa linjassa blogisi kanssa. Kiitos!

34/23 | 

Tarkoitus tosiaan on kehittää molempia,sekä saada ruokavalio terveeksi (vaan ei orjalliseksi)! Kotijumppa on muuten tehokasta myös. Itsehän väsyin Kayla Itsines -jumpassa, mutta oletko sinä kokeillut sitä. Parilla ostoksella (hyppynaru, painot...) sen voi tehdä aika pienessäkin tilassa.

35/23 | 

Ensin syön sitä, mitä itse ajattelen olevan sopivaa. Sitten Heikki katsoo ruokapäiväkirjani, kommentoi ja muokkaa sitä. Voisin julkaista tänne myös ennen-ruokavalioni :) Ja toki ne korjaukset!

36/23 | 

No juuri näin. Tuntuu, että liikunta on jäänyt, kun siihen ei ole ollut tätä laihdutuskytköstä. Mutta terveyttä, ryhtiä ja hyvinvointiahan tarvitsevat kaikki!

37/23 | 

Mullakin on sama ehti: En lähde mihinkään kikkailusafkoihin, vaan perusruokaa pitää saada syödä. Eihän mun ole tarkoitus rakentaa fitness-uraa, vaan tulla terveemmäksi!

42/23 | 

Olitpa fiksu: Juuri näin! Noin vahoihin tajuan usein enää kommentoida. Joten tämä paikka oli oikea osoite :)

Ihana kuulla kommenttisi, koska noin itsekin tilanteen näen. Minusta yhteistyöni eivät ole tuulesta temmattuja, vaan juurikin sitä samaa linjaa, jota muutenkin noudatan. Tuo on juuri vinkkausteni pointti: Ihanaa, jos olet saanut hyviä tuoteneuvoja tai ideoita muutenkin!

Iloa ja ihanaa viikonloppua :) Tuli hyvä mieli!

sarita
43/23 | 

Mulla sama juttu painoa pitäisi saada lisää. 172cm pitkän ei pitäisi painaa 55kg (tämäkin kilomäärä työn ja tuskan takana). Toivottavasti postailet aiheesta perusteellisesti jatkossa, sillä olen painon nostattamisen kanssa peukalot keskellä kämmentä. Jos tämä on tehokas tapa sinulle päästä tavoitteeseesi niin ehkäpä minäkin arvaan rahani hassata personal traineriin. Ilo nähdä että muilla samoja ongelmia. T.paljon lukenut blogiasi,vähän kommentoinut.. :)

44/23 | 

[…] etten ole puinut yhtä ainotta ulkonäkökompleksiani F:n kuullen edes leikilläni, vaikka tokihan naisena joskus näitä kokoasioita myös mietin. (Kirosana saattaa meiltä joskus lipsahtaa, sen myönnän. Mutta tämmöisiä sanoja […]

46/23 | 

[…] Tavoitetta kerrakseen siis! Vertaistukea tähän hommaan on sentään jo löytynyt, kun ainakin Karkki on samantyyppisen haasteen edessä. Facebookistakin löytyi Ruipelolle lihakset -ryhmä, joka on […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat