Johan pomppas,

olin kavereideni kanssa lauantai-iltapäivän lapsipuistoilulla ja mutsien juorilulla, kun kaverini kaivoi pojalleen kassistaan tämmöisen vekottimen:

20130817-152615.jpg

Kyseessä on Mehujehu, eli pillimehujen ympärille suunniteltu suoja, joka estää pillimehun tahattoman puristelun, ja samalla myös klassisen "mehut paidalla -ilmiön". Aivan timanttinen idea! Olen haltioissani. Kuinkahan monta kertaa F:nkin paita on tarvinnut vaihtaa roiskuvan mehun takia. Aika monta!

Puristeluneston lisäksi Mehujehussa on klipsi kuljetusta varten, sekä pillipidike. Onkin harmittanut, että matkan jatkuessa ensimmäiseltä juomapaikalta pillimehu tulee heittää usein puoliksijuotuna roskiin, koska avonaista purkkia on vaikea kantaa mukanaan. Nyt sekin ongelma siis ratkesi,jes!

20130817-152908.jpg

Mehujehu menee siis aivan varmasti tilaukseen. Täytyy kuitenkin mobilisoida pari kamua mukaan, koska ainoa miinuspuoli pidikkeessä taitaakin olla se, että purkkeja ei voi tilata yksittäisesti, vaan tilaukseen on otettava vähintään kolme Mehujehua.

Kivaa päivää!

-Karkki-

Alin kuva : www.mehujehu.fi

Kommentit (6)

Karkki
8/6 | 

Kimppatilauksessa on mukana jo 5! Laitetaas tilaus pian vetämään.

toinen karoliina
9/6 | 

Mä olen puolestani hoksannut halvemman version, eli annan pillimehun lapsen käteen niin että sitä eisaa puristettua. Kaksivuotiaskin yltää pitämään kiinni kapeista päistä. Tässä vinkki niille, joiden kaapit on jo täynnä. :)
Mutta hyvä idea kuitenkin tuo mehujehu.

heini
10/6 | 

Käsittääkseni ipanaisen verkkokaupasta saa tilata myös yksittäin, vinkkinä jos tarttee vaikka tilata täydennystä :)

Vinkkinä Karkille
12/6 | 

Vinkkinä, että Ipanaisen verkkokaupasta kannattaa tilata vain, jos on varaa odottaa kuukausia tuotetta ja antaa omien rahojen köllötellä Ipanaisen (?) tilillä tuon ajan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat