P1011703 (1).JPG
P1011703 (1).JPG

P1011687 (1).JPG
P1011687 (1).JPG

P1011679 (1).JPG
P1011679 (1).JPG

P1011657 (1).JPG
P1011657 (1).JPG

P1011643 (1).JPG
P1011643 (1).JPG

P1011654 (1).JPG
P1011654 (1).JPG

P1011640 (1).JPG
P1011640 (1).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Vitsi oli ihanaa viime viikolla, kun maassa oli lunta ja mittarissa pari pakkasastetta. Vaikka olenkin ehdottomasti kesäihminen, tykkään todella paljon enemmän oikeasta talvesta kuin vesisadesyksystä.

Äitinä nämä vaihtokaudet tuntuvat kuitenkin aina lapsen vaatteiden osalta haastaville. Millä säillä mennään vielä välikausikamppeilla ja koska pitää olla jo toppavaatteet?

Jotenkin tuon lämpömittarin seuraaminenkaan ei juuri auta asiaa. Esimerkiksi maanantaina täällä Tampereella oli niin karmea tuuli, että vaikka pakkasta ei ollutkaan, kylmyys tunki luihin ja ytimiin. Tällöin olin tietysti päästänyt lapsen kouluun siinä kevyemmässä takissaan.

Kun sitten tiistaina mittari näytti pakkasta ja muistissani oli edellispäivän viimat, pakotin lapsen laittamaan toppatakin yleen. Sillä seurauksella, että  tuuli oli laantunut ja lapsi marisi puoli matkan kouluun, kuinka kuuma olikaan. Yritä tässä sitten valita aina ne oikeat vaatteet.

Olipa pukeutuminen kuinka haastavaa tahansa, on ihana ajatella, että F:llä on kaapissa odottamassa sitä ihan oikeaa talvea varten nämä kuvissa näkyvät Polarn O. Pyretin toppavaatteet. Valitsin F:lle tuollaisen vähän snoukkatakkia muistuttavan kaksivärisen toppiksen, joka toistaa selvästi PO.P:n uudistunutta ”isojen lasten” linjaa. Pöksyiksi valikoitui lumistoppetilahkeelliset, kovaa kulutusta kestävät toppahousut. Ja kuten kaikilla kunnon ennirukajärvillä, saa tämän takin housihin neppareilla kiinnin niin, ettei lumi mene takin helman kautta selkään. Voisi kuvitella, että tällä takilla lumileikit onnistuvat aika mukavasti.

Suosittelen toppisten lisäksi kurkistamaan Polarn O. Pyretin pipo- ja hansikasvalikoiman. Ainakin tuolla Tampereen Koskikeskuksen myymälässä oli talvikamoja niin isot pinot tarjolla, että valinnanvaikeus oli suuri.

Minun on muuten pakko tunnustaa, että huomasin Koskarin PO.P:n vasta viime keväänä, vaikka olenkin kyseisessä kauppakeskuksessa vieraillut vuosien saatossa vaikka kuinka monta kertaa. Eli jos siellä ruudun takana on joku toinenkin, joka ei ole Tampereen PO.P:lle löytänyt, vinkiksi vaan, että kyllä se siellä Koskarin 1. kerroksessa piileksii.

-Karoliina-

Kommentit (6)

Katja_optimismia
7/6 | 

Minä olen joka vuosi hommannut toppahaalarit toukokuussa, kun niitä saa halvalla. Niin nytkin samikset Molon haalarit ja aina on koko osunut! Niillä mentiin lumiaika ja pukeminen oli niin helppoa, kun ei tarvitse vetää villahaalaria ja vk-asuja jajaja... Mutta nyt kun kura on tullut takaisin, ei niitä raaski laittaa. Kyllä tuntuu, että saa koko talven nykyään pitää esillä molempia, kun kelit seilaavat. Popilta meillä on isomman vk-housut ja ne menevät ihan kuriksista, eli ei onneksi niitä tarvitse erikseen pukea enää! Muuten, tuo Koskarin liike oli siellä pitkään, sitten oli monta vuotta (?) kun ainoa liike löytyi Ideaparkista ja sitten taas liike muutti takaisin Koskariin ja on kyllä hyvin sivukäytävälle piilotettu! Mutta itse opin jo tuossa välissä ajattelemaan, että lähin liike on Lempäälässä.

Karoliina Sallinen
8/6 | 

Mä en osaa oikein ostaa niin paljon etukäteen, vaikka fiksuahan se olisi. Lasten kasvua kun on niin vaikea ennustaa. 

Meiju
9/6 | 

Lasten kanssa ulkoillessa olen todennut sen, että pikkupakkanen tuntuu lämpimämmältä kuin pari lämpöastetta. Se kylmä kosteus menee jotenkin enempi luihin ja ytimiin.

kajsaK
11/6 | 

Hei milloin tulee halloween-postaus niistä teidän asuistanne, joista mainitsit jokin aika sitten :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat