Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan elävästi muutaman vuoden takaisen keskusteluni Coston-miesten kanssa siitä, kuinka he suhtautuvat "sitimarketkostoihin", eli täysiin kopioihin (mutta vaan aika paljon huonompilaatuisiin ja epäeettisimpiin tupsupipoihin), joita Coston suosion jälkeen alkoi tulla joka toiseen markettiin tai anttilaan.

Olin kuvitellut, että costolaiset olisivat harmissaan kopioinnista, mutta pojathan olivat vain mielissään. Costolaiset sanoivat, että heidän on varmasti pitänyt tehdä jotain oikein, jos kerran kopioijatkin innostuvat. No niinhän se oikeasti onkin! Kukapa tekisi toisinnon jostain huonosta.

Ajatteleekohan Minna Parikka näin, kun näkee nämä tämän kevään Tommy Hilfigerit? :) Tuli vaan mieleen tämä, kun tämmöiset näin Hilfigerin kevät/kesä -esittelyssä taannoin.

 

-Karkki-

 

Kommentit (5)

6/5 | 

No jopas oli samaa tyyliä!
Matkiminen on imartelun korkein muoto ;)

Roosa
9/5 | 

Käsityöalan yrittäjänä olen kanssa kääntänyt ajatteluni näin:

"Kukaan ei kopioi rumaa"

Coco Chanel oli yhteen aikaan kopioiduin suunnittelija, mutta myös menestynein.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat