P1227200.JPG
P1227200.JPG

P1227202.JPG
P1227202.JPG

Meikkivoide, joka toimii peiteaineen tavalla. Keskiviikon kosmetiikkalöytö, nro 4.

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Diorskin Forever Undercover Foundation -meikkivoide 

Paikka: Budapestin lentokenttä

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä olen aina ollut todella kevyiden meikkivoiteiden ystävä, joten tällainen, joka lupaa 24h:n peittävyyden on tuntunut itselleni aivan liian vahvalle meikille. Mutta. Sitten sain tästä kokeilutuubin ennen meidän häitä Tampereen Sokokselta ja ihastuin. Ennakko-oletus siis huono, mutta testerin jälkeen jo iloisesti yllättynyt.

Mitä tuote todella tekee? Meikkivoide on ohut, mutta siitä huolimatta peittää ihon virheet todella hyvin. Totta on, ettei tämä ole niin nestemmäinen kun kevyemmät meikkivoideversiot, joten esimerkiksi poskille blendaan meikkivoiteeseen vähän seerumia tai kevyttä kosteusvoidetta. Mutta kokonaisuudessaan todella ohut meikkivoide, joka peittää niin punoitukset kuin finnitkin. Mä en itse asiassa juuri kauheasti edes käytä tämän kanssa enää peitevoiteita, vaan jos naamassa on näppy, laitan tätä esimerkiksi vain kaksi kerrosta ”töpötellen” ongelmakohtaa. Hullua on myös se, kuinka kauan tämä todella kestää iholla. Ei TIETENKÄÄN vuorokautta – kuten tuote lupaa – mutta työpäivän ajan, joka on jo paljon!

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Onhan meikkivoide tosi kallis. Lentokentällä se taisi maksaa 38 euroa ja Suomessa yli 50 euroa. Mutta toisaalta: Mulla menee ehkä yksi meikkivoidepurkki/tuubi kahdessa vuodessa, joten päivätasolla satsaus kalliimmassakaan ei ole paha. Tykkään myös siitä, että sama tuote sopii niin pohjameikiksi kuin peitevoiteeksikin kerrostamalla. Ehkä vähän harmittaa se, että otin luultavasti astetta liian vaalean sävyn. Tai juuri nyt keskitalvella väri ok, mutta ei enää sitten, kun kasvot saa vähän kevätsäteitä. Siinä olisi siis voinut tehdä ostoksesta järkevämmän.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat