P5153581.JPG
P5153581.JPG

P5153583.JPG
P5153583.JPG

P5153585.JPG
P5153585.JPG

Yksi meidän kodin lempiasioistani on isot ikkunalaudat. Ne kertovat talon iästä ja tuovat ihanan lisän muutenkin kauniisiin ikkunoihin.

Niissä on vaan yksi ongelma. En tiedä yhtään, kuinka ne pitäisi sisustaa! Nyt niille kertyy romua ja satunaisia kukkapuskia ja täytyykin sanoa, etten oikein pidä niiden ilmeestä.

Muutenkin olen äärimmäisen huono tuollaisessa pintojen sisustamisessa: kaapinpäällisissä, avoimissa kirjahyllyissä ja yöpöydissä. Tämä johtuu ehkä siitä, että elelin niin kauan kovin minimalistisella sisustustaktiikalla. Raivasin kaikki turhat romut kaappien sisään, enkä tajunnut yhtään koriste-esineitä. Siksi ajattelinkin, etten tajua sommitelmista yhtikäs mitään.

Joten kertokaa – tai pikemminkin linkatakaa kivoihin kuviin – mistä saisin vinkkejä ikkunalautasisustamiseen!

-Karoliina-

Kommentit (2)

Tosca
3/2 | 

Miten ihanat ikkunat ja ikkunalaudat! Mä olen vuosien aikana oppinut, että vähemmän on enemmän, jotta tavarat pääsevät kunnolla esiin ja tilaa jää myös ikkunasta avautuvalle maisemalle. Minullakin on miljoona ihanaa esinettä, jotka ansaitsisivat ikkunalautapaikan, mutta tällä hetkellä meillä on esimerkiksi olkkarissa pelkkä valaisin ja huonekasvi somisteena. 

toinen kotimainen
4/2 | 

Tämä aihe koskettaa mua erityisesti - heh - koska Ruotsissa asuneena ikkunalaudalle kuuluu minusta ehdottomasti lamppu! Se näyttää ihanalta ja tunnelmalliselta sekä ulko- että sisäpuolelta. Harmi, ettei Suomessa ole taloissa ensinnäkään noita ihania ikkunalautoja ja toiseksi myöskään lamppuja... :-) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat