OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikä tämä sade on? Oikeasti!

Ja nämä "lämpö"tilat? Eilen siivotessani F:n kaappeja, eteeni tuli kahdet toukokuussa ostetut shortsit, joissa roikkui vielä hintalaput kiinni. Kertonee jotain kesän laadusta.

Niin kuin muuten sekin, että marjat maksavat edelleen mansikoita (öh,öh, olenpa hauska). Tänäänkin kaupassa oli pienen pieni vetinen ja homeinen laatikko ulkomaisia mansikoita. Vitosella. Justiinsa.

Koko elämäni olen ollut sitä mieltä, että kesällä marjoja saa syödä tuoreena niin paljon vain kun vatsa vetää. Hinnastakin viis. Mutta ihan oikeasti: Kai niillä euroilla pitäisi saada edes ei-homeisia yksilöitä. Ilman valmista vesi-marjamössö –kiisseliä laatikon pohjalla. Blaah!

Ei ollut oikeaa talvea lumella, eikä nyt sitten näytä olevan oikeaa kesää auringollakaan. Eihän säät ole elämän tärkein asia, mutta on se vain kurjaa, ettei lapsetkaan pääse nauttimaan perinteisistä vuodenaikapuuhista: Talvella pulkkamäestä ja hiihtämisestä, kesällä biitsistä ja pyöräilystä.

Kerran keli oli tänään niin ankea, päätin sitten jatkaa eilistä kaappiensiivoustouhuani. Inventoin koko keittiön, kylppärin ja eteisen. Miten ihanaa katsella siistejä, turhasta tavarasta puhdistettuja, kaappeja. Ja on se vaan kumma, että vaikka kuinka oikeasti olen tarkkana siitä, ettei mitään turhaa osteta/oteta vastaan, on kaappien perukoille jo vuodessa kertynyt niin paljon turhaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte varmaan, kun joskus viime kesänä pohdin, pitäisikö minun laittaa F:n vanhoja vaatteita jo kiertoon. Vaunut ja muut isommat kamat on jo myyty, samoin pieni määrä vaatteita matkan varrelta. Silti meidän häkkivarastomme pursuilee F:n pieneksi jääneitä vaatteita, ja tänä kesänä asialle on tehtävä jotain. Itse asiassa. Ajattelin käydä jokaisen vaatekappaleen läpi, ja jakaa vaatteet kahteen kassan: Säästettäviin ja myytäviin.

Nyt pohdinkin, minne vaatteita ja leluja voisin mennä myymään. Onko teillä ideoita? Minua ei huvittaisi kantaa vaatekasaa enää kotiin, joten etsinnässä olisi jokin varma myyntipaikka. Itsepalvelukirppis, kirppis tai viikonloppupöytä.

Luulen, että lempparimerkkini Gugguut, Aarrekidit, PO.P:t, Vimmat ja kumppanit jätän vielä meille, mutta myyntiin tulisi iso kasa hyvin pidettyjä vähän edullisempia vaatteita esimerkiksi H&M:ltä ja Lindexiltä. Jokin ylitrendikäs lastenvaatekirppari ei siis (ehkä) tule kuuloon. Mutta missä niitä vaatteita sitten oikein menee kaupaksi? Vinkatkaa!! Pääkaupunkiseudulta tai läheltä Hankasalmea.

Kivaa sunnuntaita! Esko katsoo TAAS jalkapalloa, joten itse kyllä uppoudun maailman noloimman Netflix-koukun, Gossip Girlin, syövereihin.

-Karkki-

 

Kommentit (18)

Kirsi
19/18 | 

Vaajakoskelle on avattu uusi lastenvaatekirppis, Hippakauppa. Löytyy Fb:sta. En ole vielä käynyt kyseisessä paikassa, mutta olettaisin, että sieltä voisi mennä hyvin vaatteet. Hanksulla menee joten kuten, kun vaan malttaa laittaa halvat hinnat!

KatariinaI
21/18 | 

HeippaI

Ihan vinkkinä, jos myynti tuntuu hankalalta - mm. Hope Ry ottaa mielellään vastaan hyväkuntoisia lastenvaatteita vähävaraisille perheille jaettavaksi. Itse olen kierrättänyt liki kaikki 2-vuotiaan poikani vaatteet Hopen kautta. Tulee erinomaisen hyvä mieli, kun ajattelenkin jonkun pikkuisen saavan kääriytyä meidän pieneksi jääneisiin aarteisiin. Suomessa on pelottavan paljon lapsiperheitä, joilla ei ole varaa kunnollisiin kenkiin tai ulkoiluvaatteisiin. Suosittelen!

Aurinkoa (?!) viikkoosi!

Karoliina Sallinen
22/18 | 

Kiitos vinkistä! Ja olet oikeassa. Itse olen vienyt kirppiksen ylijäämät aina vaatekeräyksiin (uff, MLL,fida). Saako Hopelle viedä myös leluja?

Sanna
23/18 | 

Tosi kiva ja persoonallinen toi sivupalkin esittelyteksti. Muutenkin on ollut kiva lukea blogia kun tekstistä huomaa että intoa ja inspiraatiota löytyy :)

Daniella
24/18 | 

Hope on hyvä paikka viedä, siellä ne menee oikean osoitteeseen. Mutta mäkin voisin olla kiinnostunut F:n vanhoista vaatteista ;)

Mä tankkasin koko Gossip Girlin vuos sitten juurikin Netflixistä, kun isompikin vielä nukkui päikkäreitä :) kuin moderni Dawson's Creek!

27/18 | 

Kirpputoreilla on nykyään mukavasti vaihtoehtoja näissä palveluissaan. Meilläpäin voi vuokrata sen perinteisen hyllypaikan, hinnoitella ja viedä itse, hoitaa paikkaa ja viedä loput pois. Tai sitten voi vaikka tilata koko paketin kirpputoriyrittäjältä, joka hakee kotoa asti myytävät kamat. Uusimpana formaattina oli tapa, jossa pestyt ja silitetyt vaatteet pakattiin kassiin ja myytiin yrittäjälle itselleen sellaisenaan: yksi hinta koko kassista, eikä myymättä jääneitä tarvitse enää hakea pois ja miettiä mihin laittaa.

Lastenvaatteiden paras kirppari on sellainen, joka on erikoistunut lasten vaatteisiin ja tavaroihin. Hinnoittelu tietysti ratkaisee, mutta lelut menevät yleensä kaupaksi hyvin. Ja jos vuokraat hyllypaikan, laita ihmeessä vielä mainos hyllyn päälle kehyksiin, että tästä blogista tuttuja vaatteita. .. Näitä käytetään meilläkin ainakin paljon.

KatariinaI
28/18 | 

Oikein mielellään saa :) Niistä samoissa perheissä luonnollisesti kovasti pulaa myös... Täällä Turussa ainakin Hopen omilla face-sivuilla tiedotetaan selkeästi sen hetken pahimmista puutteista. Myös mm. lakanoita ja pyyhkeitä on huudeltu. :)

Karoliina Sallinen
29/18 | 

Ihan oikeasti laitetaan? Tuntuisi näin suomalaisella mentaliteetilla varustetulta henkilöltä vähän liian leuhottelulle mainostaa kirppispöydässä blogia.

Tuo koko kassi tietyllä hinnalla -järjestely olisi ihanne!! Tiedätkö hyviä tämmöisiä kirppareita?

Kahden äiti
31/18 | 

Lastenvaatekirpputori Jane, Kaivoksela, Vantaa tai Minipoppoo, Kannelmäki, Helsinki. Malminkartanoon on avattu Haikara, mutta siellä emme ole käyneet.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat