P1011007 (1).JPG
P1011007 (1).JPG

Yksi kaveri kysyi viime viikolla, miten me meinataan lomailla. Aloin selittää edessä häämöttävästä ulkomaan matkasta, ja luulin jo vastanneeni kysymykseen. Mutta ilmeisesti en: ”Niin siis miten te lomailette? Tuon lisäksi? Onko teillä lomaviikot pätkissä vai yhteen pötköön? Onko sulla ja A:lla lomat samaan aikaan?”

Tuon kysymyksen kuultuani havahduin ekan kerran siihen, että edessä olisi niin sanottu lomakausi. Kesä ja aika, jonka lomia olin koko elämäni tähän asti odottanut kuin kuuta nousevaa. Kaverini kysymys(tulva) sai minut kuitenkin havahtumaan siihen, ettemme olleet yhtä reissuviikkoa lukuun ottamatta jutelleet A:n kanssa lomista mitään.

Ymmärrän tietysti, että osa omaa epäaktiivista lomasuunnitteluani johtuu tietysti siitä, että työni on entiseen uraani verrattuna nyt jo paljon vapaampaa. Lomapäivi voi ottaa silloin kun huvittaa, kunhan korvaa menetetyt tunnit jossain toisessa hetkessä.

Tajuan kuitenkin sen, kuten niin monta kertaa tännekin olen tämän vuoden aikana kirjoittanut, että lomailu on lähes pakollista. Ainakin itse tarvitse totaalisia breikkejä, jotta jaksan taas painaa.

Nyt toivoisinkin vinkkejä teiltä muilta yrittäjiltä, kuinka hoidatte lomailuhommat? Miten varmistaa tarvittava lepo? Ja millainen jaksotus (ja miksi) on tuntunut parhaalle?

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat