IMG_20190221_111632.jpg
IMG_20190221_111632.jpg

Enpä olisi uskonutkaan, millaisen tunnereaktion pikkiriikkinen pikkusiskon tyttö saakaan aikaiseksi. Hän saapui maailmaan aikasemmin tällä viikolla. Perheryhmämme WhatsAppissa oli saanut kyllä tietoa etenevästä synnytyksestä kiitettävänä paljon, mutta kun kuva ihanasta mustatukkaisesta vauvasta lävähti lopulta kännykän ruudulle, aloin itkeä oikein kunnon räkä-valuu-nenästä-itkua. Ihan kuin vauvan syntymä olisi tullut suurenakin yllätyksenä. 

Meidän perhessä on nyt siis uusi tulokas. Ja voi kuinka onnellisia me hänestä olemmekaan! F sai uuden serkun ja minä olen nyt ensi kerran elämässäni täti-ihminen. 

En ole vielä nähnyt livenä tätä ihanuutta, mutta ensi viikolla pääsen nuuskimaan hänen suloista ihoaan. En malttaisi odottaa lainkaan. 

Onnea A&A, tuoreet vanhemmat!

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat