OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin huollattamassa viime kuussa ottamani geelikynnet taas Flamingon Kitty Cat Beauty Centerissä joulu- ja uusivuosikuntoon.

Sain kynsiini ihanan foliopäällisen ja nyt kynnet kyllä tosiaan hohtavat ilotulitteiden kanssa kilpaa. Pieni harakka sisälläni hykertelee! Kuvissa välkehdintä ei tosiaan pääse aivan oikeuksiinsa, mutta livenä, sormia heilutellessa, väri vaihtelee kynnen pinnalla hologrammikuvan tapaan.

Mutta hei: Mitenkäs tämä kynsien muoto? Halusin välttämättä viime kuun neliöiden tilalle klassiset suippokärkiset kynnet, mutta nyt olen kahden vaiheilla, onko tämä sittenkään minun juttuni.

Mikä teistä on nyt kaikkein tyylikkäin ja tuorein kynnenmuoto? Neliö, klassinen vai jotain muuta? Auttakaa taas tyylimummo pinteestä!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

17/15 | 

Mä tykkään neliöistä, ehkä vanhanaikaista, mutta niiden kanssa on helpompi mun mielestä toimia.

Satu P
18/15 | 

Itellä on ollut sekä suippokärkiset että neliön malliset kynnet useampaankin kertaan. Oon tullut siihen tulokseen että pitkissä kynsissä toimii suippo malli ja lyhyemmissä neliö :)

kata
19/15 | 

tosi hyvältä näyttää! sopivat hyvin kun siulla pienet ja sirot kädet :) tykkään siis tästä mallista, luonnollisen näköiset.

20/15 | 

Omasta mielestä ei ole mitään yhtä ja oikeaa tapaa, jokaiselle sopii vähän erilainen muoto :) Oma valinta on ehdottomasti melko lyhyt neliö.

Daniella
21/15 | 

Mun valinta on pyöreä neliö :D Ja lyhyehkö pituus.

pulla
29/15 | 

Täydellisen tyylikäs väri! Nimim. Glitteriä sun muuta ei voi olla liikaa etenkään näin pimeään vuodenaikaan. Mutta jotakin liian "eläimellistä" suipossa muodossa on omaan silmään. Eivät kuitenkaan missään nimessä ole rumat tmv. Kaunis ja ilahduttavan erilainen blogi sulla/teillä, mahtavaa uutta vuotta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat