P1010781 (1).JPG
P1010781 (1).JPG

P1010786.JPG
P1010786.JPG

P1010790.JPG
P1010790.JPG

Meille rantautui viime viikolla Torin kautta ihana vanha 50-luvun liinavaatekaappi, joka löysi paikkansa heti eteisestä. Olen haaveillut tämmöisestä kaapista vaikka kuinka kauan, ja kun nyt sille oli sopiva kohta, säilytystilalle tarve ja vieläpä netistä löytyi oikeanlainen yksilö, oikeaan hintaan, diili oli valmis.

Mutta on tässä silti muutama muttakin.

Ensinnäkin joku entistä edellinen omistaja on mennyt pilaamaan kaapin noilla karmeilla kasarivetimillä. Kyllähän eri aikakausien ja tyylien huonekaluja on kiva sekoitella keskenään, mutta yhdessä huonekalussa olisi minusta kiva pitäytyä yhdessä tyylissä. Yritin googlailla joitain ajan henkeen sopivia vetimiä. Yläkaapeissa olevia kahvoja kyllä löytyi, mutta noita vetolaatikkojen nuppeja ei. Millaiset ne 50-luvun nupit oikein edes ovat? Sellaiset yksinkertaiset pallot vai mitkä? Jos sinulla on A) tarpeettomana neljä 50-luvun nuppia tai B) tiedät, mistä tällaisia varaosia saisi, pistäpä viestiä. Haaveissa olisi kaappiin joku mustat tai hopeansävyiset vetimet ja nupit.

Toisekseen mietityttää tuo eteisnurkkauksen yleisilme. Periaatteessahan kaikki sen osat miellyttävät silmääni. Ja taulu, kaappi, tuoli ja lamppu kyllä käyvät jopa yhteen, mutta sehän se ongelma taitaakin olla. Vanhat kalusteet ovat minusta kivoja, mutta vain yhdistettynä niin, että niiden parina on moderneja yksityiskohtia. Nyt tuo nurkkaus on minun makuuni jo liian yhtenäinen, liian mummola. Pitäisi saada särmää ja vähän elementtejä, jotka rikkoisivat tyyliä. Mietin, kävisikö kaapin päälle ennemmin jokin mustavalkoinen popart-juliste. Niin ja olisiko jokin pieni moderni lamppu tässä tapauksessa mukavampi? Vinkkejä varsinkin lampuista otetaan vastaan. 

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

Kommentit (4)

Jutta.
6/4 | 

Tampereella Tallipihalla on puoti, jossa myydään nuppivetimiä, mutta en nyt muista, missä niistä. Eikä mun muistaakseni ollu ollenkaan kalliita.

Pöllöhillo
8/4 | 

Indiskasta olen ostanut muutaman kerran nupit, viimeksi omaan noin 50-luvun senkkiin. Niiden lisäksi etsiessäni löysin sopivan tyylisiä nuppeja ainakin Ellokselta ja H&M Homesta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat