Heissan,

Eepihän sitä ekana hehkutti. Taisi olla kevät 2008, ja silloin en itse ollut vielä yhtään vakuuttunut. Makia. Hmm. Enpä tiedä. Eikös se sun hupparikin kutistunut pesuss? KAKSI kokoa!

Eepi on sellainen vaatehaukka, että se löytää aina kaikki kivoimmat vaatteet ja uudet jutut aina ennen minua. Sehän oli se tyyppi, joka mm. Ruotsista hamstrasi jostain yhdestä ainoasta pikku liikkestä Cheap Mondayta ennen kuin kukaan oli nähnyt noita nykyisin jokasella kadun kulmalla vilahtavia pääkalloja missään.

Niin kävi siis Makiankin suhteen. Eepi ihastui, ja minä tulin kolme vuotta perässä.

Makian nimen kuulee nykyisin joka käänteessä, joten on turha varmaan esitellä merkkiä sen kummemmin. Pääideana suomalaismerkki, joka tekee sellaisia asiallisia ja rentoja skeittihenkisiä kuteita, jotka eivät kuitenkaan ole sporttisia. Siis asiallista rentoilua. Minun mielestäni :)

Jo alussa Makian vaattet olivat kyllä hyvännäköisiä. Mutta monienkin laatu oli hintaan nähden vähän kehno. Onneksi merkki on tehneet todella kovasti työtä laadun kehittämisen eteen, ja nykyisin Makia on oikeasti hintansa veroinen brändi. Laatu on se, mitä noilta hinnoilta voi odottaakin.

 

Loppuhuipennukseksi täytyy sanoa, että Makian lastenvaattet kilpailevat ihan tosissaan niiden "oikeiden" lastenmerkkien kanssa. Esimerkiksi Neidillä on nyt menossa viides Makia-huppari, eikä hupparikisassasen voittanutta ole vielä löytynyt muualta. Tuntuu sille, että lastenvaattet ei olekaan Makialle mikään pakollinen paha, vaan ennemminkin ihan vakavasti otettava suunnitelun yksi osanen. Rispektiä siitä, duuds :)

Aurinkoa uuteen viikkoon!

-Karkki-

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

Neidin vaatteet:

pipo, Makia

huppari, Makia,

Huivi, H&M

Farkkuleggarit, H&M

Kumisaappat, Nokia (Hai)

Reppu, ystävän tuliainen Aasiasta

Karkin vaatteet:

Ruutupaita. Makia

Nahkarode, JC (Tukholma)

Toppi, Dr.Denim

Farkut, Cheap Monday

Kumisaappaat, Nokia (Hai)

Kommentit (3)

haisaapastelija
4/3 | 

Vieläkö valkoiset hai-saappaat ovat käytössä,voitais ostaa messuille rekvisiitaksi ! Hinta n. 20 € ?

Karoliina Sallinen
5/3 | 

Ovat kyllä. Ne ovat mun koulukumisaappaat välkkävalvontoja varten. Pahoittelut :( Jos et muualta saa, voin toki lainata :)

6/3 | 

Messut oli,ja lainassa oli saappaat.Mutta ei VALKOISIA HAITA ! KOska nimenomaan haemme valkoisia,ja hiukan käytettyjä,tarjotaan jo puutarhanäyttelyn vastaan tapahtumaan noista haista 49,95 € (saman jonka uudet maksavat)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat