vans
vans

Vaate- ja kenkäkaappia inventoidessa on käynyt selväksi muutama seikka. Kesää, jollaista Suomessa on ehkä se neljä kuukautta, varten minulla on kymmeniä pareja kenkiä. Oikeasti. Ihan liikaa!

Talvea ja syksyä varten, jolloin niillä hyvillä popilla olisi oikeasti tilausta , kaapista löytyy puolestaan huomattavasti paljon vähemmän vaihtoehtoja.

Hieman outo tilanne, eikö?

Aiglet vetelevät peruskenkien roolin, ja viisi vuotta vanhat Vagabondin korkonilkkurit puolestaan ”hienompien” kävelykenkien tehtävät. Sitten on tietysti talviset Crocsit ja yhdet kumisaappaat, mutta todellisia sadekelejä ja tennaritöpsöttelyä varten minulla ei ole oikeastaan mitään. Tai siis: Kumisaappat on, mutta ei sellaisia siistejä joka tilanteeseen ja asuun meneviä. Ja perustennareissa olen varpaani niin monena talvena palelluttanut, että nyt olisi kyllä aika jo hankkia ihan oikeat pakkasille tarkoitetut tennarit. Koska. Tennarityttöhän mä olen, ei siitä pääse edes talvella eroon.

Kumisaappaissa heilun nyt Nokian biker-mallisten saappaiden ja perus-Huntterien välillä.

nokiabiker
nokiabiker
hunter2
hunter2

Talvitennareita en puolestani ole nähnyt kovinkaan monella merkillä. Ihanimmiksi tällä hetkellä nousevat nuo ylimmässä kuvassa komeilevat Vansin talvitennarit lämpimällä vuorella ja lumisuojaläpällä.

Toisaalta olen kyllä ollut kauan Converse-tyttö, mutta ainakaan parin vuoden takaiset talvi-Conssit eivät vakuuttaneet. Consseille tyypillinen ohut pohja kun ei ainakaan silloin eristänyt kylmää tekoturkisvuoresta ja -pohjasta huolimatta kovinkaan hyvin. Ehkä korko-Conssit (onko naurettavat?) olisi ratkaisu tosin siihen pulmaan.

Hmm.

Vinkatkaapa omat suosikkinne talvitennareiden ja kumisaappaiden kategoriasta! Kertokaa mulle hyviä kenkäkauppa- ja merkkivinkkejä. Ja koska kokoni on 37,5, voi lasten osastoiltakin kertoa suosikkinsa, jos siellä on kokoja minun kokooni asti.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (38)

Elli
39/38 | 

Reima Wetter :) Eli lasten kengät mutta suloiset ja saa kokoon 39 asti...

anniina
40/38 | 

Mä oon ihan vannoutunut hai-saappaiden käyttäjä, jotka sopii asuun kuin asuun :D

41/38 | 

Ne on muuten todella, todella makeet! F:llähän on punaiset Wetterit (lähti niissä juuri päiväkotiin) ja itse olen miettinyt, kävisikö mulle mustat tai harmaa-lime- Wetterit. Kosteuden pito ja lämpö olisivat taattuja!

Suvi
43/38 | 

Meillä käyttää koko perhe Tretornin talvitennareita :) Naisten kenki

Petra
46/38 | 

Ostin syksyksi mustat palladiumit ja voi, että ne on hyvät kävellä!! Samasta kengästä on myös talveksi soveltuva versio karvavuorella. Ja melkeinhän niitä voi tennareiksi kutsua ;)

48/38 | 

Mulla on talvella käytössä yleensä tekonahkanilkkurit siistimmässä käytössä, Hai-saappaat metsähommissa ja Sorelit kunnon pitoa ja lämpöä vaativissa puuhissa.

Jotkut oikeasti lämpimät ja ehjinä pysyvät talvitennarit ovat iselläkin siis haussa, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan vinkkejä!

P.S. Hyvän mielen pikkuasustearvonta blogissa:
http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pari-sanaa-eettisista-...

JenniMaria
49/38 | 

Ihan ohi postauksen mutta oletko kirjoitellut ope-opinnoistasi ja työstäsi? Olisi mielenkiintoista kuulla mikä työssäsi on hyvää, mikä huonoa? Olen melko uusi blogisi lukija, joten en ole lukenut kaikkia postauksia läpi. Iholla-sarjassa olette ehdottomia suosikkejani ja voin vain haaveilla samanlaisesta parisuhteesta millainen teillä Eskon kanssa on. Tunnutte elävän "symbioosissa", toinen toistanne täydentäen... Se on ihailtavaa!

Noora
50/38 | 

Suosittelen itse Huntereita, ne toimivat niin sateella kuin loskassa, tuulessa ja kylmässä.ja ovat yksinkertaisesti tyylikkään näköiset ja hyvät jalassa.

Henni
51/38 | 

Moikka,

Olen myös ehottomasti tennari tyttö :) Itse tykkään nyt syksyllä pitää saman tyylisiä saappaita, kuin Nokian biker malli. Hitusen pidemmällä varrella tosin :)

Talvella ehottomat suokkarit on Camel bootsit! :)

Henni
52/38 | 

ja ulkoilu puuhiin Sorelin pitkävartiset talvisaappaat :)

53/38 | 

Itse kuljen myös "sulan maan ajan" tennareissa. Vielä pätkin valkoisilla converseilla tai mustilla nahkaisilla, mutta varpaat tietävät jo, että kohta on vaihdettava. Ihan parhaimpia talviajan kenkiä niin lapsille kuin aikuisillekin ovat sorellin kanadabootsit. Kylmää tai lämpimämpää, lunta tai loskaa, aina on varpaat säälitä suojassa. Eivät toki mitkään ihan sirot pelit, mutta käyttöönsä ihan parasta mahdollista! Ei lapsetkaan ole meillä tarvinneet erikseen talvikumisaappaita ja pakkassaappaita, kun samat popot menevät joka kelillä. Melko hintavat, ehkä, mutta jopa ala-aste ikäisellä poikalapsilla kahden käytetyn talven jäljiltä kuin uudet (vaikkakin likaiset).

Toinen oma suosikki on perinteiset camel bootsit. Villasukkien kanssa tutun talviset. Ja nahkaa - kestävät sen, minkä vain pohja kestää.

Eltsu
54/38 | 

Mulla meni viime talvena koko kauden noi Conversen talvimalliset. Pohjalliseksi vaihdoin villapohjalliset, missä toinen puoli sellainen "foliokalvo" ja ei kylmänyt varpaat koko talvena. :) Paukkupakkasille on sitten Ugg:it ja loskakeleille/lapsen kanssa puistoiluun Uggin nahkaiset waterproofit villavuorella. Näillä mennään ulkoillessa tääkin talvi. Myös sukilla on paljon vaikutusta, meillä vaihdetaan talvisin merinovillaisiin sukkiin.

56/38 | 

Mä tykkään kyllä Crocseista. Nuo on vain vähän liian talvikenkämäiset tähän tarpeeseen. Mutta oikeiksi talvikengiksi meitä kaikkia kolmee odottaa jo Crocsit kaapissa :)

58/38 | 

Palladiumit on niin hyvät! Minulla on kankaiset kesä-Palladiumit ja niiden pohjan muotoilu on ihan huippu! Kiitos tästä vinkistä : En tullut ajatelleeksikaan, että heillä on myös talvikenkiä.

61/38 | 

En ole ihna hirveästi työstä tai opettajuudesta kirjoitellut. Pitää hieman pohtia, haluanko pitää sen omana aiheenani vai olisiko se myös asia, joka kuuluu tänne blogiin.

Ja voi kiitos :) Tottakai kaikilla on parisuhteessa myös niitä kurjia päiviä ja viikkoja. Pääasiassa taidamme olla kuitenkin ne toistemme bestikset :) Tsemppiä!!

66/38 | 

Tuota folio/villapohjaa olen usein miettinyt, mutta en ole tullut hankkineeksi. Ehkä siinä ratkaisu jääkalikkavarpaille...

Saana
67/38 | 

Onko tanskalaiset Ilse Jacobsenin saappaat tuttuja? Ihan tosi lämpimät, mukavat ja paras ominaisuus on, että pohja ei ole liukas ja pitää hyvin märässä, loskassa ja jäisillä keleille! Mulla on hunterit näiden lisäksi, mutta en käytä niitä, koska ovat talvisin tosi kylmät ja olen hankkinut jopa sen fleece sukan saappaaseen, mutta se on tosi epäkäytännöllinen, eikä pysy paikoillaan.

http://tinyurl.com/ovn2cux

Henni
68/38 | 

Ole hyvä :)

P.s Teitä on niin kiva seurata Iholla-sarjassa :) Huippu tyyppejä ootte!

Jonsbe
71/38 | 

Itse pohdiskelin juuri samojen hyvien talvitennarien mahdollista hankintaa ja sitä kautta päädyin blogiisi. Täytyy sanoa että lukiessani muutamia postauksia hurahdin täysin ja alan kyllä seuraamaan! :) kerrankin tuntuu löytyneen rehellinen, hauska ja asiapitoinen blogi arkielämän kiemuroista joka on aito isolla aalla. Tsemppiä syksyyn ja talvikenkien löytämiseen!

Talvikenkien metsästäjä
73/38 | 

Ite oon kanssa nyt noihin Converseihin rakastunut ja haaveillu talveksi Converseja tai Conssejen tyylisiä talvikenkiä. Monilta jo ehdin kuulla negatiivista palautetta noista talvi-Consseista, kunnes törmäsin kotikaupunkini Koo-Kengässä uuden mallisiin talvi-Consseihin! Myyjä kertoi, että uusissa talvi-Consseissa on paksumpi pohja ja ovat hieman leveämmän malliset, että varpaat mahtuu paremmin liikkumaan! Nyt niitä sitten olen jonkun aikaa himoinnut, ovat niin kivan värisetkin :) muitakin värejä tais löytyy, mutta itelle kolahti nuo punaviinin väriset!

Stadiumin nettisivuillakin näitä ihanuuksia näkyi olevan!

http://www.stadium.fi/kengat/naisten-kengat/tennarit/215642/converse-u-a...

Tsemppiä talvikengän metsästykseen!

Minni
75/38 | 

Minä toivoin toissa äitienpäivälahjaksi pinkkejä hai-saappaita ja sellaiset sain! Ne ovat tosi hyvät jalassa. En oo tutkinu onko pohjallinen jotenki muotoiltu, mutta villasukan kans istuu mun jalkaan hyvin. Niillä voi käydä kaupassa ja töissäkin :)

76/38 | 

Voih! Pinkit <3 Mullakin on Hait, ja ne on kyllä ihanat kengät. Nyt päädyin ostamaan nuo kuvissakin näkyvät talvi-Vansit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016