PB130002.JPG
PB130002.JPG

PB130004 (2).JPG
PB130004 (2).JPG

PB130007 (2).JPG
PB130007 (2).JPG

PB130009 (2).JPG
PB130009 (2).JPG

Sillä on kalju pää, lempeät silmät, hassuja pisteitä kämmenselässä ja ”piikkinen suukko”, kuten eräs meille molemmille rakas neiti sanoo. Se nostelee puntteja, pähkäilee paperikoneasiaa, remontoi non-stopina, tekee Veikkausta ja on oivallinen kapteeni merirosvoleikeissä. Talvisin se vetää juoksujalkaa Stigaa ja kesällä opettaa, kuinka mato laitetaan ongenkoukkuun.

Ja kun se sanoo mielipiteensä, silloin kannattaa kuunnella, koska aika harvoin – sanotaanko, että kerran vuosikymmenessä – se puuttuu lastensa asioihin. Sen mielestä sen lapset ja lapsenlapsi ovat niin viisaita, että osaavat itse tehdä omat virheensä päätöksensä. Vaikka eiväthän ne aina osaa. Silloinkaan se ei hermostu, vaan seisoo ainoastaan oven takana ja tarjoaa apua. Ei sano ”mitä mä sanoin”, vaan vähäeleisesti tulee ja pelastaa tilanteen: Kantaa ruokapöydän uuteen osoitteeseen tai kysyy, maistuisiko tähän väliin kahvipulla tai aivan liian vahva paukku.

Se on iskä, isi ja pappa. Sillä on kolme tytärtä, yksi tyttärentytär ja vaimo. Se on meidän kaikkien yhteinen mies ja miehenmalli. Se, joka pitää tyttöjensä puolta. Aina.

Kiitos isi, että olet olemassa!

Onnea myös F:n isä! Ja kiitos elämäni ihanimmasta tytöstä. 

-Karoliina-

Kommentit (6)

Karoliina Sallinen
10/6 | 

Hah :D Niin olenkin. Ihan samannäköinen. Siksi tykkään pitää ripsipidennyksiö, koska jos olen ilman niitä, näytän mielestäni aamuisin ihan miehelle, eli isille (nuorena)!

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Ilmankos Kruisen Tomppa on meidän äidin all time suosikki. Sekin mysteeri sitten selvisi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat