kaunes
kaunes

Mä en ole kummoinen meikkaaja. En kikkaile uusilla jutuilla tai vaihtele värejä. Taidan edelleenkin meikata samalla tyylillä kuin kymmennen vuotta sitten.

Olen silti AIVAN koukussa Instagramin kauneus- ja meikkisivuihin ja erityisesti noihin minimittaisiin meikkivideoihin. En tiedä mikä niissä oiken kiehtoo, mutta olen kuullut, etten ole ainoa.

Käsi ylös, jos sama hassu puuha saa myös sinun katseesi liimautumaan kännykkäruudulle!

Mun lempparikauneusisivut Instagramissa:

Kivaa lauantaita! Nyt matkamessuille, jee!

-Karoliina-

*kuvat kuvakaappauksella lainattu hudabeatyn, nikkietutorialin, justdreamsofin ja makegirlzin sivuilta

Kommentit (9)

Sandra
10/9 | 

Kröhöm, tunnustan! Noita tulee kyllä katsottua ja joskus youtuben puolelta myös pidempiä versioita. Ja kaiken päälle se, että itse en edes käytä kuin meikkivoide-puuteri-poskipuna-ripsari-huulivoide-yhdistelmää normaalisti. Ehkä se on joku oma haave, kun noita katsoo, että itsekin osaisi ja viitsisi. :)

Emppu
11/9 | 

Olen itsekin ollut reilun parin viikon ajan aivan koukussa noihin videoihin!! Ihanaa lukes että joku muukin on! :)

Sylvia
13/9 | 

Minnuu ei meikit kiinnosta, mutta aivan ihana pitsimekko sulla tuossa edellisen postauksen lopussa. Mistä mahtaa olla? :)

Sit sellainen kyssäri vielä, että oliko muutto takaisin stadiin aikoinaan pelkästään positiivinen juttu? Kaipailisin hiukan vertaistukea sillä olemme tekemässä samanlaista hyppäystä. Menee duunit, vaihtuu koulut. Hirvittää vähän. Tarjosiko/tarjoaako Helsinki kaikkea sitä mitä kaipasitte? Jäikö jotain ikävä pikkukaupungista? Kiitos jos viitsisit(te) vastata.

Sylvia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat