index
index

Huomenta!

Halusin tulla vinkkaamaan teille kaksi uuden vuoden vinkkiä. Toinen torstai-illalle ja -yölle, toinen tammikuun ensimmäiseen aamuun. Molemmat Cafe Köketillä.

Senaatintorilla ja Köketissä uuden vuoden vastaanotto 31.12.2015
Torstaina, vuoden viimeistä päivää, Köket on auki yökolmeen, ja illan musiikkivastaavana Radio Helsingin Aleksi Pahkala. Luvassa kuoharia, ruokaa ja sampanjasalakapakka. Pääsymaksu klo 22 jälkeen on 5€/henkilö. K18!

Uuden vuoden perinteinen juhlabrunssi 1.1.2016
Uuden Vuoden Juhlabrunssi alkaa 10.00, ja sitä voi nauttia Köketillä iltapäiväneljään/viiteen asti. Brunssiherkut voi tsekata täältä ja varauksia otetaan vastaan numerossa 0440127707, sekä nettisivujen kautta tai maililla koketvaraukset@gmail.com.

Lapsille löytyy tekemistä leikkinurkkauksesta ja hauskuutusta Do It Yourself -hodaripyörästä! Lasten hinta lasketaan euro/ikävuosi -periaatteella. Aikuisten brunssi maksaa ilman kuoharia 25e ja kuoharin kanssa 30e.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (5)

Marjaana
1/5 | 

Ihanan kuuloinen brunssi! :) Cafe Köketin sivuilla hinnaksi ilmoitetaan 38€ (sis. kuohuva). Onko listaamaasi hinnat blogiyhteistyöhintoja, jotka saa erikseen mainitsemalla?

Marjaana
2/5 | 

Ihanan kuuloinen brunssi! :) Cafe Köketin sivuilla ilmoitetaan hinnaksi 38€/hlö (sis. kuohuva). Onko listaamaasi hinnat blogiyhteistyöhintoja, jotka saa erikseen mainitsemalla?

4/5 | 

No miksi hintana näkyy kuitenkin 38,- ?
Mistä tiedät alehinnan ?
Se ei kai koske kaikkia, vain teitä ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat