Meidän piti Nooran kanssa ottaa keskiviikkona asukuvia (ja muitakin raskaus- ja perhekuvia), mutta tämän viikon helteet sai mut voimaan niin lötkösti, että ehdotin suosiolla kuvasten siirtoa ensi viikolle. Niinpä vaan sitten kävi, ettei tälle perjantaille ollut enää asukuvan asukuvaa  jemmassa.

Tosin eipä se mitään. Mä tykkään tehdä asupostauksia ja te tykkäätte niitä analytiikan mukaan myös  lukea, mutta joka viikko kuvien otto tuntuu näin raskaana vaan tuskaisemmalle ja tuskaisemmalle. Itse asiassa viime settiä kuvatessa mä meinasin purskahtaa itkuun kesken vaatteiden vaihdon. Meillä on Nooran kanssa tapana, että kuvataan samalla kertaa useampi asu. Mä sitten vaihtelen uudet vaatteet lennosssa: rakennusten takan, joskus jopa edessä ja auton takapenkillä. Nyt kun yritin vaihdella settiä takapenkillä, en A) päässyt taaksepäin viettävältä penkiltä enää ilman vetoapua ylös ja B) kenkien saanti jalkaan sellaisessa tilassa oli aivan mahdotonta. Aikamoinen voittajafiilis!

Toisekseen oman kehon katsominen kuvista on vähintäänkin hämmentävää. Mä olen töröttänyt niin monta vuotta jo kameran edessä, että tiedän aika hyvin, miltä näytän realistisesti. Nyt kun ruudulle piirtyykin jonkin aivan erilaisen ihmisen ulkomuoto, ei meinaa pää pysy perässä siinä muutoksessa. Harvoin sitä keho kuitenkaan näin nopeasti kokee yhtä suurta myllerrystä.

Mutta siis. Tämmöisiä ajatuksia asupostausasiosta. Joita on kyllä tulossa, mutta ei ehkä aivan jokaperjantaiseen tahtiin, kuten tähän asti. Vai onko teillä jotain kysymyksiä koskien raskauden aikaista (tai sen jälkeistä) pukeutumista?

-Karoliina-

Kuva #tb kesäkuulta, Noora Näppilä 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Älä huoli, näin sut juuri lähipäivinä kaupungilla ja näytit oikein fressiltä ja askeliin kulki ulkopuolisen silmin ihan rivakasti! Vieraan silmin kasvonpiirteissä ei ole isoa muutosta ja edelleen olet siro. Ei tämä varmasti auta, jos oma olo on raskas ja kroppa tuntuu vieraalle. Mutta ehkä kehut kuitenkin piristää edes vähän 🤔😃

Kukkuukukkuu
4/2 | 

Näytät tosi kauniilta! Ei varmaan omaa oloasi helpota, etenkään helteillä, mutta näytät hyvinvoivalta ja "pehmoisemmalta" kuin aiemmin. Älä huoli asupostauksista, itse skippaan ne aina, kun eivät ole niitä juttuja minkä vuoksi blogiasi luen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat