OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1.jpg
1.jpg
2.jpg
2.jpg
3.jpg
3.jpg
5.jpg
5.jpg

 Ensi viikonlopuna vietämme siskojeni kanssa perinteistä kevään avausta: siskoviikonloppua. Tällä kertaa Mansessa, jossa Hipsu-siskoni asuu.

Hänellä on varmasti minun ja Auroora-siskoni monta kivaa suunnitelmaa jo varalle, mutta kerro sinä, mikä on oma suosikkikohteesi Tampereella! Ruokaa, juomaa, kulttuuria, shoppailua?!? Mitä kannattaa nähdä ja kokea?

Kuvat viime kevään siskoviikonlopulta, kun typykät tulivat tänne Helsinkiin.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (40)

2/40 | 

Meillä oli bloggareiden tapaaminen uudehkossa Asian Food Masussa ja oli kyllä todella hyvää ruokaa. Desing Boulevard ja Domdom ainakin sisustuskaupoista :)

Eevi
3/40 | 

Kauppahalli tietenkin käymisen arvoinen ja siellä ihana, pieni sushipaikka Umami :) Voi joutua odottamaan herkkuja suuren suosion takia, varsinkin lauantaisin, mutta kannattaa :)

Hannele
5/40 | 

Jos tykkää kissoista niin Tampereella on Kissakahvila Purnauskis jossain Tammelassa.. Itse en ole vielä ehtinyt siellä käydä mutta tulevaisuuden suunnitelmissa on! ;) Hyvää pizzaa ja ihanaa tunnelmaa löytyy ravintola Sitkossa Näsilinnankadulla.

iunau
6/40 | 

Vohvelikahvila! Sieltä saa myös gluteenittomia vohveleita :) ja sitten kirppiskierrokset, bonuskirppis, radiokirppis ja jos teil on auto käytössä (pääsee kyllä bussillakin mut autolla kätevämpää) niin kangasalalla pirkan kirpputorikeskus! :)

Tilda
10/40 | 

En ole vieläkään ehtinyt itse kokeilla, mutta oon kuullut paljon hyvää Tornin Moro Sky Barista!:) Löytyy myös kuulemma syötävää!

11/40 | 

Kokkitykki-kalaravintola, tmi Veijo Kokkarinen, jos kalasta tykkää. Otse en ole käynyt, mutta tyttäreni hehkuttaa paikkaa. Älä anna ulkonäön hämätä ;)

Jaana
12/40 | 

Jos tykkää kalasta, on Veijon Kokkitykki ehdoton! Tyttäreni on hehkuttanut paikkaa niin, että uskon käymättäkin. Älä anna ulkopuolen hämätä ;)

14/40 | 

Se on muuten Tampere. Ei Manse. :D:D:D Kahvila Runo <3 Uutta Torniakin monet kehuu, itse en sinne oo vielä ehtinyt.

Tuula
15/40 | 

Room escape!! Tuokailusta pizzeria Sitko, tai sushipaikkana Maruseki aivan loistavia! Myös Moron skybar aseman lähellä mukava drinkkipaikka, yhdistettynä näköalaan! Myös ravinteli bertha on LOISTAVA, varaus hyvä tosin tehdä ajoissa!
Ja pispalan harjulla kävely, jonka jälkeen munkit näköalatornissa!

Miikku
17/40 | 

Bistro Venla on älyttömän ihana ja hyvä ruokapaikka! :)
Radiokirppikseltä tekee löytöjä ja lähellä olevan Aleksis Kiven kadun sisustusliikkeet on huippuja.

Henna
18/40 | 

Tuulensuu ja 4vuodenaikaa ravintoloista ihan ykkösiä! Jälkimmäinen on lounaspaikka kauppahallissa. Cafe Pispala on myös ihana ravintola.

19/40 | 

Meillä on malliston lanseeraus lauantaina 18.4. Super Mukavassa! Pistin sulle mailia asiasta :) Tilaisuus on kaikille avoin ja me ollaan paikalla klo 14-18. Kuohuvaakin löytyy! Tulkaa ihmeessä moikkaamaan!

Kolmistaan-Karoliina
20/40 | 

Olen kuullut tästä paikasta. Onkohan munkkeja myös gluteenittomina?

Kolmistaan-Karoliina
25/40 | 

Kirppiksiä myös suunnittelimme koluavamme. Kiitos siis näistä kohteista!

Kolmistaan-Karoliina
36/40 | 

Mira, tullaan ehdottomasti, jos saadaan kissakahvilan pöytävarausta siirrettyä!

Henna
38/40 | 

Ja vielä tuli mieleen: kahvila Valon brunssi sunnuntaisin on ihana!

Asuin itse monta vuotta Tampereella, mutta elämä viskasi muualle. Aion kyllä palata sinne takaisin. On se vaan niin ihana kaupunki!

jansku
40/40 | 

Cafe Pispala ! Sijaitsee tietenkin Pispalassa haha :D ihan huippu brunssi lauantaina ja sunnuntaina! illanvietto paikkana Ruby&Fellas ja Jack The Rooster<---- ruusterissa maan parhaat hampparit ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat