PB200085.JPG
PB200085.JPG

PB200074.JPG
PB200074.JPG

PB200080.JPG
PB200080.JPG

PB200083.JPG
PB200083.JPG

PB200086.JPG
PB200086.JPG

Tiedättekö sen tunteen, kun on kaksi viikkoa maannut kollarihousuissa kotona? Tukka hapsottaen, meikistä ei tietoakaan. Ja sitten. Sitten kun saa ensimmäisen kerran laittaa päälle jotain muuta kuin kotikollarit. Nyppiä kulmakarvat ja laittaa huulipunaa. Se on kuulkaas euforinen tunne. Fiilis siitä, että kyllä tämä tästä.

Minulla oli sellainen olo sunnuntaina, kun sain sairasteluviikkojeni päätteeksi pukea ylleni jotain kaunista. Ensin ajattelin laittaa jonkin tavallisen trikoomekon, mutta sitten päätin, että nyt on monellakin tapaa aihetta kimmeltää. Juhlin F:n synttärit Ivana Helsingin Heart Of Gold -paljettikimonossa, jonka ostin viime kuussa sillä ajatuksella, että vaate olisi monikäyttöinen. Ehkä itseänikin HIEMAN nauratti, että tituleerasin paljettikimonoa joka-paikan-vaatteeksi, mutta on puheissani sentään joku perä. Revittyjen farkkushortsien,lippiksen ja maihareiden kanssa voisin kuvitella käyttäväni tätä festareilla, kiinni napitettuna, korkkareiden parina kimono muuntautuu kotelomekoksi. Niin ja näin pillifarkkujen ja topin kanssa vaikkapa tällaiseksi asuksi.

Niin ja paras asuhan on sellainen, ettei sitä edes huomaa päällä. Ei purista, ei kiristä tai ole hankala. Kimono on sellainen <3

-Karoliina- 

P.S. Ostin kengät nettikirpparilta ja tajusin, että ne ovat liian pienet (37). Jos joku haluaa ostaa ne minulta, laittakaa viestiä!

Kuvat: Isi

Kimono, Ivana Helsinki // toppi ja farkkuleggarit, Vila // kengät, Jeffrey Campbell (second hand) // korvikset, Gina Tricot

Kommentit (8)

nakedtruth
15/8 | 

Voii, tiedän kyllä hyvin mistä puhut! Kun flunssan jälkeen saa vihdoin ja viimein laittautua ja lähteä ihmisten ilmoille - ai että, tosiaan euforinen tunne! Ja tuo kimono on I-HA-NA!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat