P1011188 (1).JPG
P1011188 (1).JPG

P1011195 (1).JPG
P1011195 (1).JPG

Minulla ei ole koskaan kasvanut kynnet pitkiksi. Talven Biorion-kautena kynnet oikeasti vahvistuivat ja tukka tuntui vahvemmalle, mutta tämä tämänsyksyinen juttu on silti aivan ennenkuulumaton: Tajusin hetki sitten, että minulla on pidemmät (vahvat) kynnet kuin koskaan. Ja kun kävin kampaajalla, kampaaja kertoi, että minulla on sellainen 3-4 kuukauden megakasvu hiuksissa. Olenkin hieman kummastellut tuota uudesta tukasta koostuvaa irokeesia, joka on yhtäkkisesti päähäni ilmestynyt.

Aloin pohtia, mikä kumma on saanut hiukseni ja kynteni kasvamaan tällä tavallaa. Toki Biorinin käyttö on varmasti edesauttanut tuloksia, vaikka lopetinkin aktiivikäytön kesän alussa, mutta uskoisin, että takana on myös jotain muuta. Mietin, voiko se, että olen vedellyt noita vihermehujani huhtikuusta asti joka ikinen päivä, vaikuttaa kroppaani tällä tavalla? Voiko lasillinen parsaa, selleriä ja appelsiinia todella vaikutta vartaloon niin, vai onko kaikki tämä vaan hyvää sattumaa.

En ole aikoihin lakkaillut kynsiäni, mutta nyt uudet pitkät kynnet ovat innoittaneet taas lakkailupuuhin. Enkä kyllä ymmärrä, miksi kukaan ei ole koskaan aikaisemmin vinkannut minulle Dependin lakoista. Törmäsin tämmöisiin geelikynsiä jäljitteleviin lakkoihin Kicksissä viime viikolla, ja rakastuin heti. Kynsilakkakerrosten kuivuminen kestää OIKEASTI vain puoli minuuttia, lakka säilyy kynsissä todella hyvin ja lopputulos on oikeasti aika kaunis ja geelikynsimäinen. Olen kynsitaivaissa!

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat