OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En muista, montako vuotta sitten ostin itselleni syksykengiksi Aiglen nahkanilkkurit (ehkä 2011?), mutta samasta hetkestä lähtien kengistä tuli yhdet lemppareistani. Plus näiden kenkien laatu on aivan huikea (vaikka ilman jalkaa sisällä näyttävätkin vähän kurttuisilta).

Aluksi ostin kengät välikautta varten, mutta lopulta olen porskutellut popoilla myös talvipakkasilla. Väliin lisään vain villapohjalliset ja villasukat.

Nyt tänä syksynä F sai myös omat kaupunkinilkkurinsa* PO.P+Kavat –kengistä. Mielestäni nahkakengät sopivatkin lapsille yhtä hyvin kuin aikuisillekin. F:llä on ollut mm. joka ikinen talvi käytetyimpinä ulkokenkinään Tepsut-talvimaiharit, eikä ole tullut mieleenkään vaihtaa niitä mihinkään synteettiseen materiaaliin. (Sadesäät ovat toki erikseen.)

Kolahtavatko tämmöiset perusnahkanilkkurit myös sinuun? Entä mitkä ovat parhaat nahkakengänhoitovinkkisi? Haluan nimittäin, että nämä popot kestävät pitkään!

-Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (16)

Marjo
17/16 | 

Iskee ;) n.25 vuotta saman tyylisiä jodhpureita on tullut käytettyä hevospuolella - ensin tunneilla sittemmin omalla tallilla! Tyylikkäinä ne sopii myös näyttelyihin ja ilmeisesti myös ihan "siviiliin" :)

Tepa
19/16 | 

Mikä Aiglen malli tuo on? Ja kyllä iskee!

Daniella
21/16 | 

Täällä nahkasaappaat ja postissa korolliset nahkanilkkurit <3 lapsillakin tykkäisin nahasta, mutta taloudellisista syistä mennään goreilla, lapsille saa luvan riittää vähän vähempi määrä kenkiä vielä tässä vaiheessa ;)

Mutta mun luottoaine on sellanen nahkavoide, joka tekee suojaavan pinnan ja kiillottaa samalla. Ihan Cittarista ostin. Sitä sivelen ehkä pari kolme kertaa per käyttökausi. On pitänyt kengät hyvinä! Yhdet nahka-avokkaat sade on pilannut, mutta ajattelin testata värillistä voidetta, jos sillä saisi tasoitettua värjäymiä. Vaaleat kengät siis kyseessä ja tummaa väriä meinasin.

iLu
22/16 | 

Puhdistus, hoito, suojaus.. samaa mitä iho vaatii, nahasta kun on kyse :) Paras puhdistusaine on ECCOn puhdistusvaahto. Hoitona nahkalaadun mukainen voide. Suojana suojasuihke.

Veera
23/16 | 

"Heppakenkiä" meilläkin käytetään arkikenkinä. Taitavat kestää mitä vain :)
Olisikohan horze -merkkiset...

25/16 | 

Totta on kyllä se, että on kauheaa ostaa kalliita vaatteita/kenkiä, kun ne eivät pahimmassa tapauksessa mahdu enää 6kk päästä. Ostettiin F:lle 90e:b goret viime syksynä. Kasvunvaralla. Eivät silti mahtuneet enää kevään samaisilla säillä :(

Marjo
29/16 | 

Effax - sillä mä "kuiva-pesen" mm.parin tonnin satulat ja kaikki nahkavarusteet, nykyään myös kengät, :) väritön, hyvän tuoksuinen ja edullinen ja riittoisa eikä tarvtse vettä. Sopii siis myös kenkiin !! (myydään mm.agrimarket) :D SUOSITTELEN.

Heppatyttö
31/16 | 

Nahkasaippuat heppatarvikeliikkeistä ja päälle kosteussuihke niin johan kestää :) jos vielä jaksaa rasvata vaikka mehiläisvahapohjaisella nahkarasvalla silloin tällöin niin kotikäytössä ovat varmaan lähes ikuiset. Saippuat ja rasvat saa edullisimmin heppatarvikeliikkeistä, käytän myös huonekaluihin! Ja lika lähtee :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat