index1
index1
index2
index2

 

index4
index4
index5
index5
index6
index6

Onpa ollut kiva lauantai!

Aamulla Esko ja minä suuntasimme Riikan blogin ja Lasten PR:n järjestämään Lasten tori -tapahtumaan, jossa bloggaajat kirppistelivät ja näytteilleasettajat myivät omia tuotteitaan. Itse en paljon oman pöytäni takaa ehtinyt tapahtumassa muuten palloilla, mutta mukavaa oli. Oli ihana nähdä niin monta blogikamua, kivaa lukijaa tai muuta kirppistelijää samalla kertaa.

Harmikseni en ehtinyt muiden bloggaajien kanssa sushille keskustaan, kun meidän piti lähteä Eskon sählymatsin takia jo aikaisemmin kotiin. Mutta olipa toisaalta ihana päästä jo F:n luo.

Kun Esko lähti matsiin, minä ja F suuntasimme kotiostarillemme kahville, kakulle ja kirjakauppaan. Harmitti, että mukanani oli vain kännykkä. Tuo lähi-Fazer kun on niin kaunis, että sieltä saisi oikealla kameralla ihania kuvia.

Mukaan kirjakaupasta tarttui uusin Siiri. Kirjan olisi saanut Lasten toriltakin -40% hintaan, mutta minulla on periaate, että haluan ostaa mahdollisimman usein kirjan lähikirjakaupastamme, jos se on vain mahdollista. En tiedä, onko teollani mitään merkitystä, mutta ainakaan en halua olla se tyyppi, jonka takia ostarin pienet liikkeet kaatuvat.

Mites teidän lauantainne sujui? Kävittekö Lasten torilla?

Huomenna on päivä, jolle meillä ei ole (vielä) mitään suunnitelmia. Mahtavaa! Sellaista päivää ei ole ollut varmasti kuukauteen!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (10)

ulla
1/10 | 

Oi, mukava lauantai teilläkin . Mekin perheen kesken käymme lähes joka viikonloppu kahviloissa. Ihania paikkoja paljon- aina koitetaan keksiä uusia paikkoja. Parhaimpiin sitten palaa aina uudestaan. Kahvin ja leivostenkin maku :P tottakai vaikuttaa ;)

Mutta ei meilläkään huomiselle sovittuja menoa, ihanaaa. :) Keksitään jotain kivaaa... vaikka pikku kahvilaa. Helsingissäkin on joitakin suosikkeja.

Mirva
2/10 | 

Hei, tuli mieleeni kymysys teijän kolmikolle. Ootteko tälle vuodelle kaavaillu uutta joulukalenteria? Viimevuoden "HMJ" oli niin mainio :)

Eedith
4/10 | 

Sama sählymatsi muuten vaikutti meidänkin elämäämme :D mies tuli kotiin kertoen, että vastajoukkueessa pelasi "se bloggaajamies, jota sä seuraat joka somessa, se joka oli siinä iholla -sarjassa". Kuvauksen perusteella ei tainnut olla kovinkaan montaa vaihtoehtoa ;)

Esko
5/10 | 

:) No, onpas sattuma. Hävittiinkö vai voitettiinko, kun meillä oli kaksi matsia?...Terveiset miehellesi!!

Esko
10/10 | 

No niin muuten oli...muutenkin voittajajoukkue oli huomattavasti parempi...Tuleppas katsomaan, kun pelataan heitä vastaan uudestaan joskus keväällä..Kaikkea hyvää!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat