7
7
6
6
9
9

Heinäkuun alun reissullani Viroon törmäsin pariin ihanaan virolaisen (lasten)vaatemerkkiin. Matkakassissa koto-Suomeen viemisiksi toin kyllä vain yhdet leggarit F:lle, koska hänellä on jo muutenkin vaatteita yli oman tarpeen. Mutta heti kun tarvetta taas tulee, tiedän, mihin lähden ostosmatkalle. Tässä suosikkilöytöni (ja toivottavasti olen yhden ainoan viron kielene peruskurssin käyneenä kertoa edes jokseenkin oikeat asiat näistä brändeistä, josta löysin tietoa vaan viroksi).

Hilp

 • Virolainen, vuonna 2015 perustettu merkki, joka tekee vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin.
 • Vaatteiden valmistuksessa on käytetty seka uusia, että kierrätettyjä kankaita.
 • Tuotteet on valmistettu Virossa, ja lastenvaatteiden kokohaarukka on 86-146.
 • Aikuisten Hilp-vaatteita myy ainakin Eesti Disaini Pood. Lasten Hilp-vaatteita lastenvaateliike Nona ja tämä nettipuoti.

Dadamora

 • Kahden äidin ja ystävyksen perustama lastenvaatemerkki, jonka alkuhetket juontavat juurensa parin vuoden taakse.
 • Tuotteet yksinkertaisen kauniita. Pääosassa eläinaiheinen kuva tai hauska teksti.
 • Tekee t-paitoja ja kangaskasseja myös aikuisille.
 • Tuotteet valmistetaan Virossa.
 • Vaatteita voi ostaa mm. heidän omasta nettikaupastaan tai Nonasta.

 

Minimari

 • Näistä kolmesta lastenvaatemerkistä se kaikista ristiriitaisin. Osa vaatteista mielestäni todella karmeita, osa super kauniita.
 • Tietoa merkistä löytyi todella vähän, mutta ainakin Telliskiven Nona myy näitäkin Virossa valmistettuja vaatteita.
 • F:lle ostin Minimarin kissaleggarit 11 eurolla. Todella jämäkkää ja hyvälaatuista kangasta. On kestänyt pesuja myös kiitettävästi.

 

Oletko itse törmännyt näihin merkkeihin? Tai joihinkin muihin virolaisiin vaatebrändeihin? Mitkä ovat omat kokemuksesi tuotteiden hinta-laatu -suhteesta?

Hüvasti!

-Karoliina-

 

 

 

 

 

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

1/5 | 

Www.mimidisain.ee. Helmiä joukossa.

Luistelu- ja tanssivaatteet ostan myös Virosta osoitteesta icestar.ee (tai käymällä paikanpäällä esim. Dancestarissa)

3/5 | 

Thanks for mentioning us in your blog post! We are lucky to have a lot of great designers in Estonia who make wonderful and great quality children's clothes :) That's why we created our e-shop www.bebee.ee - to make it convenient to buy many brands from one place. The store is built up to look like a picture book so feel free to have a look around.

It will soon be in English but until then if you need assistance then you can contact us by e-mail.

Kerli
www.bebee.ee - Estonian design for children

5/5 | 

Oh wow, thank you! Yes, we deliver to Finland and actually all over the world :) You just need to choose "Rahvusvaheline transport" at checkout, then pick "Soome" in dropdown menu and insert your address. And we take payments by PayPal.

Thanks again and good luck with your blog, I love how versatile it is!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat