P1012059 (2).JPG
P1012059 (2).JPG

P1012067 (1).JPG
P1012067 (1).JPG

P1012063 (2).JPG
P1012063 (2).JPG

P1012075 (1).JPG
P1012075 (1).JPG

P1012077 (1).JPG
P1012077 (1).JPG

P1012082 (1).JPG
P1012082 (1).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Kotimatto 

Mitä paljaammalta ulkona alkaa näyttää, sitä enemmän alkaa kaivata sisätiloihin lämpöä, materiaalia ja pehmeyttä. Tuntuu sille kuin haluaisi kääriä koko kodin johonkin isoon vilttiin ja suojautua sillä tavalla karulta marraskuulta.

Meidän kodin sisustus on muodostunut hyvin verkkaisesti tässä Tampereella asumisemme aikana. Ensin laitettiin vain välttämättömät, sitten kesä levättiin sisustushommista ja kun syksy alkoi näyttää merkkejään, uusi sisustusinto alkoi hiippailla taas puseroon.

Tässä syksyllä olenkin keskittynyt huonekalujen sijaan erityisesti tekstiileihin. Ja ensimmäinen muutoskohteeni kodissamme sai olla matot.
Kun muutimme F:n kanssa Tampereelle, ei matot olleet ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomioni. Siksi kodista tulikin sellainen keräilysarja, jossa yhdistyi A:n ja minun vanhat matot, sekä muutamat varastosta löydetyt.

Ja tiedättekö mitä? Kun väliaikaisin katselee tarpeeksi kauan, moni aluksi väärän värinen tai kokoinen alkaa sulautua sisustukseen (vaikkei oikeasti sulaudukaan). Nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni mattoasian suhteen, kun minulle tuli mahdollisuus tilata kotiimme uudet matot seinäjokelaiselta Kotimatolta. Ja voin sanoa, että kun uudet, sopivat matot, pääsivät lattialle, tajusi, että vaihdos oli kyllä aika ehdoton.

Keittiöön valitsin Ristomatti Ratian suunnitteleman Rytmi-villamaton. Halusin maton, joka tuntuisi pehmeälle jalan alla, jossa ei näkyisi keittiön roiskeet ihan ensimmäisenä ja joka olisi ryhdikäs. Rytmi oli kyllä oiva valinta. Ja pakko myöntää, että miehen valitsema värikin toimi. Vaikka itse epäilinkin aluksi harmaata sävyä.

Makuuhuoneen maton valinta on jäänyt roikkumaan oikeastaan siitä syystä, että minun on ollut vaikea löytää tarpeeksi isoa mattoa kyseiseen tilaan. Olen halunnut, että matto tulee 180-senttisen sänkymme molempien laitojen yli ja moni kaupan standardimatto on ollut tähän liian pieni tähän tarkoitukseen. Kotimatolla monenkin maton saa kuitenkin mittatilauksella jopa neljämetrisenä, joten tällä kertaa ongelmaa maton koon kanssa ei ollut. Pehmoiseksi mättääksi aamuvarpaiden alle valikoitui harmaa Satine-nukkamatto!  Voin suositella jättimattoa sängyn alle. Miten ihana astua aamulla pehmoiselle matolle…astuipa kummalta puolelta sänky tahansa.

Nyt kun koti on matotettu (keksin uuden verbin), on tässä enää vain yksi ongelma. Vähän sama, mikä tulee silloin, kun remontoi yhden kohteen kotoa – muut vieressä olevat alkavat näyttää uudenkarhean vierellä nuhjuisille ja kauheille. Ihanien mattojen vierelle alkaa olla himo saada verhoja, tyynyjä ja vilttejä.

Koodilla "kolmistaan" saat -15% alennuksen kaikista Kotimaton nettikaupan matoista aina 7.12.2017 asti. 

Pehmoista keskiviikkoa!

-Karoliina-

 

Kommentit (6)

Sannukka812
7/6 | 

Viihtyisän näköinen koti teillä, kiva olisi nähdää lisää kuvia mikäli vain haluat kotianne jakaa! Ps. Mistä ovat nuo jalassasi olevat housut?

Karoliina Sallinen
8/6 | 

Kiitos! Vielähän tuo on kesken (varsinkin makuuhuone), mutta suunta on oikea. Suunnitelmissa on kirjoittaa kodista enemmän vielä tänä vuonna. 

Pöksyt on Polarn O. Pyretin yöhousut. 

AnskuK
9/6 | 

Minkä kokoinen tuo uusi, ihana, sängyn alla oleva matto on? Se näyttää täydelliseltä! Olen etsinyt juuri samaan tarkoitukseen riittävän isoa mattoa ja tuskaillut myös liian pienten valmiiden mattojen kanssa.

Karoliina Sallinen
10/6 | 

Maton koko on 200*300. Ja tosiaan esimerkiksi tätä nukkamattoa saa myös jopa neljämetrisenä! 

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Kiitos tästä linkityksestä. En tosiaan ollut ollenkaan tietoinen, että Hesarissakin oli juttu :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat