Kaupallinen yhteistyö: HappyMe / Norvital As

PC297013.JPG
PC297013.JPG

PC297015.JPG
PC297015.JPG

PC297018.JPG
PC297018.JPG

PC307030.JPG
PC307030.JPG

PC307032.JPG
PC307032.JPG

Hellurei vuoden viimeiseen aamuun!

Nyt kaiken kinkun, lanttulootan ja suklaakierteen jälkeen kirjoittelen vähän terveysasioista. Makes sense, vai kuinka?

Mä olen kirjoittanutkin aikaisemmin siitä, kuinka ruoka on meidän perheelle yksi olennaisimpia arjen (ja juhlan) kulmakiviä. Sen lisäksi, että me tykätään miehen kanssa kokata ja halutaan opettaa ruuanlaittoa ja ruuanlaittokulttuuria myös lapselle, on meille tärkeää se, mitä syödään. Ja tämä ”mitä syödään” pitää puolestaan sisällään sen, miltä ruoka maistuu ja mistä se koostuu. Me ei missään nimessä olla fanaattisia terveysintoilijoita, eikä meille järsitä vain  porkkanaa. Mutta me uskotaan siihen, että hyvälle maistuvat, pääasiassa itse rakkaudella tehty ja hyvistä raaka-aineista valmistettu ruoka pitää niin aikuiset kuin lapsenkin oikealla polulla. Samoin kuin riittävä liikunta ja uni. Sellainen olennainen kolmiyhteys siis!

Sen lisäksi, että me pyritään saamaan ravinnosta hyvää energiaa, kuituja, vitamiineja ja voimaa, syödään meille hyvää oloa myös purkista. Ei tosin mitään iloisuuspillereitä, vaan ihan tavallisia lisäravinteita. Me vedellään miehen kanssa omat tuotteemme ja lapsella on omansa.

Vielä marraskuun loppuun asti lapsonen on syönyt maitohappobakteerit ja monivitamiinin, mutta Omega-3:a ei. Tai siis! Onhan hänelle yritetty syöttää sitä kahteenkin eri otteeseen, mutta suoraan sanottuna nuo lapsille suunnatut ”hyvänmakuiset” omegat ovat olleet aina vain teoriassa hyvänmakuisia. Ja siitä syystä jääneet kaappiin, kun todellisuus on ollut jotain muuta. Yksikin tuote maistui aivan saippualle. Testasin itse, kun epäilin, että lapsi vaan temppuilee tablettinsa kanssa.

Kun minulle ehdotettiin yhteistyötä HappyMe Chewable Calamari Omega-3 -geelitabletteihin, olin suoraan sanottuna skeptinen. Halusin testata ne ensin, koska kokemukseni tämäntyyppisistä lisäravinteista ei ollut kovin hyvä. Mutta mitä vielä! Vaikkeivat nämä karkille maistu (eikä pidäkään ihan jo turvallisuussyistä!), on HappyMe:t oikeasti sellaisia, että ainakin meidän lapsonen napsii ne muitta mutkitta. Ei kiinnitä niihin huomioita, vaan ottaa ne putkeen aamuisten maitohappobakteeriensa kanssa.

HappyMe:t ovat geelitabletteja, eli sellaisia vähän slimen (valttikortti!) oloisia löllyköitä, jotka maistuvat hitusen hedelmäisille. Ne sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi DHA:ta ja EPA:a, sekä D-vitamiinia ja E-vitamiinia. Niin ja sopivat 3-10 -vuotiaille.Yksi tabletti päivässä riittää, joka on hyvä ihan jo siksikin, että kerran päivässä on helpompi muistaa kuin useamman kerran. Meille on tullut lisäravinne- ja vitamiinirutiini aamuihin.

Tämmöisillä tervehenkisillä aatoksilla suunnataankin vuoden viimeisen päivän viettoon kera herkkujen ja liian myöhääm valvomisen. Joskus paras terveysteko on olla välittämättä terveysasioista. Koska eihän se, mitä tehdään joulun ja uuden vuoden välissä. Vaan se, mitä uuden vuoden ja joulun. Silloin muistetaan iltapala-ajat, sokerimäärät ja lisäravinteet.

Jos teidän perheessänne lasten omegoiden saanti on ollut haastavaa, suosittelen kokeilemaan HappyMe:tä, joka ainakin meidän perheessä toimii tosi hyvin! Tilaamalla tästä tilauslinkistä saat ekan paketin puoleen hintaan. Käy kurkkaamassa!

-Karoliina-

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat