Mietinpähän vaan...

...kuka on saanut päähänsä, että ABC-huoltoasemien mainoksessa tulee heilua erittäin rumat ja pelottavat kanit? Ei mitkään söpöt pupuset, vaan tappajarusakot.

...kuinka moneen putkiasennusfirmaan pitää soittaa, että joku suostuu tulla laittamaan uuden pyykinpesukoneen seinään?

...miksi epämieluisiin hommiin tarttumista aina lykkää, kun lopulta se työhön tarttumisen välttely on aina kuitenkin pahempaa kuin itse työn suorittaminen? Joka kerta sitä hommien hoitamisen jälkeen miettii, miksi tästä keräsi apinaa selkään. Mutta silti jo seuraavalla viikolla toistaa virheensä.

...voiko halvalla löytyä loistava ripsiväri?

...minkä takia, jos laitat lattialle minkä tahansa mukin/lasin täynnä nestettä, joku potkaisee sen aina kumoon? Ja siis vaikka laittaisit sen 1000-neliöisen talon takimmaiseen nurkkaan, jossa kukaan ei ole käynyt 10 vuoteen. Mutta se kaatuu silti.

...kuinka monta kertaa voin katsoa tämän Umpun IG-videon niin, että nauran edelleen vedet silmissä?

...miten vaikeaa kirjaston kirjojen palautus aina on, vaikka lainaaminen helppoa. Asutaan kuitenkin ehkää 500 metrin päässä kirjastosta. 

...mitä tehtäisiin kahdella A:n lomaviikolla? Nyt tuntuu, ettei kodin ennakkoraivaamisen ja mökkeilyn lisäksi yhtään mitään muuta.

...paljon ihmisillä menee keskimäärin rahaa ruokaan viikossa/kuussa?

...miksi mä hukkaan aina kaiken? Tällä hetkellä hukassa kolmet aurinkolasit (enempää en omista) ja ainokaiset silmälasit

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

Asu: Ivana Helsinki (kuvauslaina)

Kommentit (16)

Janna
17/16 | 

Essencen ripsarit on ihan tosi hyviä ja maksaa ehkä 2-3€ 😊

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
18/16 | 

Monet niistä on tosi hyviä! Itse asiassa just testailen niitä. Mutta viekä se täydellinen on löytämättä :)

Heidi
19/16 | 

Minusta paras ripsari on essencen punainen putkilo 😍.. Maksaiskohan alle 3e. Eli kyllä halvalla saa loistavan ripsarin.

Majankoski
21/16 | 

Pesukoneen laittaisin kyllä ihan itse jos sille siellä paikka valmiina on 🤭 ei vaadi kyllä kamalasti taitoa sitä tehdä ja muutaman työkalun.
Ruokaan menee rahaa kolmen hengen perheeltä sellainen 500e kuussa plus vaipat ym siihen päälle laitettuna. Ja autojen polttoaineet tietenkin lisänä.

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
22/16 | 

Paitsi vaan, että jos jotain esim sattuu myöhemmin (vaikka vettä vuotaa tms), vakuutus ei välttämättä korjaa, kun voi vedota amatööriasennukseen.

Kiitos, kun jaoit teidän ruokalaskun summan!

Vierailija
23/16 | 

I feel you, mukavaa lauantaita kuitenkin😉

Anneja
25/16 | 

Meidän nelihenkisellä perheellä (2 aikuista + 10v ja 16v) ruokaan menee kuussa 700-800€.
Samaan summaan lasken myös esim.karkkipäivän herkut ja satunnaiset noutopizzat yms.

Tt
26/16 | 

Mä oon elämäni aikana kokeillut lukuisia ripsivärejä. Nyt olen löytänyt sellaisen, jota voisin ostaa monta kertaa peräkkäin.
Kyseessä Cliniquen high impact-mascara.

Tuo töiden välttely on kyllä niin totta. Mä saatan miettiä päivätolkulla esim. jonkun koti-askareen tekemistä, no sitten kun saan sen tehtyä, ihmettelen kuinka en tehnyt tätä jo aiemmin😅

Vierailija
27/16 | 

11henkeä taloudessa iältään 9kk-35v ja ruuat, pesuaineet, vaipat ym kaikki perus elämisen jutut ilman vaate ja muita ostoja n. 1500e/kk. Miksihän muuten harvoin puhutaan näistä summista mitä kenelläkin menee rahaa. Ihan tuttavienkaan kesken ei oo tullu puheeksi. Silti se on kuitenkin normaalia elämää ja useat varmasti miettii mitä kenelläkin menee.

Hennao
28/16 | 

Meillä menee ruokakauppaan noin 800e/kk. Taloudessa vanhemmat ja 2v kaksoset.

Vierailija
29/16 | 

Samaa olisin todennut minäkin, että mitään veteen liittyvää asennusta en tekisi itse. Vahingon sattuessa saa aina tapella joko vakuutusyhtiön tai taloyhtiön kanssa, joten paras pelata varman päälle.
Meillä hyvä esimerkki oli pyyhekaapin järjestäminen. Asian "suunnittelussa" saattoi muutama kuukausi vierähtää, itse työ veikin sitten kokonaiset 10 minuuttia 😂

Vierailija
30/16 | 

Meillä (2 aikuista, koira ja 6 kk vauva) menee noin 800-1000 e kuussa. Tuohon sisältyy myös esim. satunnaiset subit ja sushit, joita haetaan ehkä pari kertaa kuussa, joskus viikoittain.

Vierailija
31/16 | 

Kaksi aikuista ja yksi lapsi 11v. perheessä, meillä kaikki ruokaostokset ja taloustarvikkeet yhteensä n. 600€/kk. Ei sisällä noutoruokia eikä ulkona syömisiä. Ja kyllä, ne kanit on ihan kamalat ja lasin kaatuminen niin totta!

Ansa
32/16 | 

Meitä taloudessa 2 aikuista ja laitamme yhteiselle tilille joka kuukausi kumpainenkin 250€. Tästä maksetaan ruokakaupassa käynnit, ravintolat, apteekkiostokset ja bensat. Summa sisältää myös työpäivien lounaat kun teemme nekin itse. Hyvin on tähän mennessä tuo summa riittänyt :) emmekä elä mitenkään kituuttamalla

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat