Moikkista,

en kovinkaan monen tuotteen suhteen ole merkkiuskollinen, mutta jotkut tavarat ja vaatteet on kuitenkin oltava minulle niitä ihan aitoja ja oikeita. Näkkärin on oltava Pieni pyöreä, naamatuotteiden Dermalogica, F:n välikausivaatteiden PO.P, kynsilakat H&M (isot purkit)  ja minun koticollegehoususi Me&I.

IMG_2723
IMG_2723

Kun menin elämäni ekoille Me&I -kutsuille, ihmettelin,kun kaikki naiset hehkuttivat joogapantsien perään. Silloin kummastelin, kuinka joku viitsi laittaa kotihousuihin yli 40 euroa, ja silloin pöksyt jäivät vielä ostamatta. Siitäkin huolimatta, että ystäväni kertoi, ettei mitkään muut lököpöksyt pidä pintaansa niin hyvin kuin nämä.

Seuraaville kutsuille mennessä olin kuitenkin jo ehtinyt tutustua joogapants-asiaan tarkemmin, ja silloin päätin myös itse testata housut. Enkä ole sen jälkeen katunut ostostani! Itse asiassa: Tuosta päivästä lähtien jokaisesta Me&I -mallistosta mukaani on tarttunut yhdet tai kahdet joogat tai muut college- tai velourhousut. Niin itselleni kuin Neiti-F:llekin.

IMG_2634Me&I:n "kotihousut" ovatkin mielestäni koko merkin parasta antia. Housuja voi pestä rajattomasti, pitää päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen, ja silti ne eivät menetä napakkuuttaan, väriään tai muotoaan. Niin ja polvipusseja housuihin ei saa tekemälläkään. Eikös nämä ole kriteerit, joita enempää kotihousuilta ei voisi edes pyytää? On ihanaa, että arkistakin arkisemmat vaatteet ovat kuitenkin siistit ja kauniit.

Joogahousuissa minua ihastuttaa napakat ja pitkät lahjeresorit. Niiden avulla lastenhousut voi ostaa kokoa tai kahta "liian" isoina, ja aikuisellakin lahkeet ovat kätsyt: Lahje ei valahda kengän tai jalan alle, ja housu näyttää ryhdikkäälle.

IMG_2724

Tämän kevään ensimmäisistä myynneistä ostin Neidille pinkit joogat ja itselleni tummansiniset. Ja kevään kuluessa eteenpäin, Me &I lähetti meille vielä toisetkin pöksyt: Löysempilahkeiset coolest high rise pantsit minulle ja kuvissa näkyvät long rise sweatpantsit F:lle.

IMG_2673

Näissä housuissa minua miellytti erityisesti niiden yksinkertaisuus. Joogapantseissä on vähän nimittäin tökkinyt se, että aikuistenkin housuissa on usein jokin kuvio (tummansinisissä mm. pinkki perhonen takapuolen kohdalla), ja minua ei semmoiset oikein sykähdytä. Lisää tämmöisiä ilman koristeluja olevia housuja siis, kiitos :) Oletteko itse muuten tutustuneet Me&I:n housuvalikoimaan?

Tämä päivä vedeltiin Neidin kanssa siis Me&I:n pöksyillä. Ulkona ja sisätilojen lastenhuonekaaoksessa. Kuvaa minusta pöksyissä ole ole, koska Neidiltä tuo kuvaaminen ei oikein onnistu, ja Eepi ei ollut kotona. Niin ja: iltapäivällä kollarit vahtuivatkin yllätysaurinkoon ja uikkareihin. Ihanaa tämä kesä!

IMG_2721

 

Terkuin:Karkki

Kuvat: Karkki, iPhone 4s

F:n asu:
Housut, Me&I (blogilahja)
T-paita, PO.P(blogilahja)
College-paita, Lindex
Tennarit, Nike
Aurinkolasit, Lindex

 

Kommentit (4)

5/4 | 

Oi kyllä! Minä tykkään Me&I:n housuista! Ja kyllä muistakin heidän tuotteistaan. Minulta ei noita joogahousuja kyllä löydy, koska itse taas en ole päässy niin pitkien lahjeresorien makuun... Ainakaan vielä!

Karoliina Sallinen
6/4 | 

Mikä malli on Me&I -pöksyissä mielestäsi paras?

7/4 | 

Ehdottomasti magic knickers! :) Olikohan suomeksi taikahousut tai joku vastaava?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat