sisters-931151_960_720.jpg
sisters-931151_960_720.jpg

girlfriends-338449_960_720.jpg
girlfriends-338449_960_720.jpg

Selailin yhtenä iltana kuvia. Pläräsin kännykästä sillä tavalla nopeasti vain eteenpäin mennen. Yhden kuvan kohdalle piti palata uudelleen. Se oli hirveän huono otos viime kesältä. Ehkä vahingossa napsaistu, ei mitenkään julkaisukelpoista materiaalia. Silti se melkein nosti palan minun kurkkuuni. Siinä oli minun pikkusiskoni käsi. Siskon, joka ei kuulemma yhtään näytä minulle, mutta jonka käsi oli tsuumautunut niin, että tajusin siinä samassa hetkessä meillä olevan tismalleen samanlaiset kädet. Pienet sormet, melkein olematon kämmen, sormukset lastenosastolta.

Meitä on kolme. Kolme ihan erilaista ja erinäköistä. Se tumma, vaalea ja punapää. Ujo, tavallinen ja supersosiaalinen. Lahjakas laulamaan ja se, joka ei enää sitä taitoa osaa. Kirjoittajat. Megakokki ja ahkerikko, kämpän räjäyttäjä ja jääräpää. Tilannevitsien taitaja ja maailman paras small talkkaaja. Kipakka ja säyseä. Suurperheen haluaja ja se, joka ei omista mukuloista niin perustaisi. ”Heti mulle kaikki tämä” ja se, jonka pinna on loputon. Se, kuka hipsuttaa varvasta unisena aina iltaisin ja se, joka osaa päästellä hylkeen ääniä kurkustaan.

Ja kun soitan illalla mökille äitini puhelimeen, vastaa siskoni puhelimeen. Puhumme kolme minuuttia, ja kun suljen, tajuan, etten tiennyt, kumman kanssa juttelin.

Minun siskojeni ääni on sama. Ja minun siskoni käsi on kuin omani. Ja mieli – kaiken sen ulkokuoren alla – ei kenenkään mieli ole niin kuin oman siskon. Omien siskojen.

-Karoliina-  

Kuvat: Pixabay

Kommentit (6)

Karoliinan äiti
7/6 | 

Ja kaikki te siskojenne puolella ja puolesta. Aina.

8/6 | 

Te olette kyllä niin tavattoman upea perhe :) Teillä on aivan mielettömät vanhemmat ja innolla odota, että pääsen tapaamaan teidät loputkin sisarukset :) Ehkä sitten viimeistään siellä häissä :)

Karoliina Sallinen
9/6 | 

Todellakin! Ihanaa nähdä viimein teidät (vaikka onhan siihen kyllä vielä aikaa), kun jo "tunnemme" vähän näin juttujen ja tekstien kautta!

Elinakoo
11/6 | 

Taidat olla todella onnellinen. Teksti on jotenkin niin lennokasta, kuitenkin hienovaraisen yksityiskohtaista ja tunteisiin menevää. Oikein kaunista :)

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Kiitos. Kauniisti sanottu.

Ja kyllä - Olen onnellinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat