Instasize_0629092155.jpg
Instasize_0629092155.jpg

Minulla on ollut metsästyksessä nyt jo varmasti puolen vuoden ajan kollarihousuihin sopiva käsilaukku. Ehkä lököpöksyt ja käsilaukku eivät tule ensimmäisenä mieleen yhdistää, mutta minun arjessani sellaiselle kombolle olisi tarvetta joka päivä.

Minähän pidän 70% ajasta löysiä – yleensä Sweet Pantsin – kollareita tai löysiä boyfriend-farkkuja. Sitten kun tässä asussa olen lähdössä kauppaan tai muuten vaan käväisemään ulkona, iskee aina laukkuongelma. Omistan vain muutaman pienen käsilaukun ja yksikään niistä ei ole tarpeeksi rento collegehousujen pariksi. Laukku – näin naisena – on kuitenkin ihan pakko olla mukana avainten,rahapussin ja puhelimen vuoksi, joten niinpä sitä tulee hiihdeltyä tässä tyylittömässä yhdistelmässä päivät pitkät.

Haaveinani olisi sellainen toppatakkikankainen pussukka, jota voisi pitää ikään kuin kirjekuorilaukkuna. Tai sitten ehkä sellainen 90-luvun olkalaukkuja muistuttava kangasolkalaukku, jonka voisi heittää rennosti rinnan yli mukaan.

Olen metsästänyt näitä laukkuja kaikkialta. Kerran jo näin Asoksessa Calvin Kleinin kirjekuoripussukan vähän sellaista vaahtomuovista läppärilaukkukangasta. Emmin ostosta ja kun menin nettisivuille uudelleen, oli laukku jo hävinnyt.

Nyt, jos sinulla on kuvailemani mukainen laukku käyttämättömänä kaapissa. Tai tiedät, mistä sellaisen voisi hankkia, kerro vinkkisi.

Kivaa torstaita! Me ollaan oltu tänään purjehtimassa ystävien kanssa. Tuntuu kesälle!

-Karoliina-

Kuvat: lainattu Zalandon sivuilta (ei yhteistyö)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat