mainio8
mainio8
mainio1
mainio1
mainio2
mainio2
mainio4
mainio4
mainio5
mainio5
mainio6
mainio6
mainio7
mainio7

No onhan näitä taas jo vähän kaivattukin. Esimakua Mainion kevät/kesämallistosta. Ihanaa, että tuttu musta-valkoteema jatkuu (ja yhdistyy samalla vanhoihin Mainioihin), mutta keväistä raikkautta on saatu aikaan ihanalla keltaisella, sekä tuolla värikkäällä kuosilla, josta tulee mieleen 80-luvun telkkareiden se värikäs ruutu, joka aina lähetysten välissä. Vai oliko se silloin, kun lähetyksessä oli jokin häiriä? Tiedätteko, mistä puhun nyt?

Mainion malliston Drop 1 tulee myyntiin 1.3.2016.

-Karoliina-

Kommentit (4)

Veera
5/4 | 

Virityskuva. (Käyhän katsomassa "Eilen tein"-blogista, mitä virityskuvan inspiroimana on saatu aikaan).

Mutta oikein hyviltä näyttävät myös nämä!
Kiva, kun vanhoja kuoseja on ehosteltu mukaan. Meillä kun Mainiot kiertävät kolmella lapsella, on vanhoja kuoseja toki vielä käytössä. Näitä kun ei pesemällä kulumaan saa! (Ei edes nyppyyntymään)

Hannakatrik
6/4 | 

Tykkään kyllä tuosta musta-valkoisesta printistä! Mutta minua kiinnostaisi myös mitkä/mistä nuo ihanat kengät naismallin jalassa oikein ovat?!

Malla
7/4 | 

Viime syksyn mallisto ei kolahtanut juurikaan, mutta tämä kevään mallisto vaikuttaa ihan mahtavalta, raikkaalta ja iloiselta!! Aikuisten vaatteista en tosin juuri välitä, mutta lastenvaatteita kotiutuu meille varmaan useampikin. No en onneksi löydä tuosta lempparikuosistani yhteyttä virityskuvaan! Jäisi siinä tapauksessa hankkimatta :D

hippula
8/4 | 

Mulla tuli kyllä kans virityskuva samantien mieleen :P Osa Mainion kuoseista on ihan jees, mutta ei ne kyllä mitään suuria tunteita herätä. Osa väriyhdistelmistä taas on ihan järkkyrumia, ei istu mun silmään yhtään. Ja mietin usein et jos moisia värisekamelskoja myisi Tokmanni tai joku vastaava, ei kukaan taitaisi ostaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat