Moikkis!

20140501-215149.jpg
20140501-215149.jpg

En ole koskaan osallistunut yhteenkään blogihaasteeseen. Ei ole tullut kohdalle vielä sellaista haastetta, jonka olisin kokenut erityisen tärkeäksi tai omanlaisekseni.

Mutta nytpä päätin kuitenkin pistää pystyyn ihan oman haasteeni. Toivottavasti tämä kolahtaa mahdollisimman moneen bloggaajaan. Ja mikä parasta, haasteeseen voi osallistua vielä muutkin kuin bloggaajat: Firmat, työyhteisöt ja ihan jokainen yksityinen henkilökin.

Haastan teidät osallistumaan MLL:n Uudenmaanpiirin hyväntekeväisyysmuotinäytökseen tiistaina 13.5.2015 Vanhalla ylioppilastalolla. Tilaisuuksia on päivän aikana kaksi, muotinätyösken malleina toimivat mm. Kaarina Kivilahti, Kim Herold, Pete Parkkonen, Anna Puu ja Jussi69. Ja lavalle musisoimaan kiipeää mm. Musta Barbaari. Näytösten tuotto menee MLL:n perhekummitoimintaan sekä uuden lastensairaalan rakentamiseen. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

MLL:hän on miltei satavuotias suomalainen sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL muun muassa välittää perheisiin tilapäistä hoitoapua, pitää yllä perhekahviloita ja pyrkii vaikuttamaan esimerkiksi lapsiperheisiin vaikuttavaan päätöksentekoon.  Voisi sanoa, että MLL tukee koko suomen vanhempia kasvatustyössään.

Monet vapaaehtoiset ympäri maata, erilaisissa paikallisyhdistyksissä, tekevät työtä MLL:n hyväksi joka päivä. Itselläni tuntuu, ettei moninkaan vapaaehtoishommiin juuri nyt ole aikaa, mutta haluan toki tuke MLL:n toiminta parhaani mukaan. Muutama kuukausi sitten kerroin teille Marskin muksut –kirppiksestä, ja nyt on haasteen vuoro. Lukaisepa siis haasteohjeet tästä:

BLOGGAAJA:

  • Kirjoita blogipostaus, jossa
  1. kerrot hyväntekeväisyysmuotinäytöksestä,
  2. haastat 5 uutta bloggaajaa mukaan ja
  3. liität vielä kuvan omasta muotinäytöslipustasi ja muotinäytöksen hengessä – kuvan omasta/lapsesi koomisimmasta tyylikokeilusta – postauksen piristykseksi.

 

MUUT KUIN BLOGGAAJAT:

  1. Jaa kenen tahansa bloggaajan muotinäytöspostaus omille some-sivuillasi ja
  2. linkkaa kuvat omasta muotinäytöslipustasi ja tyylikokeilustasi/lapsesi tyylikokeilusta omille some-sivuillesi.

Käytettään yhteisenä merkkinä #mllhyväntekeväisyysmuotinäytös, ja katsotaan, kuinka pitkälle haaste yltää.

Jotta saadaan homma heti alussa kunnolla liikkeelle, haastan viiden bloggaajan sijaan itse vähän enemmän porukkaa mukaan.  Tartutteko siis haasteeseen: Lähiömutsi, Oi mutsi mutsi, Mami go go, Kotitalouskriisi, Pupulandia, Uskola, Amalian harvinainen sairaus, Mutsis on, Kiljuva pikkunälkä, Lapsellista, Sydämen asialla, Työpöytä ja Kaunis äiti?

Kaikki nyt siis mukaan muotinäytösilakointiin :) Tehdään toukokuun 13. päivästä kevään The Tapahtuma :) Niin ja hei, tämähän on kaikkien juttu. Myös muidenkin kuin vanhempien tai mutsibloggajien.

-Karkki-

P.S. Jos et voi toteuttaa haastetta kaikilta osa-aluelta, sovella!

P.P.S F:n tyylinäyte kauppareissulle :Kaksi kokoa liian pieni hattu, minun kimallekaurakoruni, uimapuku(!), sukkahousut (ja ei hametta), feikki-Uggit ja Makian takki.

 

 

 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat