OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin alkuviikosta, että joskus kaipailen elämääni vähän enemmän luksusta ja laadukkaita juttuja.

Yksi asia, johon olen jo pidempään halunnut muutoksen, on nämä blogikuvat. Toisaalta blogini arkiseen tyyliin käy arkiset kuvatkin, mutta kyllä minä katson kuola pitkällä niitä ihanasti valaistuja ja aseteltuja kuvia muiden blogeista.

Ensimmäiset blogivuoteni napsin kuvat puhelimellani, ja viime keväästä lähtien mukanani on kulkenut Olympus PEN E-PL1. Oikeastaanhan tuo kamera on ollut meillä jo vuosia, mutta sinuiksi sen kanssa pääsin vasta hiljattain.

Tai sinuiksi ja sinuiksi. Olympus on aina ollut siinä mielessä ihan huikea kaveri tämmöiselle kameraurpolle, koska se on ikään kuin järkkäri, joka toimii kuitenkin (halutessa) yhtä helposti kuin pokkarikin. Niihin omiin säätöihin en ole uskaltanut edes koskea, vaikka olen kuullut, että niillä kamera nousisi aivan uudelle tasolle.

Mitä enemmän olen alkanut blogiurani aikana postaamaan, sitä enemmän olen alkanut kaivata myös kuvia, joita voisin ylpeänä esitellä. Olen myös huomannut, ettei kamerani tai ainakaan sen objektiivin ominaisuudet ehkä riitä enää siihen, mitä toivoisin. Siksipä olikin aivan huikea sattuma, että Bella-blogien ja Re:fashionin yhteiskampanja tärähti viiden muun bloggaajan lisäksi juurikin myös minulle, ja sain valita itselleni uuden – mutta kuitenkin jo omalla tavallaan todella tutun – kameran. Olympus PEN E-PL1 vaihtui Olympus PEN E-PL7 -kameraksi.

Minä valitsin kolmesta värivaihtoehdosta sen kaikkein vaaleimman kameran. Valkoisen, jossa on ihanat vaaleanruskeat tehosteet.

Vaikka yleensä suosin mustaa kaikessa, tuntui tämä vain jotenkin ihan mun jutulle. Tuntui ihan sille, kuin valkoisena kamera olisi minun käytössäni ennemminkin asuste kuin pakollisesti mukana kulkeva vempain.

Niin ja ehkä näen kamerassa sitä henkeä, jollaista toivoisin omiin asuihinikin aina vain lisää. Tyylikkyyttä ja rentoutta yhtä aikaa. Klassisuutta ilman, että sorrutaan kliseisiin. Aikalailla sitä, mitä ajattelin silloin, kun nämä kuvienkin vaatteet päätin päälleni vetäistä.

Jos sinulle tuli nyt olo, että haluaisit elämääsi myös vähän lisää tyyliä – tai jopa uuden kameran – luepa nyt tarkasti. Maanantaina 3.11.2014 järjestetään nimittäin täällä Helsingissä editioral-kuvaukset, jonka kuvat ottaa ammattivalokuvaaja ja joiden tyylin stailaamme me kuusi Bella-blogien ja Re:fashionin bloggaajaa Olympuksen kameroiden inspiroimana. Ja arvaapa mitä? Sinä voit olla yksi malleistamme!

Nyt ei tarvitse pelätä, jos kokemusta kameran edessä olemiseen ei ole. Idea onkin, että te oikeat ja tavallista elämää viettävät lukijamme pääsevät päiväksi kokeilemaan mallin töitä! Mukaan haetaan neljää naista ja kahta miestä. Stailausyhteistyökumppaneina toimivat Bestseller, Object ja ONLY&SONS, ja mallit saavat stailauksessa käytetyt vaatteet myös itselleen kotiin vietäviksi. Kolmen eniten ääniä saaneen stailauksen mallit saavat sen lisäksi myös uudet PEN E-PL7 -kamerat. Kuulostaa aika hyvälle, vai kuinka?

Mukaan malliksi voi hakea tällä kaavakkeella. Hae ihmeessä, ja katkaise päiväksi omat arkiset rutiinisi! Kotiäidin rumba, opiskelukiireet tai vaikkapa duuni siellä firmassasi. Nyt on tilaisuutesi loistaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karoliina-

Takki, JC // Paitapusero, Object* // Farkut, Lindex // Korkokengät, Bianco // Sormus, tehty vanhasta hopealusikasta. Lahja anopilta

*saatu

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (22)

mikkis
23/22 | 

Hei oispa huikea päivä, nyt ei taida kuitenkaan aikataulut natsata.
Postaustoiveena ois joskus hauska kuulla teidän rakkaustarina :) Missä kaikki alkoi? Miten kiinnostuitte? Ja miten etenitte?..

Kiitos! :D

25/22 | 

Eikää olin jo osallistumassa, mutta huomasin ettei toi päivä käy :/
Musta nää sun kuvat on just ihania, rehellisiä :)

Sanna
26/22 | 

Ihan asian viereen, mistä toi teidän makkarin tapetti on?

Sina
32/22 | 

Hei.
Milloin viimeistään pitää täyttää tuo kaavake,jos on kiinnostunut päivästä mallina?
T.Sina

Sanna
33/22 | 

Wau! Katsoin seinäruususta sellaista tapettia niin oli 89,- rulla. Eli leikkailemaan..:) Kiitos!

Emmi
34/22 | 

Heippa. Olette luonnossakin niin suloisia ☆ ..Viime lauantaina Jkl Hesburger "family of 5" :) Pakko osallistua tähän kun satuin Facebookissa tähän törmäämään.

napu
35/22 | 

Ei liity aiheeseen milläänlailla, mutta pakko oli tulla sanomaan että kun on teitä iholla-ohjelmasta seurannut ni vaikutatte niin ihanalta perheeltä!! Kun itse joskus oon perheellinen nii haluisin olla samanlainen. Ootte niin aitoja ja näytätte siltä että nautitte elämästä, saatte hymyn aina huulille. Kiitos!

ps.miten sulonen lapsi teillä onkaan "pysytäänkö aina yhdessä"<3

Emmi
42/22 | 

Jep! Bea-Melia oli isin sylissä, neiti on nyt 6kk. Sit mukana meillä oli pojat Hugo 3v ja Oliver 2v <3

44/22 | 

[…] tarttuivat Emmi ja Henriikka, Noora ja Veera  taas valitsivat kokomustan kameran. Minä ja Karoliina saimme stailattavaksi vaalean kameran. Päädyin valkoiseen väriin, koska edellinen kamerani on […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015