OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ripset1
ripset1

Moni ripsipidennyksistä haaveillut kaverini on kertonut, ettei uskalla ottaa ripsipidennyksiä, koska pelkää huoltojakson lopussa näyn olevan karmeampi kuin luomuripsillä. Tiedättehän sellaiset silmät, joissa harittaa pari yksinäistä pitkää ja sotkuista tekokuitua omien tynkien lomassa?

Ja koska mun ripsipidennyskuvat tänne blogiin on otettu aika usein viikon sisällä huollosta, ajattelin osoittaa tämän postauksen kuvilla, miltä mun ripseni näyttävät, kun huollosta on kulunut 21 päivää.

Ei siis harittavia yksinäisiä kuituja, ei outoja aukkoja.Ei siis silloin kun ne on tehty alunperinkin oikeanmittaisiksi ja oikealla tekniikalla! Vaikka tokihan ripsiä tässä ajassa onkin ehtinyt luonnollisesti tipahdella, ovat ripseni silti vielä aivan siistit ja katseenkestävät.

Kauan teillä ripsiä pitävillä ihmisillä on muuten pidennystenne huoltoväli? Minulla se on tällä hetkellä, volyymiripsillä, 4-5 viikkoa.

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Jeppu
1/13 | 

Mää luovuin aikanaan mun pidennyksistä, koska niistä oli enemmän haittaa,kuin hyötyä. Mistä lie johtu, mutta saatto jopa ekan vkon lopulla ammottaa jo aukko rivistössä. Se oli karseeta.

Aliisa
3/13 | 

Itselläni ei ole ollut pidennyksiä juurikin siitä syystä, että tuttavallani ripsissä on karmeita aukkoja tai vain muutama pitkä ripisi jäljellä aina ennen kun hän menee ripsihuoltoon. Itse en sellaista kestäisi. Ylipäätään käännyn nukkumaan niin helposti mahalleni tai vähintään kyljelleen jolloin ripset ottavat kiinni tyynyyn ja se ei onnistuisi tekoripsien kanssa.

Julia
4/13 | 

Mulla on ollut ripsienpidennykset nyt kaksi vuotta yhteen putkeen, nyt eka tauko meneillään, edellisestä huollosta on 8 viikkoa ja vielä on muutama pidempi ripsi tallella :) Toki omat on vielä hieman lyhyemmär kuin normaalisti mutta ei mikään katastrofi kuitenkaan. Ja ripset onneksi kasvaa 4 x nopeammin kuin hiukset, joten viikon kuluttua on jo varmaan normaalissa kuosissa. Annan omien ripsien kasvaa nyt kerran kunnolla ja sitten meinaan taas laittaa pidennykset. Eli ei pelota yhtään jos käy hyvällä ja tarkalla ripsiteknikolla eikä hiero silmiä niin kuin joillain on tapana.

5/13 | 

Jep mulla sama...kunnes vaihdoin toiselle huoltajalle! Sitten alkoi taas olemaan normaalit n.4viikon huoltovälit, johon asti kehtasi ihan muitta mutkitta olla saamatta harmaita hiuksia tai raivareita ripsien hirveydestä. Monilla tekijöillä kysyntä kasvaa ja aikataulutihenee -> hinnat nousevat ja laatu heikkenee :-(

Luovuin ripsistä kuitenkin muutama kuukausi sitten, kun rahatilanteeni ei vaan antanu periksi edes sitä 4-5viikon välein huollattamista. Mutta jos ja kun palaan ripsien ihanaan maailmaan aion ehdottomasti hankkia volyymiripset! Eli hyvää tekijää jälleen etsimään, mun aiempi huoltaja kun ei niitä tee... :-)

Julia
6/13 | 

Piti vielä sanoa että saattaa olla etu jos silmät ovat hieman syvemmällä eikä 'ulkonevat', silloin voi nukkua vaikka naama kiinni tyybyssä eikä ripset kuitenkaan irtoa helposti yön aikana :D

Jenni
7/13 | 

Moi, mulla on kans volyymit ollu nyt kohta vuodenpäivät, ja käyn neljän viikon välein huollossa. Hyvin vois olla vaikka 5vkoakin. :) Kysyin juuri viime huollossa että missä kunnossa omat ripseni ovat, ja kuulemma hyvässä kunnossa. Ainahan ne vähän kärsii mutta ei mitään suurta katastrofia. Mulla irtoilee ensimmäisenä ulko,- ja sisänurkasta ripset.

Kolmistaan-Karoliina
8/13 | 

Jeppu ja Emma! Totta tosiaan, että hyvät ripset eivät ole aukkoiset edes viimeisenä päivänä ennen huoltoa. Toki harvemmat, mutta ei näkyvästi koloilla.

Volyymit on kyllä ihan huiput. Nämä ovat jotenkin pehmeämmät ja luonnollisemmat, kuin aikaisemmat (joista niistäkin kyllä pidin)!

Kolmistaan-Karoliina
12/13 | 

Mä nukun tosiaankin siis kyljelläni ja mahallani, vaikka en oikein osaa sanoa, miten silmät ovat omassa päässäni kiinni ;) Uskon, että hyvin tehdyt ripset kestävät erilaisia olosuhteita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat