OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin tällä viikolla omaa elämääni ja itseäni. Sitä, millaista on olla minä joulukuussa 2015. Tulin seuraaviin tuloksiin.

Tätä viikkoani on määrittänyt stressi. On ollut aika paljon kaikkea "puuhaa", eli töitä monelta rintamalta. Ekan kerran oikeastaan ikinä olen miettinyt, olenkohan kahmaissut vähän liian suuren kakun. Mutta en kai kuitenkaan. Tämä nyt oli vaan ruuhkaviikko. Ja nyt ,kun makaan F:n kanssa sohvalla ja vedän pitsaa, on taas rento fiilis.

Minuna olemisessa on sellainenkin puoli, että täytyy tottua siihen, etteivät aivot nuku koskaan. Juuri kun olen keskellä tätä kaikkea hässäkkää, alan keksiä itselleni lisää puuhaa. Tulee mieleen uusi kirjaidis ja työprokkis ja blogipostaussarja ja remontti-idea ja ruokavaliomuutos ja ja ja.

Minuna oleminen on pääosin aika kivaa. On onnekas olo kaikista rakkaista ihmisistä, terveydestä, voimista, töistä ja energiasta.

Toisaalta pännii pienet jutut. Se, että on finneja vielä yli 30-vuotiaana. Ja silmätulehdus. Ja pitää käyttää silmälaseja, joita vihaan. Ja että en ehdi lukea tarpeeksi kirjoja ja käydä lenkillä. Pienet jutut ne pännii.

Sellaista elämää juuri nyt on.

Millaista on olla sinä? Tänä joulukuisena perjantaina?

-Karoliina-

keltainen villaneule, Cos // viitta, Ivana Helsinki // housut, Only // kengät, Dr.Martens

 

Kommentit (24)

Laura
25/24 | 

Teininä ei finnin finniä ja just leuka punasena finnien puristelusta näin 33-vuotiaana. En muuten malta odottaa, että saan kirjasi käteen... Millon se on?

26/24 | 

Olen keskellä jotain ihme kriisiä.
Ehkä se on niin, että kun kaikki on oikeasti hyvin, voi kriiseillä itsensä kanssa. Tai jotain.

Ai miltä tuntuu?
Väsyttää. Väsyttää niin, että ihan sattuu.
Väsyttää niin, että kotoisan pikku marketin kiertäminen meinasi olla ylivoimaista.

Aina on kiire.

ruuhkamutsi
27/24 | 

Päivällä juoksen töissä ja töiden jälkeen juoksen päiväkodille lapsia hakemaan. Iltaisin revin jostain sen ajan että saan juosta tai treenata vain huvikseni. Liikunnan avulla jaksan kaiken tämän ruuhkan ja kiireen. Ennen lapsia ihmettelin mitä ne ruuhkavuodet oikein on, nyt tiedän. Mitään en silti vaihtaisi toisin.

Hensu
28/24 | 

Täällä pohdiskelee kolmekymppinen nainen. Minusta on kivaa olla minä! Ainakin suurimman osan ajasta :) Keksin koko ajan tekemistä itselleni ja haluan uusia kokemuksia ja elämyksiä. Jokainen viikonloppu on täynnä ohjelmaa ja pidän siitä. Eniten mietityttää tällä hetkellä, että koska tulee vaihe pysyä aloillaan ja rauhoittua. Pohdin myös täytyykö kolmekymppisen alkaa jo aikuistumaan ja miettimään perheen perustamista.

Mary
30/24 | 

Olo on kuin kuivaksi puristetulla rätillä. Niin paljon on ehtinyt tapahtua viimeisen vuoden aikana, ettei meinaa pysyä mukana. Se kai liittyy tähän itsenä olemisen kokemukseen.

Riikka Sipilä
31/24 | 

Olipa kiva postaus susta.hyvä sinä!

sanni
32/24 | 

Hei, millä konstein lähdet purkamaan stressiä ja saat takaisin arjen tasapainon? Tai mitä vinkkejä antaisit, että ns. paletin saa pidettyä kasassa? :)

tätio
33/24 | 

Herättävä postaus! Perjantait on yleensä hyviä... Töitä on, onneksi ja lapset ja,perhe. Menojakin löytyy välillä yhdelle päivälle liikaa mut sit jarruttelen.

Harmittelen etten ehdi lukea kirjoja enempää, mutta sitten on ne joulunpyhät kun en muuta teekään.

Elämä on aika ihanaa just nyt.

Ihana tuo asu sinulla. Mykistävä!!!

piia
34/24 | 

Kiva teksti! Tiiän, miltä tuntuu, kun aivot eivät nuku koskaan. Miehenikin välillä aina huomauttaa, kun samassa lauseessa saatan ladata infoa kolmesta täysin eri asiasta, enkä todellakaan sano kaikkea edes ääneen. Heh.
Mutta se olen minä. Vaikka välillä melkein tihrustan itkua siksi, etteivät tunnit riitä kaikkeen, en silti haluaisi muunlaista elämää. Nyt on käynnissä erityisen hektinen aika töissä ja käynnissä on oikeasti vähän liian monta projektia, mutta kun kaikki ovat niin kiinnostavia, en pysty sanomaan ei. Jouluna maalla ehtii hengittää, lukea ja keksiä uusia ideoita, ja matkakohteiden ja sisustusideoiden googlettelu iltaisin rentouttaa.
Ja ne finnit. Siihen voi aina luottaa, että ne ilmestyvät seuraksi just näinä hektisimpinä hetkinä.

Ps. Projekteista puheen ollen, laitoin yhteistyöehdotuksen sähköpostiisi, jos et vaikka olekaan vielä tarpeeksi kiireinen! :)

Enni
35/24 | 

Vaihtelevat tunnelmat. Välillä olo on tosi onnellinen ja hymy huulilla seuraan lasten touhuja ja fiilistelen joulua. Sitten on taas päiviä, kun kaikki pännii ja suututtaa (johtuu usein lyhyistä yöunista). Pääsääntöisesti kuitenkin tykkään olla minä. Eniten päänvaivaa tällä hetkellä tuottaa varmaan tulevat pikkujoulut; mitä laittaa päälle ja entäs tukka!?! Kerrankin ku mamma pääsee bailaamaan ?.

44/24 | 

Noh! Mä saan nollattua pään varmasti stressistä aika nopeasti. Siihen riittää yksi vapaailta - hyvä leffa, herkkuja ja perhe.

Vinkkejä en osaa antaa. Sen tiedän, että olen aika hyvä organisoimaan, tekemään aikatauluja ja pysymään myös niissä. Joten se varmaan auttaa.

46/24 | 

Piia. Vastaan tänne. Kun mun sähkis on tukossa, enkä ole kaikkiin tosiaan ehtinyt vielä vastata. Nyt en lähde mukaan prokkikseen, vaikka ihana onkin. Kysy hei mukaan jokin vähän vähemmän kiireinen hetki :) Mukava kun otit yhteyttä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat