Mun blogin lukijakyselystä selvisi vähän aikaa sitten, että TODELLA moni teistä kaipaili blogiin takaisin männävuosien (ja -kuukausien) postaussarjaa, Viikon kirppislöytö -sarjaa. Koska edelleen kirpparit kiinnostaa, en vaan ole tiennyt, että teitä kiinnostaa, päätin elvytellä postaussarjan taas eloon.

Uusille lukijoille tiedoksi, että esittelen tässä sarjassa aina jonkin kirppislöydän, jonka olen tehnyt.

TUOTE

  • Kukkaruukku

OSTOPAIKKA

  • Aseman Kirppari, Hankasalmi

HINTA

  • Jos oikein muistan vielä (ostosta vähän aikaa), 1,20e

KÄYTTÖKOHDE

  • Mulla on jo kauan ollut ruukkukasvihimo ja niinpä tämäkin pääsi heti asianmukaiseen käyttöön. Musta ruukut maksaa normikaupassa aina todella paljon ja siksi yritän haalia niitä pääosin kirppareilta.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA:

  • Onhan ostos kannattava, kun se tuli tarpeeseen, on kaunis ja edullinen. Mulle tulee mieleen ruudun pinnasta joku sellainen lapsuuden simpukkalelun pinta. Sellainen, jota käytettiin, kun leikittiin merenneitoja.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 4/5. Miinuksen tekee kolo ruukun pohjassa. INHOAN KOLORUUKKUJA! Alla on pakko olla lautanen, mutta vesi lorottelee silti 90% kastelukerroista ikkunalaudalle.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat