PC206906.JPG
PC206906.JPG

PC206907.JPG
PC206907.JPG

Kiitos kysymästä. Tosi hyvälle tuntuu saada rukkaset. Varsinkin, kun ne on kotimaiset ja kimaltavat.

Saada on ehkä vähän huono termi, jos pulittaa Debitiltä 47 euroa. (Muistan sen muuten erona creditistä siitä, että depis iskee depittiä käyttäessä tilille välittömästi)Mutta onpahan ainakin lämpöä ja tyyliä samassa kädessä. 

Kun kuitenkin kysytte: Vihdissä on tehty ja Käsinetori on merkki. Myydään ainakin Tampereen joulutorilla. 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

vemppuliisa
7/4 | 

Nuo ei kimalla
vaan kiiltää tai on hopeanhohtoiset. Nojoo.

Sain rukkaset itsekin, lahjana vain, enkä osaa kyllä käyttää vaikka hempeän vaaleanpunaiset ovatkin. Mammalla on joku vaisto jolla se kerää muiden tekemiä lapasia, sukkia ja rukkasia ympärilleen ja levittää niitä tiehensä (meille, jotka kodista kerran lensimme)... #lovelanguages

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat