kulmat.jpg
kulmat.jpg

Tiedättekö, kun joillakin perheillä on henkisen perinnön lisäksi jotain pinnallisia yhteisiä juttuja? Joissakin suvuissa vaalitaan pitkiä hiuksia, toisissa vannotaan meikittömyyden nimeen, kolmannessa jokainen perheenjäsen on kova rasvaamaan ihoaan. 

Meidän perheen naisten yhteinen kauneusjuttu on kulmakarvat. Muistan, kun äiti joskus jo teininä sanoi (silloin minulla oli ihana virheetön iho), etten tarvitsisi muuta meikkiä kuin huolitellut kulmakarvat. Ja vaikka tykkäänkin meikata, jäi tuo lause niin mieleeni, että edelleenkin laiskana meikkipäivänä en välttämättä tee muuta kuin täytä kulmakynällä kulmieni aukot. Hyvät kulmakarvat kun ovat koko kasvojen kehys. 

Minulla on aina ollut tuuheat ja paksut kulmakarvat. Ja kiitos - taas kerran äidille - ettei minun annettu nyppiä niitä 2000-luvun alun teinityyliin aivan viiruiksi. Täytyy siis sanoa, että pohja, paksuus ja väri, ovat kulmissani hyvällä mallilla. Ongelma on kuitenkin se, että kulmani loppuvat ulkonurkasta kesken! Ja kulman yläosassa, varsinkin toisella puolella, on julmettu aukko, joka täytyy täyttää kynällä joka aamu.

Olenkin jo kauan haaveillut kulmien microblanding-käsittelystä, mutta vasta tällä viikolla sain homman lopulta aikaiseksi. Minun kulmieni täytön toteutti Sigrid Sööt Runeberginkadulla. Homma eteni seuraavalla tavalla: Ensin juttelimme, mitkä ovat toiveeni kulmien muodon ja värin suhteen. Sitten Sigrid piirsi mallikulmat kynällä, jonka jälkeen kulmien muotoa hiottiin vielä meitä molempia miellyttäväksi. Sen jälkeen alkoi itse työskentely. Homma suoritettiin samantyylisellä terällä, millä tatuointien varjostukset tehdään. Ensimmäiset, ikään kuin suuntaa-antavat vedot, tehtiin ilman puudutusta. Ja se sattui aivan hirveästi. Kuin tatuoinnin ottaminen, mutta repisimtekniikalla. Onneksi tätä vaihetta kesti vain ehkä minuutin, jonka jälkeen ihoni puudutettiin pintapuolisesti. Sen jälkeen homma alkoikin luistaa, eikä kipua juuri tuntunut. Onneksi! 

Sanomattakin kai selvää, että olen kulmistani aika haltioissaan. Miten mahtavaa herätä aamuisin niin, että on taas yksi meikkivaihe vähemmän tehtävänä. Ja se taas tarkoittaa pidempiä yöunia ja sitä kautta parempaa mieltä.

-Karoliina-

Kulmakarvakäsittely saatu blogiyhteistyönä

Kommentit (6)

kattungar
7/6 | 

Tosi hyvännäköset! Mä kuulun kans kulmakarvaihmisiin, vaikka mulla ei valitettavasti niitä ole luonnostaan juurikaan mutta oon aina meikannut ne tosi vahvasti. En välttämättä laita edes silmiin meikkiä jos kulmat on kunnossa. Oon haaveillu pigmentoinnista ja nyt vihdoinkin varasin itselleni ajan. Jee en malta odottaa! Jännittää vaan kaikenmaailman allergiset rektiot mut eipä kai noissa väreissä mitään kovin allergisoivia aineita käytetä. Kiva postaus :)

kiasophie
11/6 | 

No nyt on nätit kulmakarvat! Itsekin olen haaveillut microbladingista, se olisi fiksu sijoitus. Varsinkin kun hitain osa aamuisin meikkaamisessa on juurikin se kulmakarvojen taiteilu. 

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Kiitos. Mä olen kyllä hirmu tyytyväinen, että uskaltauduin ottamaan nämä! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat