OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä sitä mätetään kamppeita reissukassiin. Hassua, miten kauan odotettu matka onkin tässä ja nyt.

Bikineitä on ostettu monetkin, samoin pieniä purnikoita kauneustuotteita varten. Jotenkin on silti vähän epävarma olo siitä, olenko muistanut laittaa kassiin kaiken tärkeän.

Jos nyt tulee mieleen joku tärkeä asia, jonka itse unohdit omalta reissultasi tai sulla on jokin mahtava vinkki, anna kuulua! Vielä ehtii mukaan.

-Karoliina-

Kommentit (28)

Maija
2/28 | 

(Viini)pullon avaaja ja juustohöylä. Niitä ei monestikaan löydy ulkomaisista hotelleista. Jos sellaisessa siis yövytte.

Roosa
3/28 | 

En tiedä onko teille kauhean tarpeellinen, mutta mulla on ollut parilla eri reissulla mukana jatkojohto XD siis tosi tarpeellinen esim laivalla kun oli useampi tyyppi samassa hytissä niin kaikki saivat kännykät yöksi lataukseen.

Hanna

Minulle tuli mieleen myös jatkojohto :D Oltiin Turkissa ja hotellihuoneen ainoa mahdollinen pistoke oli sängystä niin kaukana! Puhelinta ei voinut käyttää ladatessa.

Mirka
5/28 | 

Puhelimen laturi (unohdan aina) ja hyvä matka-apteekki, eli laastareita (normi+rakko), tulehduskipulääkkeitä, desinfiointilappuja, maitohappobakteereja, Samarinia ja mitä näitä nyt on. Kaikkeahan saa periltäkin, mutta näitä on ikävä lähteä erikseen metsästämään. :)

Minna
6/28 | 

After sun. Mielellään sellainen, missä aloe veraa. Parhaaksi todettu rainbow'n vihreässä pumppupullossa oleva. Ihanaa reissua! Nauti ja rentoudu!

Kirsi
7/28 | 

Bepanthen on loisto kaveri kaiken varalta niin palovammoihin kuin rohtumiin. T. Kirsi

Saara
8/28 | 

Matka-apteekki, minkä Mirka jo mainitsikin, on hyvä muistaa :)
Itse aina yritän reissussa panostaa myös käsienpesuun ja käsidesin käyttöön, että välttyisi ikäviltä yllätyksiltä. Paperisaippua on kätevä tuote (pieneen rasiaan pakattu saippualla kyllästettyjä paperiliuskoja), kulkee helposti laukussa ja voi käyttää esim. yleisissä vessoissa, joista saippua on usein loppu. Harmi vaan, kun en osaa sanoa, mistä kaupasta niitä varmasti löytyisi. Omani on kestänyt jo muutaman vuoden.

9/28 | 

Pieni pussillinen pyykinpesujauhetta. Siis ihan vain muutama ruokalusikallinen minigrippussissa.

SannaR
10/28 | 

Yhden päivän vaihtovaatteet käsimatkatavaroihin. Meillä hukkunut monesti matkalaukut.... jos laukkua ei näy niin ei tarvitse heti rynnätä kaupoille. ☺
Passi on aika oleellinen matkaan mukaan ?

ELla
11/28 | 

Kreikassa piti olla samanlainen töpseli, mutta maasta riippuen kannattaa valmiiksi ostaa töpselin adapteri :)

Ulla
12/28 | 

Mä oon joutunut ostamaan noin kymmenet pilipali-aurinkolasit reissusta, koska ne jostain syystä unohhtuu aina pakata kassiin mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat