1. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT? Olen ennemminkin kuunneltu viime vuosina kirjoja. Viimeisin taitaa olla Anna Leena Härkösen Kenraaliharjoitus. Härkönen on aina ollut yksi lempikirjailijoistani.
  2. MIKÄ ON LEMPI KIRJALLISUUDEN LAJISI? Realismi, sellainen Minna Canth, Maria Jotuni ja Juhani Aho. Tykkään myös monista nykykirjaijoista, mutta en mistään fantasiasta tai maagisesta realismista. Juha Itkonen on super.
  3. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA? Taas vaikea kysymys. Tykkään varmasti jakaa paloja arjesta ja toisaalta elämän parhaista hetkistä. En mieti mitään erityistä kaavaa, enkä sommittele kuvia yhteen. Ainoa, missä olen somessa tarkka, on se, että merkitsen kaupalliset yhteistyöt selkeästi näkyviin. 
  4. MIKÄ ON SUHTEESI ASUINPAIKKAASI? Rakastan sitä. Suhtaudun Tampereeseen ja erityisesti meidän kotikulmiin intohimolla. Enpä olisi uskonut, että uusi, vasta aikuisiällä löydetty asuinpaikka olisi niin rakas. Toivon, että voisin elää näillä nurkilla vanhaksi mummoksi asti. Täällä on kaikki: luonto, keskusta ja pieni kylämäinen naapuriyhteisö samassa paketissa. 
  5. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA? Tottakai yritän tehdä asioita globaalisti oikein vaikka ympäristön ja tasa-arvon suhteen. Mutta todellisuudessa koen, että kaikki iso alkaa pienestä. Siksipä yritän esimerkiksi kasvattaa lasta (ja kohta lapsia) niin, että heistä kasvaa hyviä ihmisiä, jotka osaavat auttaa muita, olla avoimia ja tuoda hyvää itselleen ja ympärilleen. Mä koen, että maailman paineet on nyt niin kovat, että moni unohtaa sen, että todellinen muutos alkaa kotoa. Omista rakkaista ja ennen kaikkea lapsista. Kyllä tavoite on se, että meidän lapset on viisaampia kuin me nyt.

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat