OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kenelle muulle on käynyt niin, että kun olet ostanut jonkin oikein hyvän kasvorasvan tai –puhdistuksen, sen sisältö alkaa salaperäisesti hävitä kylppärin kaapista?

Niin kauan kun muistan, Esko on pihistellyt minun rasvojani. Ottanut muka ”ihan vaan pari kertaa” jotain ihanaa voidetta, vaikka todellisuudessa hän on käyttänyt sitä viikkoja ja kuukausia päivittäin.

En tiedä, onko ihonhoito vieläkin suomalaismiehelle vierasta, vai mikä siinä on, ettei omia kasvohoitotuotteita voi niin helposti hommata.

Onneksi aika monista alun perin naistenkosmetiikkasarjoista on kuitenkin tullut jo ”miesversioita”. Niitä vähän miehekkäämpiä pakkauksia miehekkäämmillä tuoksuilla, jotta mieskin voisi sieltä kaupan hyllyltä rasvan mukaansa poimia. Ihan pokalla.

Esko sai testiin vähän aikaa sitten Nivea Men Cremen, jossa koostumus on sama kuin perus-Cremessä, mutta johon on lisätty vähän maskuliinisempi tuoksu. Itsehän olen käyttänyt perinteistä Nivea Creme F:lle ja minulle jo vuosia, mutta nyt Eskokin innostui tuotteesta.

Eskolle, kuten varmasti melkein kaikille miehille, kasvojenhoitorutiinien tärkeimmät kriteerit ovat helppous, nopeus ja tehokkuus. Ja siihen hommaanhan Nivea Men Creme onkin juuri sopiva tuote: Samalla voiteella voi vedellä kasvot, kädet ja vartalonkin aamuin illoin. Se kosteuttaa, muttei aiheuta näppylöitä. Niin ja rauhoittaa kasvoja vielä parranajonkin jälkeen. Kätevä tuote henkilölle, joka ei halua tuunata kylppäristä muutamaa minuuttia kauempaa.

Kaikkien naisten voiteita pihistelevien miesten vuoksi arvonkin nyt kolme Nivean Men tuotepakettia juuri miehille. Kerro, kenelle paketin haluaisit antaa, ja olet mukana arvonnassa. Tarvitseeko Nivea Men –pakettia sinä itse, miehesi, isäsi vai joku muu tärkeä uros?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arpaonnea!

-Karoliina-

// Tuotepaketit arvotaan keskiviikkoaamuna 20.5.2015 klo 7.30! //

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (198)

A
2/198 | 

Mun mies tarvitsee! Ei suostu rasvaamaan itseään, kuin pakon edessä ja silloinkin mun pitää hoitaa se, koska rasvat on niin kammottavan tuntuisia hänen mielestään..

maja
3/198 | 

Paketti lähtisi ehdottomasti poikaystävälleni, olen saanut hänet innostumaan kasvojenhoidosta. Muutaman kerran väkisin hänen kasvot rasvanneena hän on huomannut että se tosiaan tekee hyvää iholle :)

Liisa
4/198 | 

Heippis, jos voitan, annan tuotepaketin poikaystävälleni/avopuolisolleni. Hänkin tykkää nyysiä meikäläisen rasvat, eikä siinä mitään, en toivokaan häneltä kuivan karhakkaa poskea pussattavaksi. Olisi kuitenkin kiva, jos omani eivät loppuisi alta aikayksikön! Olen myös vahvasti tuoksu-ihminen ja olisi kiva jos hänellä olisi ihan oma rasvatuoksunsa, emmekä tuoksuisi aina samalle :D

Saija
5/198 | 

Mä antaisin paketin tuoreelle aviomiehelleni. Jo olis aikakin, että edes yksi meijän kaikista rasvapurkeista olisi hänen. Ehkä loppuisi se valitus purkkien määrästäkin samalla. ;)

jenna
6/198 | 

antaisin tämän teini-ikäiselle veljelleni, jolle kasvojen hoito ei oikeen tunnu sujuvan, vaikka mopo kypärä aiheuttaa pientä tuhoa kasvojen reunoilla.. :)

Sanna
8/198 | 

Paketin saisi aviomieheni, joka todellakin käy pihistelemässä minun rasvoja aina silloin tällöin.

Ruuska
9/198 | 

Antaisin paketin omalle miehelleni, joka ei rasvaa itseään muuta kuin pakon edessä.

Suski
10/198 | 

Ehdottomasti miehelleni! Hän on laihduttanut hienosti ja ostellut jo muutaman uuden vaatteen ja kiinnostunut muutenkin enemmän muodista. Vain ihon hoito on vielä retuperällä...josko tämä saisi innostumaan! ?

11/198 | 

Antaisin tuotteet omalle miehelleni, joka on erittäin kiinnostunut omasta kasvojen hoidosta nykyään. Ennen ei olisi voinut yhtään kiinnostaa, mutta nytten pitää olla kaikki mahdolliset rasvat. :D

Sini
13/198 | 

Tämä kyllä olisi hyvä starttipaketti miehelleni, joka ei juurikaan käytä ihonhoitotuotteita. Saisi rauhassa testata ja löytää mieleisensä. :)

Emmi
14/198 | 

tämä tulisi tarpeeseen minun poikaystävälleni, joka on vasta noin vuosi sitten tavattuamme aloittanut käyttämään ihonhoitotuotteita(ni) :D ihmeellisen nopeasti minun puhdistusaineet ja kasvovoiteet häviävät kaapista. Ehkä nyt olisi oikea hetki voittaa hänelle omat ihonhoitotuotteet!

MaijuK
15/198 | 

Meidän kylpyhuoneessa tönöttää valehtelematta 10 erilaista rasvapurkkia, jotka mies on hankkinut itselleen koska "naama on ihan rutikuiva, kiristää!". Kuitenkaan yksikään näistä purnukoista ei ole pelastanut tuota kuivanaamaa. Itse käytän aamuin-illoin Nivean Creme -voidetta kasvoille ja se on toimii itselläni loistavasti! Tällainen paketti tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen, koska olen varma, että Nivean tuotteet sopisi myös mieheni kuivaan lärviin.

Mirhami
16/198 | 

Avomiehelleni, joka salaa nappailee nimenomaan Nivea Cremeäni parranajon jälkeen sekä käyttää myös kasvoseerumiani. Hiljattain hän halusi kokeilla myös kookosrasvaa kasvoilla yön yli!

Cee
18/198 | 

Kyllä tommoinen paketti menisi tuolle avopuolisolle. Niin kauan kun muistan olen häntä kehottanut häntä hienovaraisesti huolehtimaan ihostaan. Varsinkin kun kerran onnistuin lainaamaan hänelle parranajon jälkeen jotain omaa kasvorasvaani, ja hän puhui vielä seuraavalla viikolla kuinka pehmeältä naama tuntui sen jälkeen :D Mutta itse omatoimisesti tätä ei voi tehdä, ei. Huoh miehet :)

Jenna
19/198 | 

Meillä käy sama "varas" kotona, joten tuotepaketti tulisi tarpeeseen ja sen saisi oma hellu :)

20/198 | 

Oma mieheni tarvitsee tätö kipeästi, sillä ihonhoitorutiineja ei kerta kaikkiaan ole. Enkä ole edes huomannut omien purnukoiden sisällön häviävän liian nopeasti, joten siitä ei voi olla kyse...

Hukkakukka
23/198 | 

Poikaystävälle menisi, hänkin on joskus kokeillut minun kasvokuorintaani joten tästä saisi hänelle omia tuotteita!

Piia
24/198 | 

Haha, mun mies on samanlainen pihistelijä! Eli hänen suuntaansa lähtisi tämä palkinto.

Nina
25/198 | 

Avomiehelle oikein omiaan olisi! Lukeutuu myös näihin "salaa itsestään huolta pitäviin" miehiin. Nimimerkki, haluan rasvani ja suihkutuotteeni takas itselleni! :D

mimzzu
26/198 | 

Täällä tarvetta! Omalle puoliskolle menis, naama on niin kuiva että melkein halkee ja omia rasvojani hän ei hyväksy eikä myöskään kaupasta saisi ostaa hänelle näitä "miesten" tuotteita, vaikka tarvetta olisikin. Ehkä tämä paketti saisi miehen mielen muuttumaan!!

Viv
28/198 | 

Omalle miehelle :D Ei raaski ostaa omia ja sitten vähän vaan lainaa meikäläisen 50e puteleita.

Meri
30/198 | 

Paketti menisi miehelleni ja tulisi kyllä tarpeeseen ;)
yhteisellä kasvorasvalla menty tähän asti..

31/198 | 

Miehelle ehdottomasti. Saman katon alla asustelee herra, joka ei omien sanojensa mukaan tarvitse mitään rasvoja, mutta on myöntänyt rasvojen tehokkuuden ja kivan tunteen iholla sen jälkeen, kun on aika ajoin testattu minun käytössäni olevia voiteita. Joten miehelle ihan oma setti, kiitos! :)

Pomelo
32/198 | 

Ehdottomasti miehelleni. Kolmekymppisenä kun olisi jo korkea aika ruveta huolehtimaan ihostaan :)

Essi
35/198 | 

Poikaystäväni on rasvamiehiä, Niveaa kuluu päivittäin. Kutinaa aiheuttaa parranajo ja sisäänpäin kasvavat karvat. Olisikohan Nivea for menistä apua? Mukana arvonnassa.

Janni
37/198 | 

Paketin antaisin poikaystävälle, joka on tosi ennakkoluuloinen kaikkia rasvoja yms kohtaan. Kuitenkin tarvitsee, mutta ei suostu käyttämään. Ehkä nämä "miehekkäämmät" ihonhoitotuotteet muuttaisi mielipidettä..

nni.
40/198 | 

Oma nuuka mieskultani tarvitsisi. Ei raaski ostaa esim kasvorasvaa koska käsirasva ajaa ihan saman asian. Niin sikspä tää olis mahtava paketti :D

juuliv
41/198 | 

Hahhahaha. Nauroin niin tälle tilanteelle. Asumme poikaystäväni kanssa tällä hetkellä kahdessa eri maassa, ja aina kun pääsen ulkomaan kotiimme, on kasvojenhoitotuotteeni kummasti huvenneet. "Mutta kun tää tuntuu niin pehmeeltä!", kuuluu kommentit jälkikäteen. Eli poikaystävälle menisi! :D

Katri
42/198 | 

Täältä taloudesta löytyy yksi rasvarosvo, oma purkki olis ihan poikaa! Avopuolisolle siis, olis kiva arjen yllätys:)

Heli
43/198 | 

Ehdottomasti poikaystävälle menisi tuo paketti. Monesti oon omalla kasvorasvalla rasvaillut hänen kuivaa ihoaan, kun ei omia rasvoja omista. Tämä olisi siis täydellinen yllätyspaketti kullalle :)

iituliina
44/198 | 

Harva se päivä oon tolle miestyypille valittanut sen karheita käsiä ja vihjaillut, että se vois välillä rasvata muutakin kun fillarin ketjuja :D Tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen ja koska muhun uppoaa miesvoiteiden tuoksut yleensäkin, niin lupautuisin ehkä vielä rasvaajaksikin!

Nicole
46/198 | 

Hahhahaa, mulla muistuu mieleen eräs exä, joka tosiaan salaa käytti mun ihonhoitotuotteita. Ei kehdannut koskaan tunnustaa sitä. Jos suosittelinkin jotain tuotetta niin leikki ettei kiinnostanut, mutta hänen luonaan huomasin kaappiin ilmestyneen ko. tuote..:D
Paketin antaisin nykyiselle avopuolisolleni. Kovasti tykkää, kun joku muu huolehtii hänen kasvoistaan ym. Harvoin itse vaatii mitään, mutta on erittäin tyytyväinen ja innokas kokeilemaan aina testiin tuotavia tuotteita, jopa omia kasvonaamioitani olen saanut laitella! :D
Olisi ihanaa yllättää hänet paketilla jota ei osaa odottaa, mutta innostuisi varmasti todella paljon! Ja tekisi varmasti hyvää tuollaisen rekkamiehen kasvoille! :)

Ada
48/198 | 

Omalle avopuolisolle menisi rasvat! Puolisolla on kuiva ihonlaatu ja työpaikka satamassa, joten iho joutuu päivittäin todella koville :)

Mia
49/198 | 

Avomiehelleni menisi. Viimeksi, kun ostin hänelle "yllätyksenä" eräästä liikkeestä naamarasvan, hän ystävällisesti sanoi sen olevan hirveimmän hajuinen ikinä... :D josko tämä olisi enemmän herran mieleen. :)

Johanna
51/198 | 

Minulla kotona sellanen perusjantteri, joka ei rasvoista perusta. Kuitenkin olen pariin otteeseen saanut hänet rysän päältä kiinni, minun rasvapurkki kätösissään. Omaa ei suostu ostamaan. Joten jos nyt tulisi tällaisena arpavoittona niin voi juku! :) Ja oikein hyvä, että purkissa lukee MEN, ettei mene uskottavuus....

Anku
53/198 | 

Minä haluaisin antaa paketin niinikään miehelleni. Hän kyllä hoitaa muuta ihoaan hyvin (?!), no ainakin jotenkin, mutta naaman hoito on retuperällä.. Mun niveasta piti, ehkä pitäis vielä enemmän nivea menistä ja ottais rutiineihin huoltaa naamaansakin paremmin..

Maiju
54/198 | 

Miehelle, joka ei suostu "tuhlaamaan penniäkään enää yhteenkään jonninjoutavaan purnukkaan" tai pikkuveljelle, jonka ajatukset on aika samansuuntaiset, eikä hän välttämättä niin kehtais mennä ostamaankaan.. ;D

Miuku
55/198 | 

Miehelleni :) Hän on kyllä oppinut jo kotona ihonhoidon, nuoruusiän aknen vuoksi. Nyt on hetken olleet purkit ja purnukat loppu, joten täydennykselle olisi tarve, Nivean tuotteita on käytetty aiemminkin!

Nelly
57/198 | 

Antaisin paketin isälleni, joka ei ole vielä löytänyt itseään kasvorasvamaailmaan. Talvella kylmä ottaa kasvoihin ja kesällä taasen aurinko tarttuu nopsaa ja nämä jättävät jälkensä kasvoihin.

Salla
61/198 | 

Onpa kiva arvonta!
Antaisin tämän paketin miehelleni yllätyksenä. Hänellä ei ole mitään muita tuotteita, kuin dödö ja shampoo ni ois sikskin kiva tämmönen paketti ?

Anne
62/198 | 

Jos voittaisin, niin oma rakas mieheni saisi paketin. Hän ei voi ymmärtää, että miehenkin pitäisi hoitaa ihoaan siinä missä naisenkin. Aina välillä rasvaan miehenikin kasvot kun hoidan omiani.

Hanne Kristen
63/198 | 

Uusperheen isille, joka ei kertakaikkiaan käytä aikaansa omaan hyvinvointiin saatika minkäälaisia kosmetiikkatuotteita! Jo olisi aika ? Hans

Liina_
64/198 | 

Poikaystävälle! yökylässä hänkin aina lainailer rasvojani. Olisi mukava lisä synttärilahjaan! :)

Liina_

MiiaJ
65/198 | 

Ei oo totta, olipas sopiva aihe! Aviomies on nykyisin innostunut jopa rasvailemaan kasvoja suihkun/pesun jäljiltä, mutta huomattiin, että "Sami Hyypiä"-rasvat aiheuttaa näppylöitä.. Joten hän on pihistellyt - oikeastaan ihan luvan kanssa - minulta. Mietin että mitä tököttiä sitä neuvoisi sivelemään kasvoihinsa. Tuo Niveahan voisi toimia! Ehoottomasti mukana arvonnassa!

kati
66/198 | 

Miehelleni! Atooppisen ihottuman, ja ruoka allergioiden takia iho kuivuu jokapaikasta, eikä muuhun kroppaan hyvät rasvat tunnu olevan hyviä kuitenkaan kasvoille. Pääsisi hyvällä syyllä testaamaan, olisiko niveasta apua. :)

Ssuvviv
67/198 | 

Paketti menisi avomiehelleni, sillä hän tekee samaa kuin Esko. Hänkin kuulemma lainailee muutaman kerran rasvojani, mutta todellisuudessa hän käyttää niitä säännöllisesti. :D

Saara
69/198 | 

Antaisin paketin miehelleni, josta tuli vähän aikaa sitten isä. Se olisi hänelle ns. myöhästynyt isyyspakkaus. :)

erkku
70/198 | 

Paketti menisi poikaystävälleni, joka samalla lailla on jo pitkään "kerran kokeillut" monia eri kosmetiikkajuttujani. Monta kertaa olen ehdottanut, josko hän hommaisi itselleen omat ja sopivammat, mutta ei :D

lintu
74/198 | 

Avomies saisi paketin. Hän on sen ansainnut, koska usein käyttää minun rasvoja ja nyt vasta viime aikoina on oppinut ostamaan omat rasvansa.

Hemey
76/198 | 

Antaisin paketin poikaystävälle, joka ennen vihasi ihonhoitoa, mutta nykyään jopa pyytää tekemään kasvonaamioita tai täydentämään tuotevarastoja!

Kintsu
77/198 | 

Antaisin miehelleni. Hänellä on atooppinen iho, mutta ei siltikään voi ikinä rasvata itseään. Ehkä tuollaiset miehille tarkoitetut tuotteet edes auttaisivat käyttöä :)

AK
78/198 | 

Täällä tuotepaketti menis erittäinkin hyvään käyttöön! Joko poikaystävälle joka vihdoin lähempänä kolmenkympin ikää löysi kaapistansa kasvorasvan ja ehkä jopa tajusi sen merkityksen.. Tai sitten tuotteet menisi vielä parempaan tarkotukseen isälleni joka viidenkympin ylitettyään ei vieläkään kaikista vinkeistä huolimatta ole kasvorasvaa(kaan) löytänyt.. Tästä sais jompikumpi erittäinkin hyvän startin hommaan ;)

Emmi
79/198 | 

Voih, ompas kiva arvonta. :)
Tämän paketin antaisin kolme vuotta vanhemmalle veljelleni, joka on alkanut kiinnostumaan ihonhoidosta ja on multa paljon kaikkea siihen liittyvää kysellyt! Hän ei ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi hankkia mitään, enkä myöskään minä hänelle joten tää ois kyllä oiva arvontavoitto! =)

iunau
80/198 | 

Haluaisin antaa paketin poikaystävälleni jonka kanssa olemme pian 3kk seurustellut ja olen huomannut ettei hän käytä mitään rasvoja, käy suihkussa/kylvyssä välillä parikin kertaa päivässä ja käyttää suihkussa peseytymiseen käsisaippuaa ja valittaa kun iho niin kuiva... Mistäköhän johtuisi?! Miehet! :D

Anni
82/198 | 

Antaisin omalle miehelle. Hän tykkää käyttää Nivean perusrasvaa (tai sitten minun rasvoja... :D) ja olen yrittänyt saada häntä ostamaan miehille tarkoitettuja tuotteita, mutta syy on aina ''ei tarvitse'' tai ''liian kallis''. Tulisi tarpeeseen! :-)

ANNIKA
83/198 | 

Antaisin paketin ehdottomasti miehelleni, jolla olisi todellinen tarve miesten kasvojenhoitotuotteille, mutta hän ei vaan itse tiedä sitä vielä! ;)

Anna
84/198 | 

Mieheni ansaitsisi pienen palkinnon ja hemmottelun itselleen. Olen kuulema ollut hieman vaikea raskaushormoonieni kanssa, joten mies ehdottomasti on palkinnon ansainnut kun on minua jaksanut! :)

Kaisa
87/198 | 

Antaisin paketin ihanalle miehelleni joka on tuhottoman huono ostamaan ja käyttämään rasvoja.. Valvotaan kumpikin lapsen sairastelujen takia paljon ja käy sääliksi toinen kun joutuu töissäkin käymään... Todelliseen tarpeeseen siis ?

Anis
89/198 | 

Antaisin paketin ihanalle miehelleni, joka on valvonut lukemattomat yöt kanssani esikoispoikamme takia.

Jutta
90/198 | 

Kyllä se menisi omalle miehelle. Juuri sen takia, että minun ihonhoitotuotteet on kovassa huudossa hänelläkin. Samoin kuin shampoot ja hoitskarit. Se ärsyttää varsinkin silloin, kun on ostanut jonkun kalliin tuotteen. :D

92/198 | 

Paketti tulee avopuolisolleni - samalle miehelle, jolle viime viikonloppuna ostettiin ensimmäinen oma hoitoaine (puolen tunnin hyllyn edessä seisoskelun jälkeen). Muuten käyttääkin mun aineita! :)

Riina
94/198 | 

Mun miehelle menisi paketti! Hällä on niin kuiva iho mutta rasvailu tuntuu olevan liian vaivalloista..sitten kutisee. Jospa miesten tuotteet tulis ihan käyttöönkin. :)

Merc
95/198 | 

Ja kun aikaisempi kommentti ei näy niin ...

Avopuolisolleni - sille samalle, jolle ostettiin ensimmäinen oma hoitoaine viime viikonloppuna puolen tunnin hyllyn edessä ihmettelyn jälkeen.

Muuten käyttääkin mun aineira. :)

Audrey
96/198 | 

Antaisin paketin avopuolisolleni, joka useista kielloista huolimatta käy varsin ronskilla koko käden otteella kaapimassa rasvat mun kalliista voidepurnukoista :( Olen useasti ehdottanut, että ostettaisiin hänelle omat kosteusvoiteet, mutta kuulemma hän ei tarvitse niitä. "Enhän mä edes käytä kosteusvoidetta juuri koskaan" Miksiköhän silti kosteusvoiteeni hupenevat itsestään alta aikayksikön, vaikka itse käytän "pisara riittää"-metodia.. :D

kiruska
98/198 | 

Keskimmäiselle antaisin, armeijassa paraikaa ja juuri valitteli kasvojensa kuivuvan ?todellakin ilostuisi tuotteists

99/198 | 

Omalle Miehelle joka on juuri päässyt ihonhoidon makuun käyttämällä kasvorasvaa, kokonainen setti olisi hänelle bueno!:)

lellu
101/198 | 

Hei! Paketin antaisin poikaystävälleni, joka ei niin kauheasti ihonhoidosta piittaa (vielä;), mutta varmaan tämän paketin ansiosta saisin hänet kiinnostumaan vähän enemmän ihonhoidosta ja sen tärkeydestä.. :D

Jossu
104/198 | 

Antaisin paketin poikaystävälleni jolla on herkkä ja armeijan takia partanajosta rasittunut iho, ihon hoidon pitäisi pystyä tapahtua siis nopeasti koska aika on rajallista!:)

Maria
105/198 | 

Miehelle, miehelle ja miehelle. Oon niiiin kyllästyny siihen että kaikki mun rasvat häviää kaapista eikä se muka joko oo niitä käyttänyt tai sitten "ihan pikkusen vaan".

Jennuli
106/198 | 

Miehelleni antaisin, hän ei käytä mitään kun "on niin vaikeaa". Tahtoisin hänelle todistaa että se on erittäin helppoa kun on kunnolliset tuotteet.

Anni
107/198 | 

Antaisin sen miehelleni, joka rasvojen ja hiuslakkojen lisäksi käyttää harjaani!

Nelliina
109/198 | 

Mun miehellä ei oo mitään kasvojenhoitorutiineja. Josko tämmönen paketti aktivois :)

Sara
111/198 | 

Antaisin ehdottomasti avopuolisolleni jolla on ihan hävettävän vähän ihonhoitotuotteita kun sattuu olemaan juuri perus "en minä mitään rasvoja tarvi"-tyyppinen mies :D Jospa hänkin saisi aikaiseksi hoitaa ihoa ja ehkä jopa innostuisi siitä, kun ois putelit valmiina ;-)

Annina Heikkilä
112/198 | 

Miehelleni antaisin, koska on juuri sellainen et nopeesti täytyy saada ku koko ajan menossa :)

Sanna
113/198 | 

Rasvat tulisivat juurikin tälle urokselle, joka pihistelee ihan vähän vaan minun rasvojani kylppäristä.. Eli minun avomiehelleni :) hän saisi oman setin, ihan omaan käyttöön, eikä tarttisi ihan vähän vaan ottaa minun rasvoistani.. Ja miehekäs tuoksukin olisi plussaa :) vaan mikäs miestä tuoksutellessa kun kasvoissa kiiltelee ruusunnuppulaventelikamomillatuoksu ja ei ihan niin paljon kiristä ihoa :)

Laura
114/198 | 

Ei ole Nivean voittanutta! Jos onni suosii, annan paketin auvoiselle aviomiehelleni.

Siimapelle
117/198 | 

Ehdottomasti omalle miehelleni antaisin tämän paketin. Ja tulisi kyllä tarpeeseen! ;)

Anna
118/198 | 

Olen löytäny oman naamanpuhdistus aineen mieheni kautta (BullDog) aivan loisto tuote, joten meillä taidan minä olla se, joka vierailee mieheni rasva purkeilla! Taitaa olla takaisin maksun paikka!

sanna
119/198 | 

Tämän setin antaisin avomiehelleni. Hänelle perusmalli jo tuttu tuote ja kovin käytössä. Maskuliinisempi versio olisi hyvä, sillä meidän taloudessa se olen minä joka tätä tuotetta toiselta "lainailee". Jos minä pysyisin poissa tuoksun myötä toisen rasvoista ja hommaisin itselleni oman :D

Salla
120/198 | 

Mieheni on jo vuodet käyttänyt nivean rasvastani nimeä "ällörasva" ja samainen mies joskus rasvatessaan naamansa pesi kädet koska hyi rasvaa käsissä! Ikää nyt 30v niin eiköhän olisi aika jo opetella ja mikä olisikaan parempi boosti hommalle kuin tuotepaketti :)

Larre
122/198 | 

Antaisin paketin ehdottomasti omalle miehulaiselleni! Hänen koskemtiikkavarastoonsa kun kuuluu tällä hetkellä deodorantti ja hammastahna :D

saya
125/198 | 

Antaisin paketin poikaystävälle, joka harvemmin itse ostaa mitään kosmetiikkaa :D

Salome
126/198 | 

Tulevalle miehelle (1kk häihin <3) antaisin paketin, kun on aina mun purkkeja haluamassa lainata :) mukana ollaan arvonnassa!

laura pihlajamäki
128/198 | 

Antaisin paketin poikaystävällenu, joka on totisesti kosteusvoiteen tarpeessa.

Paliinna
129/198 | 

Niveat antaisin veljelleni, jonka ihonhoito jää tunnetusti vähemmälle niinkuin useimmilla miehillä.

Nina
130/198 | 

Hei :)
Osallistun ilomielin arvontaan. Meilläkin on iskä jolle kosmetiikan hankkiminen on haasteellista. Eli hänelle menisi potentiaalinen voittosaalis.

Terv. Nina

Kati
131/198 | 

Oh my, luulin, että olen ainoa, mutta onneks en!! Meillä katoaa kylppäristä kasvovoide, silmänympärysvoide, hiuspuuteri ja viimeisimpänä olen huomannut kuinka seerumikapselitkin katoaa kahta lujempaa. Kysyin mieheltäni miksei hän itse voi ostaa itselleen omia "miesten" tuotteita ja vastaus oli "en mä edes tiedä mitä mä ostaisin. Näitä sun on siksi helppo käyttää" joten antaisin paketin omalle, rakkaalle miehelleni, joka tykkää läträtä ?

Hulda
133/198 | 

Paketin antaisin tietysti miehelleni ja kohta teini-ikäiselle pojalleni yhteisesti jaettavaksi. Nivea on hyvä ja suomalainen tuote. :)

Piia
134/198 | 

Ehdottomasti nämä tuotteet menisivät aviomiehelleni joka edelleenkään kahdenkymmenen vuoden yhdessä olon ja lukuisten kehotuksien jälkeen ei tee kasvoilleensa yhtikäs mitään. Lienee peli ei vielä ole menetetty, jos hänet saisin edes kerran päivässä kasvonsa puhdistamaan :)

Janette
135/198 | 

Ehdottomasti tämä paketti menisi omalle miehelle. Meillä tuppaa kanssa mun rasvat kummallisesti katoamaan tuolta kaapista kun silmä välttää :)

Mirjami3
136/198 | 

Miehelleni ehdottomasti. Täälläkin on enemmän kuin tuttua tuo mystisesti tyhjenevät voidepurkit!

KaisaM
142/198 | 

lahjoittaisin niveat tyttäreni avomiehelle (25v.) Partavettä hän käyttää, mutta tuo nassun rasvaus on vielä "hakusessa"

Laura
146/198 | 

Miehelleni, jolla toki on omatkin (itse ostetut) tuotteet kaapissa, mutta silti vain minun kasvo- ja vartalorasvani kelpaavat. Onneksi hän melko kuuliaisesti suostuu käyttämään minun hänelle hankkimiani tuotteita, joten noiden Niveoiden avulla voisin taas saada omat rasvani takaisin :)

hanna
147/198 | 

Antaisin tämän lahjaksi omalle rakkaalle kihlatulleni, joka täyttää kesällä 28 vuotta ja alkaa jo näin iän kasvaessa tarvitsemaan säännöllistä ihonhoitoa ;)

sussu
148/198 | 

Tässä taloudessa hyvät kasvovoiteet ovat kaupassa "liian kalliita" mutta käytössä muuttuvat pian "yhteisiksi" :) tuotteet antaisin siis tälle rohmulle eli tulevalle aviomiehelleni.

Mari
150/198 | 

No tuolle omalle paremmalle puoliskolle paketin antaisin, josko oppisi huolehtimaan ei enää niin nuoresta mutta silti niin komeasta naamastaan :)

Elina
151/198 | 

Joo tänne meillekki kelpaisi avomiehelle omat tuotteet :D minun purnukat mystisesti aina tyhjenee vaikka itse en oo ees tuotteiden suurkuluttaja! Vai onko se sittenkin meiän kissa joka salaa käy kylpyhuoneen peilikaapilla voidevarkaissa?

una
152/198 | 

Pihistelevälle miehelle menis täälläkin paketti, joka todella tulis tarpeen. Oma hylly vaan tarttee miehelle sit järkätä kylppäriin?

Tiia
154/198 | 

Tämä menisi ehdottomasti avomiehelleni, sillä hän on kova käyttämään kasvorasvojani.

Noora
155/198 | 

Poikaystävälle tuollainen setti kiitos! Niin tuttua tässä taloudessa tuo minun tuotteiden salaa lainailu, menee hermot! :D

Elise H.
156/198 | 

Uu, kiva arvonta :) Antaisin paketin miehelleni, joka ilahtui yllättävän paljon, kun olin tilannut hänelle miesten LivBoxin :D

eevupeevu
158/198 | 

Avomiehelleni tulisi kovaan käyttöön! Kotimaisten tuotteiden lisäksi just Nivean tuotteet on hänen suosikkejaan! :-)

Vea
159/198 | 

Poikaystävälle menisi. Kasvonsa ovat niin kuivat, että tarvitsisi pian iskostaa rasvaaminen hänenkin päähän. Ehkä nuo tuotteet auttais!

ouuud
160/198 | 

Hahah, samaistun tuohon rasvojen pikkuhiljaa katoamiseen! Antaisin paketin poikaystävälle, että hän saisi vihdoin omat tuotteet :))

Mersu
163/198 | 

Antaisin paketin hienolle miehelleni. Hän naputtaa niin ahkerasti meille yläkertaa aina yömyöhään asti. Tämä piristäisi varmasti. ?

Nomariia
164/198 | 

Ois ihana antaa tällainen huippu arkipäivän lahja omalle kullalle joka tykkää pitää huolta kuontalostasa.Ja vieläpä Niveaa?

Taija
165/198 | 

Kyllähän se tuolle omalle miehelle menisi käyttöön. Se on hassua,että monelle nykyaikaisellekin miehelle tuo ihonhoito tuntuu olevan vaikeaa. Vaimon purkeilla on helpompi käydä kuin tuhlata itseensä ja ostaa omat tuotteet :)

Venla
166/198 | 

Omalle avomiehelleni antaisin mieluusti tuommoisen paketin. Iho on pinnalta rutikuiva mutta näppyyntyy todella herkästi. Ihon hoitoon ukkeli käyttää pelkkää vettä ja palasaippuaa. Ja sit ihmetellään, et miks naamassa on koko posken peittävä ihottuma. Oon kädestä pitäen näyttänyt omat ihonhoitotuotteeni ja kehottanut niitä käyttämään, mutta ei mee jakeluun. Jospa tommonen oma ja for men-tekstein varustettu setti auttais? ;)

Elina V.
167/198 | 

Miehelleni antaisin. Talvella valitti, että iho on kuiva mutta ei malttanut rasvata.

roosa
168/198 | 

Mun poikaystävälle! Hänen iho kuivuu todella pahaksi välillä ja välillä taas kukkii niinkun 15-vuotiaalla. Armeijassa on nolo käyttää tyttöystävältä pihistettyjä naisellisen tuoksusia tuotteita ja sit taas päivärahoilla ei paljo perusvoiteita kummallisempaa osteta eikä mitään kummallisempia vaan testattavaksi! Olis kiva jos hän sais mielekkäitä tuotteita, joihin tutustuttuaan vois niitä ostaakkin! :)

Mona
169/198 | 

Heippa!
On aina upeaa, että miehelle lanseerataan aina vaan laajemmin ja helpommin saatavilla olevia ihonhoitotuotteita, mutta tämä ko. rasva nyt kyllä mietityttää "helppoudellaan".
MITEN on nimittäin mahdollista käyttää SAMAA voidetta kasvoille, sekä käsiin, ero ihon paksuudessa kun on ihan huomattava!
Lähinnä kiinnostaisi tuotteen inci-lista, ainut ratkaisu tuotteen "monikäyttöisyydelle" olisi mineraaliöljy inci-listan alkupäässä, mutta sitä sisältävistä tuotteista ei voi sanoa, etteivätkö tukkisi ihohuokosia.
Mineraaliöljyjen suuren pitoisuuden voi päätellä myös tuotteen hinnasta, jonka en usko olevan kovin korkea?

Toki, sisälti tuote mitä tahansa, ja käyttäköön jengi sitä miten tahtovat

Ulla
170/198 | 

Kyllä jos tästä arvonnasta onni osuis kohdalle niin tottakai se ois tuo rakas mieheke joka sais hemmottelua yllätyslahjan muodossa ?

Pauliina
172/198 | 

Tämä paketti tulisi luultavasti jaettua isin ja oman rakkaan avopuolison kesken. Jälkimmäinen on varsin herkkänahkainen ja -nenäinen, joten tuotteet, jotka eivät hänen kriteerejään täytä, voisi lahjoittaa isälle :)

174/198 | 

Hys..ollaan hiljaa mutta olen salaa bongannut PERÄTI 4!! /5 perheen miehestä käyvän MINUN purnukoilla!!! En ole siitä kovinkaan paljon natkuttanut mutta SUIHKUSHAMPOOn loppuminen ottaa päähän!! Ihanat ruusun tuoksut .)
Eli meiän miehille ikä haarukassa 10-46 :)

Mja
175/198 | 

Avomiehelle menisi nämä tuotteet. Ollaan hitaasti mutta varmasti aloitettu kosmetiikan käyttöä hänelle ?

Sini
176/198 | 

Ihana paketti! Entinen mieheni, lapseni isä ansaitsisi kyllä pientä hemmottelua, joten hänelle antaisin! Olisi pieni arjen piristys ja kiitos :)

Eveliina
177/198 | 

Ihanalle isilleni antaisin nämä, jos voittaisin! On alkanut kiinnittämään huomiota muutenkin laittautumiseen jo useampi vuosi sitten, mutta tuntuu, ettei hänellä ole niitä omia voiteita. Naisystävänsä on raahannut meille erikoisempia aloe vera-, oliivi-, ym. rasvoja, joita en ainakaan itse miellä niin miehisiksi. Olisi isinkin aika saada ne omat (miehisemmät) rasvat!

Peppe H
179/198 | 

Omalle armaalle nämä tulisi <3 Jotain rasvaa muistaa aina välillä laittaa, mutta parempaa huolta saisi pitää itsestään.

Sanna
180/198 | 

Kyllä se avopuolisolle menisi, sillä täällä on ollut samanlaista "rasvalainailua" :)

Dee
182/198 | 

Poikaystävälle menisi. Hän ei oikein ole tähän mennessä ymmärtänyt kasvojen ihon rasvaamisen tärkeyttä. Ehkä se konkretisoituisi eri tavalla jos hänellä olisi oma purkki :)

Mia
184/198 | 

Rakkaalla poikaystävälläni on iso punertava parta josta uskon hänen salaa olevan aika ylpeä. Ongelmana kuitenkin selvästi on ihon kosteuttaminen. Työnsä puolestakin kasvot tarvitsisivat varmasti erityishuomiota. Saan usein kuulla miten kasvoja kiristää ja miten parran alta iho on välillä näkyvästikkin ärsyyntynyt, ja kun rasvaa laittaa niin kuulemma tuntuu kuin voipakettiin olisi sukeltanut, ei tunnu imeytyvän tarpeeksi hyvin. Näin ollen rasvaa ei ole mukava laittaa ja ongelma jää ratkaisematta. Itse en tätä epämielyttävää tunnetta oikein "voideaddiktina" tahdo ymmärtää. Olisi varmasti mieluinen yllätys jos häntä meriltä takaisin palatessaan odottaisi kokonainen luksus kasvojenhoitopaketti, ihan vain häntä varten.

Layra
189/198 | 

Paketti lähtisi ehdottomasti poikaystävälle, joka ei suostu sörkkimään naamaansa minkäännäköisiä tököttejä! Iho on muuten ok kunnossa mutta rasvoittuu helposti ja epäpuhtauksia löytyy jonkin verran. Olisikin kiva jos hän saisi tällaisesta lahjasta kipinän siihen että jaksaisi edes naamansa jollain tökötillä pestä :D

hiulihei
190/198 | 

Miesystävälleni paketin antaisin. Jollei hää jotain tuotetta kelpuuttaisi, voisin diilata loput isälleni :)

AnneM
192/198 | 

Omalle miehelleni antaisin Nivea Men -tuotepaketin! Hän jo on Niveaa käyttänytkin. Ulkomailla aina tsekkaa, miten valikoima eriää Suomessa myydyistä Nivea-tuotteista. Hän olisi täydellinen mies Nivea Men -palkinnon saajaksi! - Ja vielä vaikkapa tulevana hääpäivänä yllärilahjaksi!

katri
193/198 | 

Poikaystävälleni. Tuumailin tässä yksi ilta, että hän on käyttänyt koko seurusteluaikanamme samaa miesten kasvorasvapurkkia, melkeinpä päivittäin, kohta 2 vuotta. Hmm aika riittoisa purkki... ;)

Ellimelli
194/198 | 

Tuotepaketin antaisin 16 v teinipjalleni. Hän On tähän saakka käyttänyt epäpuhtaan ihon tuotteita , mutta nyt olisi aika vaihtaa kevyempiin tuotteisiin .

Essi
196/198 | 

Miehelleni antaisin arjen piristys -lahjan!
Miten sattuikin, että juuri pyytäessäni häntä tuomaan minulle kasvovoitee, kylppäristä kuului utelias tuumaus "jaa mikäs se tämä on, onko uusi". :D

Xeve
197/198 | 

Mieheni on rasvahamsteri... minun rasvojeni. :/ Joten toivo elää voitosta ja omista rasvapurkeista!

Sisu
198/198 | 

Varmaan pääsisin itsekin arpomaan kelle elämäni ukkelille paketin lahjoittaisin, kun kolmessa veljessä, "isäpuolessa" ja tietenkin omassa höpsössä ukkelissa on kasvojen hoidon tarvitsijoita. Oma ukkeli valittaa säännöllisesti miten on nenä niiiin kuiva, mutta oman rasvapurkin ostaminen "unohtuu" kaupassa käydessä. Jospa tollaisella paketilla alkaisi kuivuus kaikota, ja minun kauneusarsenaalin "salaa" tutkiminen. :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016